- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietro 22
aktív tag
Olyan programot keresek, ami a munkarend vezetesere szolgal. Honapokra lebontva. Tud valaki valami jot?
-
catroot
veterán
válasz StarKiller89 #19147 üzenetére
Dettó. Lehet azóta rendbe jött.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
aero.
veterán
válasz cattus #19153 üzenetére
londonban eleg bena, rengeteg helyet nem tud, poi nincs az offline mapban, 2 utcaval arrebb irja a cimet, mar nem is merek rahagyatkozni :/
ezt leszamitva amugy jo, de ugye a fenti dolgok eleg fontosak ... meg tudtommal wp-re igy is a legjobb
debrecenbe pl vannak utcak amiket nem ismer, pedig nem tegnap raktak oda
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
A Glance-el nem lehet sehogy se kiiratni az aktualisan jatszodo zenet, ugye? :s
-
törölt tag
Nem de elvileg van lehetőség olyan appof fejleszteni ami tud Glance-be írogatni, úgyhogy elméletben lehetséges. Gondolom előbb-utóbb fog jönni ilyen app.
(#19159) hroberto: Már egy pár hete megjött ez a frissítés. Azóta mennek ki a lock screen számlálói is glance-re.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
Frissült a Glance. Ha jól néztem most már saját szöveget is ki lehet tenni a kijelzőre.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Lall
veterán
Régen (WP7) a lejátszót meg tudtad jeleníteni a zarkepernyon és onnan vezérelni is tudtad. Hogy ezt a nagyon hasznos és jó funkciót miért kellett kiiktatni nem tudom.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Bogyi007
veterán
Kicsit off, de kapcsolódik a téma az alkalmazások megvásárlásához..
Azt tudom hogy ha van xbox360-as magyar profilom azt használhatom WP-n. A kérdésem az lenne, hogyha xbox360 felületen vagy pc-n az xbox.com oldalon én feltöltést csinálok forintos feltöltőkártyával, akkor azt a telefonon is ugyanúgy felhasználhatom? Vagy telefonra csak átutalással vagy bankkártya használattal lehet rátölteni?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Aakisan
senior tag
Haveromnak Glancre kirakja a naptár esemányeket,jelen esetben a névnapokat,ezt hogy lehet megcsinálni??
-
Lall
veterán
válasz #42308056 #19163 üzenetére
Teljesen másról beszelsz. Mondom a Zárkepernyőn! Az hogy 28 gomb megnyomásával eléred vagy az, hogy pl. egy duplakopp után tudod egyből vezerelni, teljesen más. Pl. futásnál egy zárt karpántban igen hasznos, hogy ne a gombokat keresgeld.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
batai15
félisten
ezt is? mert még mit?
-
FruchT
tag
Beállítások / gyorsnézet . Ezen belül a "gyorsnézet képernyő információ" -nál ha hiányzik az az opció akkor nem tudja, de lehet hogy csak frissíteni kell a gyorsnézetet a legújabb verzióra (sysapp pusher alkalmazás segítségedre lehet) ,viszont frissítés után restart szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
FruchT
tag
-
T_Stark
őstag
Ha belerakjátok a naptárba a névnapokat, facebook eseményeket stb is, akkor ki fogja tenni a glance, nálam is így van, és tök jól megy Lumia 820-on.
-
Boonen007
őstag
Facebook Beta frissult.
-
Pietro 22
aktív tag
OneNote-ban van lehetoseg a jegyzeteket jelszoval vedeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Google Pixel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Öregszem
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest