- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
https://fbcdn-photos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/407120_544841895565956_554018319_n.jpg
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Maateeo
aktív tag
válasz Oppenheimer #14652 üzenetére
"Ó,hellószia.." - ismered amúgy?
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Воланд
titán
figy, o valami budapesti es torontoi nagypolgar, siman vehetne almat, de elvbol nem vesz, mert tul sok a megkotes.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
válasz Воланд #14655 üzenetére
Olvastam tole ezt a szosszenetet anno, sot reflektaltam is ra, de sajnos toroltek. Amugy ja, biztos a egy lehajszolt sgs-el. A torontoi nagypolgari elet velejaroja.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
pushalias
addikt
Úristen, ennek a MR007RM-nek nem is vákuum van a fejében, hanem valami rosszabb.
-
pushalias
addikt
Most nem azért, de a 720 belseje mennyivel rendezettebb.
-
Lall
veterán
válasz pushalias #14668 üzenetére
Épp ezt akartam írni. Amíg nincs pénzem nem váltok!
btw. A whatsappon modosítottak valamit míg nem volt WP-m? Szarab lett. Most már ide is késéssel jönnek az üzenetek, pedig nekem eddig ezzel nem volt gondom. Van mikor nem jelez, csak a csempén, hogy jött 15 üzenetem. Aztán látom, hogy kb. fél órája.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gzbotii
nagyúr
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz polonic #14671 üzenetére
vegyel jobb fulest/hangfalat
btudos: nem mondom, hogy a legjobb ilyen szam amit hallotam, de szvsz meg boven elmegy kategoria.
Ez pl, kalsszikus, szerintem, de ez is "lapos" : [link]
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pushalias
addikt
Barátom most hívott, hogy a havi összeröffenést holnap helyett ma. Imádkozzatok bűnös lelkemért.
De profundis.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
direkt nem tettem melle figyelmeztetest. sot, a linket is be kellett volna dobni valami roviditos okossagba.
-
dejaris
addikt
Mit erdelyi, legnagyobb szekely a vilagon!
OFF: Rendorok munkaban Lall lehet az egyikuk, es azt hitte: ha Debrecembol elmegy idaig akkor mar tuti nem bukik le
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
-
MODERÁTOR
A mai este megkoronázására... Jó koncert volt
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
catroot
veterán
Na, látom nem csúsztam le semmi fontos dologról
"I live in the weak and the wounded, Doc."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest