Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz --Disztroj-- #80979 üzenetére

    Ha máshol is megvannak az adatok hiánytalanul, akkor elvileg nem muszáj menteni róla, te tudod.

    Ha a Windows teljesen particionálatlannak érzékeli a lemezt, akkor nem meglepő, ha felajánlja a lemezkezelőben az újraparticionálást, aminek első lépése az inicializálás. Viszont azt nem kötelező leokézni és annyi a felhasználótól is elvárható lenne, hogy tudja mit csinál, tudja mivel jár ez a művelet... Pláne akkor, ha azt is tudja, hogy előzőleg particionálva volt a lemez és volt rajta kötet. Mert akkor normál esetben nyilván nem kell újrainicializálni és már ez alapján is lehetne rá következtetni, hogy nem stimmel valami.

    Egyébként ettől még lehetett rajta exFAT fájlrendszer. Ha olyan fájlrendszer van rajta, ami a Windows nem kezel, akkor az alábbi módon jelenik meg a lemezkezelőben. De pont az a lényeg, hogy ettől még nyilván nem fogja újrainicializálni a Windows.

    (#80981) Zoz:
    Szó nem volt arról, hogy Linux alatt particionálták, illetve arról sem, hogy az említett módon trükköztek vele... Amúgy meg bőven lehet más oka is lehet annak, hogy nem lefoglaltként jelent meg a lemezkezelőben, nem hiába volt említve a korábbi válaszban, hogy miket kellene kipróbálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák