- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz gzbotii #13999 üzenetére
a fonokom.
hajtukanyar? felersz a dombra, kuplung 4, gaz, kuplung 5, gaz, a kocsi megindult a lejton, kanyar elott fek, vissza 3, motorfek par meteren, megint fek, vissza 2 kozbe mar kanyarodik a kocsi, feken a labam, kiert a kanyarbol nagy gaz, kuplung 3, gaz, kuplung 4.
Segesvar fele van ez a kis utszakasz.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Blyan
félisten
válasz philoxenia #14002 üzenetére
Beszari.
Azért belátod, nem gyakori dolog azért. Persze, alírom, biztosan van, hogy indokolt, főleg ha csak ennyivel mersz menni x körülmény miatt.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
negyedes
addikt
válasz philoxenia #14002 üzenetére
nem vissz tobbet a kocsi hogy 1-be valtottal?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
gzbotii
nagyúr
Nem tudom, en jartam a Gyilkosto fele parszor, es volt emelkedon olyan resz, ahol vissza kellet kapcsoljak egyesbe, foleg amikor meg szembe is jon auto es az ut ugy 4m szeless mindenestol. Es havas.
De persze ez nem egy Kecskemét - Szeged szakaszonWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nicu71
addikt
válasz gzbotii #14005 üzenetére
hát én elhiszem! ha nekem a dombságon 2-3 ba és vissza volt a repertoár,akkor a Gyilkos tónál indokolt lehet az 1 is.Busszal voltunk,de kínszenvedés volt a sofőrnek/bár én vidáman élveztem a tájat a busz farába
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
negyedes
addikt
válasz philoxenia #14007 üzenetére
waaaaa meghalnek azzal. a mienk 2 TDI
boti: havas uton nem kapcsolunk 1be, legalabbis en igy tudom/csinalom.
-
MODERÁTOR
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
gzbotii
nagyúr
válasz negyedes #14008 üzenetére
Vezetem en 1972-es Dacia 1300-at de meg azt is jobban birtam mint a haverom 1.2 Corsajat, ami szeintem kegyetlenul gyenge. Egy kavedaralo motra erosebb
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Maateeo
aktív tag
válasz gzbotii #14005 üzenetére
Boti: Én személy szerint elinduláson kívül max parkoló keresésekor használom az egyest, de akkor is nagyon ritkán.
philoxenia: átérzem, a családi autó nekünk is az, néha elég nehéz vele menni. De amióta megvan a saját autóm már nemnagyon vezetem a Berlingot.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Maateeo
aktív tag
válasz philoxenia #14014 üzenetére
Elözni se nagyon lehet vele (mondjuk erre apám mindig annyit mond, hogy: "ha Kis Polskival lehetett, ezzel is lehet"), és amivel a legjobban elcseszték a kényelemfaktort az a zaj meg a zörgö müanyag. Cserébe viszont három összeszerelt börfotelt meg két megpakolt ládát is el lehet vinni vele egy körben, szóval praktikum tekintetében viszont fantasztikus. De az a 75LE kevés...
Boti: Igen, zöld.
[ Szerkesztve ]
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Lall
veterán
válasz Maateeo #14016 üzenetére
A 75ló akkor kevés, mikor az ember hozzászokott máshoz és ahhoz méri be pl. az előzéseit. Feleségem 1.4-es Polo-jával néztem már farkasszemet más autóval, mert hozzászoktam a jóhoz.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gzbotii
nagyúr
tudnek en evel vitatkozni
szek: bazz, elsore olyan kepet vettem ide be, hogy azert meg az emlekemet es minden kommentemet egyenkent torolnek...
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
ez az ellop mekkora egy szemét, nem elég, hogy a szimbijánost tönkrette, most megöli a vindózt is
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
catroot
veterán
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Lall
veterán
válasz philoxenia #14025 üzenetére
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Úgy néz ki becsődöltem ezzel a 820-al. 2 hete nem tudom elérni a srácot, aki eddig intézte a dolgaimat a Telenornál. Ma bementem máshoz, hogy elindítom ott, de azt mondta Ő nem tud részletre adni cégnek. Faszkivan, ha ezt tudom előre, nem adom el a Dell-t. Most megint WP7.x-et nézegetek, mert ettől a BB9800-tól agyfaszt kapok annyira lassú, főleg a böngésző. Gyakorlatilag használhatatlan. Van egy makulátlan Radar 25-ért. Szerintetek? Esetleg egy L900 50-ért? kurvaélet...
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #14028 üzenetére
Ha nem lenne hűségem, szerintem már Red-em lenne. Most kibasz-felbasz a srác, mert azt mondta már megrendelte, intézkedik, stb.. Hívom, írok neki azt semmi. 2 hete!
Lehet puhitom még kicsit Kecán Ildit. (csak sajna, Ő nem jogosult egy csomó dologra)
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #14032 üzenetére
A két fő számunkról,amit én és kollegám használunk lejár szeptemberben. Aztán eljő a vodás kánaán, ahol drágábban kapod a telefont mint az új független ár kétszerese. No, majd meglátjuk mit hoz a holnap.
Boti: a túlárazott függetlkeneket kihagynám.
-
veterán
Dejó, belassult a digi, most évek, mire letöltök bármit is.. lovely^^
Nem feltűnő, hogy mennyi digis ncoreozik, végülis csak a feltöltés visszaesett kb 0-ra, mióta ilyen problémák vannak, pedig a feltöltés nem, csak a letöltés csökkent drasztikusan vmiért..Everybody lies.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Pttypang #14043 üzenetére
Nem merul hamarabb mint az Optimus7 vagy Desire anno.
Sot, az Omniak (az a 2drb) meg hamarabb merultek. Uj, eredeti akut vettem bele, es ugy isSzerintem eloben jobban atjon, hogy egy eleg szep keszulek, fogasra nagyon kellemes anyagbol keszult, nyikorgas 0, kijelzot is reg lattam ilyen jot.
Quadrantban meg 1000 pontot vert (3335 vs 2310) a lakotarsam SGS2-jere..szoval sebessegre sincs panaszommaci: igen, azota csak ugy doglenek korulottem a csajok
-
Oppenheimer
nagyúr
2005-ben a cél, a Windows Phone legyőzése volt
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #14049 üzenetére
2005-ben még nem is volt WP, ezek a jövőbe láttak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest