- Mini PC
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz gyurkikrisz #19300 üzenetére
Az a csík nem elég?
De írja, amikor letöltés megy akkor letöltést ír, miután letöltötte pedig kiírja, hogy telepít.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #19302 üzenetére
pont ezert irja a csik folott, hogy mikor tolt es mikor telepit.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Integrale
veterán
válasz gyurkikrisz #19304 üzenetére
Kb a felétől telepít.
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Chronos Calendarral van bajom. Nem mutatja a 620-on és 710-en sem a live tile a névnapokat.
Eddig frissítés előtt jó volt már nem. A 625-ön jó, csaj az meg összetörtem az este így visszaköltöztem a 620-ba és akkor látom, hogy nem működik.
Mit kell állítani rajta?
A Live Tile-nál nem lehet bepipálni. -
Kasya
nagyúr
Hogyan tudok ingyenes xbox music passt aktivalni, hogy csak streamelhessek? Lejart az egy honap es enged be a Music-ba a telefon, mert SignUp kellene...
-
Clemi
veterán
válasz Integrale #19308 üzenetére
Nem értem miért kell félrevezető információt adni? A 0:4 elrendezések kivételével mindegyik módban megjeleníti a névnapokat, persze csak akkor, ha a megfelelő névnapokat tartalmazó naptárral kapcsolatban van a Cronos. Nem fogok képernyő képeket feltenni, de nálam mutatja minden elrendezésnél.
-
Clemi
veterán
válasz mukibuci #19313 üzenetére
Akkor pontosítsunk! Mind a kilenc Live Tile beállításnál VAN névnap az élő csempén, azzal a kiegészítéssel, hogy a 0:4-es beállításnál, vagyis az utolsó kettőnél a hátoldalon jelenik meg, amikor befordul. Lehet velem fogadni is akár de a nyeremény tuti az enyém!
Íme néhány kép amin jól látszik, hogy melyik csempe módban van, és az is hogy ma Auguszta névnap van:
Ha ez nem elég bizonyíték, akkor biztos nálam van a hiba.
A középső 3:4 4:6 képernyőkép kimaradt, de azon is ott a névnap, de ha kell arról is töltök fel képet.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
ha beírom, hogy 18:00 randi bélával, az is látszik. erre való a naptár
a 4. és 5. nézetben nem naptárbejegyzésként szerepel és nem foglal el egy bejegyzést minden napra a névnap és nem kell mindenhol azt nézegetnem hogy anasztázia (egész nap)
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
pethYeti
addikt
Engem az érdekelne ha beállítok egy értesítést naptárban akkor ne két ablak ugorjon fel, egy chronos egy beépített mert tök fölösleges.
-
Clemi
veterán
válasz mukibuci #19320 üzenetére
A 4, 5 nézetben igen, két helyen látszik, vagyis megjelenik naptári és nem naptári eseményként is. De az eredeti kérdés még mindig az, hogy nincs minden LiveTile nézetben névnap kijelzés. Erre írtam, hogy de igen van, és továbbra is ez a válaszom, hogy minden nézetben van névnap kijelzés, sőt a 4,5 nézetben 2x is megjelenik, viszont csak ott jelenik meg külön is mint egy önálló szöveg, de a Today Tomorrow szöveg alatt ugyanúgy ott szerepel a névnap még akkor is, ha van program bejegyzés.
Itt jegyzem meg, hogy nálam a naptáraknál a Microsoft Account adja be a névnapokat. A google naptár már teljesen ki van kapcsolva, csak a Windows Phone Calendar és azon belül a Hotmail, valamint a Microsoft Account és azon belül a Névnap és a Live fiókban lévő saját naptáram van aktiválva.De lépjünk túl ezen, mert már nem az eredeti kérdést vitatjuk meg.
-
meke11
aktív tag
Sziasztok! Egyelőre még csak gondolkodom egy wp 8 v. 8.1-es vásárlásán, de fontos kérdés számomra, hogy ebook-ot tudjak olvasni rajta. Androidon minden formátumra találtam alkalmazást, nem tudom, hogy itt is vannak-e megbízható appok.. A legtöbb könyvem prc, mobi, epub, pdf formátumban található meg. Tudnátok segíteni ez ügyben?
-
Integrale
veterán
válasz Oppenheimer #19322 üzenetére
Ket nap csuszasban van a piacter
az az erdekes, hogy tegnap jott frissites masra, de ezt nem jelezte.meke11: reading es a bookviser tud epubot!
[ Szerkesztve ]
-
Pietro 22
aktív tag
Van egy WP 8.1 Update nevu progi az aruhazban, szepen leirja benne az ujdonsagokat, kepek es videok vannak az uj rendszerrol stb... Nyilvan azok, amik eddig is napvilagot lattak a neten, es amiket eddig is tudtunk, de azert szerintem erdemes meglesni. Egy helyen minden osszegyujtve.
-
StarKiller89
senior tag
Bing időjárás a büdös életben nem lesz már frissítve? Hetek óta minden nap felhős....
| Samsung Galaxy S23 |
-
dejaris
addikt
válasz StarKiller89 #19336 üzenetére
Kindle punktum
-
catroot
veterán
Fb bétában tényleg nincs benne az idővonal felülvizsgálata? Pl. ha bejelölnek, akkor ott tudom ellenőrizni, stb.
@StarKiller89
biztos lesz rá magyarázat. Persze elég nevetséges ez az inkompetencia, amit csinálnak.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Nem tudom jó e a topic a kérdésnek de kéne egy olyan app amivel normálisan tudom kezelni a wifi, mobilnet stb-ket. Olyat találtam ami bedob az említett funkció menüjébe de nekem valami direktebb kéne ha van. Ha nincs akkor a "dobálósból" van ajánlott?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
törölt tag
Állítólag minimum Class6 microSD kell majd az appok áthelyezéséhez.
-
Jofi81
őstag
A Bing Időjárás nálatok is napok óta felhős időt mutat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest