- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz WinPho #59000 üzenetére
Én néha beleolvasok a Nexus topikba és jókat mosolygok a sok júzeren, akik egy nap két romot feltesznek, mert smúszabb és gyorsabb, lagg mentesebb, mint az előző volt, pedig előtte még arról írták, azt, hogy laggmentes amit lecseréltek
A másik meg ez a CM imádat, amin ki tudok akadni vagy jókat röhögni rajt -
catroot
veterán
Ez a szifon növeli a felbontást topik... Jól összefújta a szemetet a szél. Ezt a s3nsitivit vagy hogy hívják, nem csoda hogy kiütötték anno. Rohadt irritáló kis pöcs.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
legiaap
félisten
Most ennek mi értelme van? Bele tettek egy ujjlenyomat olvasót aminek más funkciója nincs. Nem használható gombként. Egy picikét nagyobb csak a kijelző, akku ugyanaz. Nem értem.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz istnag #58999 üzenetére
Természetesen, az én telefonálási szokásaim nem szokványosak: engem főleg csak hívnak a sajáton, az meg ugye nem kerül pénzbe. Ha tehetem, én meg a cégesen vagy a vezetékesen hívok mindenkit (otthoni távmunka, nagyon ritkán mozdulok ki a saját "komfortzónámból".)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Integrale
veterán
válasz Oppenheimer #59006 üzenetére
Nekem tegnap volt olyan, megnyujtottak a fejem, es be kellett epulnom kozejuk.
"Bad reklám is reklám too"
-
viewdetails
addikt
Jó topik lesz ez is. Imádom az ilyen vitákat, ahol a legfőbb érv a másik qrvaanyja.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
törölt tag
válasz viewdetails #59009 üzenetére
Ja, már most az, főleg, hogy mindjárt belekeverik az eppült is.
-
Bogyi007
veterán
Egy kis kikapcsolódás:
Jön esetleg valaki?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Oppenheimer
nagyúr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kolosanyi
veterán
-
catroot
veterán
-
Bogyó bá'
nagyúr
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
WinPho
senior tag
Valaki néz itt Hannibalt?
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
legiaap
félisten
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
kolosanyi
veterán
válasz Rimuru #59027 üzenetére
Nincs mit. Majd nekem is nem sokára meglesz a mellső függőmérleg, akkor csinálok saját videót is.
Ez se rossz: Olympic Cyclist Vs. Toaster: Can He Power It?
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #59032 üzenetére
Biztos a teljes kiőrlésű kenyértől.
-
cattus
addikt
-
catroot
veterán
Ez eddig hol élt?
-
catroot
veterán
válasz legiaap #59037 üzenetére
Szaki? Én? Jó fej vagy. hogy ilyesmit feltételezel.
Olyan nagyon nagy különbséget egyébként nem vettem észre. Ahogy láttam a gesztus vezérlések is azonosak. Bár azt azért meg kell, hogy jegyezzem, egy ideje nem használok már androidot.
Ami viszont nincs meg ios alatt és hiányzik is: az az, hogy ha egyszer koppintasz a Chorme-ban a weboldalon, majd fel/le húzod az ujjad, akkor zoomol. Ez asszem droid alatt megvolt a Maps-ben is.
Ez a feature szerintem tök kényelmes tud lenni egykezes használatkor.
-
catroot
veterán
válasz legiaap #59039 üzenetére
Na, csak érik akkor a váltás? Van már valami kiszemelt?
Én pedig maradnék a Chorme-nál. Legalábbis nekem kényelmes volt ugye a Google-fiókom miatt. Ment az asztali böngésző közötti szinkron. Nem kellett bajlódni a jelszavakkal, előzményekkel, stb.
Viszont szifonon meg inkább a Safarit használom. Az iCloud asztali kliensében van olyan, hogy tudja az webes Chrome-ot szinkronizálni a mobilos Safarival (asszem a jelszavakat nem, de nem vagyok benne 100%).
Egyik gondom az volt egyébként a Chrome-al (droid és ios alatt is), hogy szar a ph oldala alatta.
Belépnék, és ugyanúgy azt az oldalt hozza be a böngésző, mintha nem léptem volna be... és ezt random.
Az a jó, amikor beléptem, hogy megírok egy hsz-t. Elküldeném, erre írta, hogy lépjek be. Aztán klikk a belépésre és a beírt szövegem eltűnt az éterben... kurva idegesítő.
Szóval, ha Chrome alatt akarok Mobilarénázni, akkor privát böngészéssel lehet csak.
-
Lall
veterán
válasz catroot #59040 üzenetére
Én egy ilyen után bármilyen rendszerű telefonomat földhöz basztam volna. Szvsz a legidegesítőbb tulajdonsága egy okostelefonnak, ha nem megy rajta rendesen a böngészés. Az nagyon felbírja baszni az agyam.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
legiaap
félisten
válasz catroot #59040 üzenetére
Érik bizony.
Holnap után lesz almáéknál parádé de nem számítok nagy durranásra. Szerintem az idei szifon sem fog hatalmasat lépni. Majd talán 7-től. Win10 tetszetős, de annak ha jó is lesz ki kell forrnia magát. Így marad a droid. Note 5 várós nagyon meg az új motorolák vagy az új nexus.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #59043 üzenetére
Nem is mindenkinél jelentkezik, de ettől még ez a hiba a ph oldalán megvan.
-
Lall
veterán
De tényleg. Engem az jobban fel tud baszni az app hiánynál.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
catroot
veterán
-
Alexios
veterán
Ó nekem volt ilyen anno - wp alatt
-
Oppenheimer
nagyúr
szar itt minden.. 2020-ban visszatérhetünk az okostelefonokra, addig mind kuka.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest