- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
-
Lall
veterán
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Erről is Oppie tehet...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Tim82
félisten
-
gzbotii
nagyúr
They had loads of fun at the party. [link]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
btudos
nagyúr
-
Lall
veterán
Debrecen, napsütés, de a telefonom még mindig tart.
Össze-vissza törtem magam biciklivel satun, nem sok ép elem van rajtam. Ingem, nadrágom kuka Reggel hívtam magam, mert nem találtam a telót. Egy jóravaló takarítónéni vette fel, állitólag egy bokorban találta hajnalban. Visszaszolgáltatta sérülésmentesen.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
btudos
nagyúr
Mostmár legalább tudom, mi kellett nekem így péntek délutánra, ha már a klíma mérsékelten hatékony az irodában.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gzbotii
nagyúr
Kesz, lebeszeltem magam Macbookrol.
Arabol lesz inkabb egy Asus T100. Gepbe veszek egy jobb vidokarit, 128as SSD meg egy 29" monitort es egy ujabb 2.1-et.
Had szoljonWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Zoli133
addikt
válasz gzbotii #39034 üzenetére
Véletlenül sem akarok közbeszólni, de inkább 2.0, indok a megfelő topik összefoglalójában.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Lall
veterán
Na, megvan. Tegnap ezzel kavartam. De a pia győzött.
-
Lall
veterán
válasz btudos #39043 üzenetére
Hát na, nem az én estém volt. Ezt is a haverok linkelték be nekem, mert fogalmam nem volt semmiről. Sajnos a telefonszám, egyéb elérhetőségig nem jutottam már el. A rendész és tulaj könyörögve kértek, hogy már ne menjek vissza. Sebaj, majd kirendelem magamhoz és jól meglepődik majd, miféle jófejség vagyok. Tegnap is ment minden szépen, míg be nem satultam. Utána viszont nyálfolyós, beszédhibás debil.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Lall
veterán
válasz philoxenia #39045 üzenetére
Ez nem kéne, mert miközben töröl belagol.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mondjuk hasonlítsd össze a két csajt nekem inkább lagoljon....
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Az utolso ilyen estem Furedrol Almadiba hazafele volt bringaval, akkor Csopaknal allitott meg egy oszlop, azota nem tekerek ejszaka ittasan.
Egyebkent a lenyeg, hogy tudod ki a csaj, ugy mar nem nehez megtalalni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest