Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Norbi095HUN

    aktív tag

    Nos, Sziasztok újból!

    Először is, tudom hogy korábban már beszéltem erről, de szeretném gyorsan átfutni mert ugyebár biztos a biztos. Mielőtt még ténylegesen bele vágnék a Windows 10 telepitésemnek, előtte szeretnék viszont akkor tényleg 100%-ban megbizonyosodni arról, hogy akkor most ez tényleg fog gördülékenyen menni vagy pedig sem.

    Ezt Elsősorban azért mondom, mert ha netán rosszul fog üzemelni számomra csak is a szerviz lenne az egyetlen visszaút. :F

    Tehát, akkor ugye mint múltkor is leirtam, most is megteszem, mert egyszerüen félek belekezdeni, mert nincs [legalábbis én nem találtam/kaptam] tényleges bizonyiték arra hogy tényleg menni fog-e és fog-e úgy üzemelni, mint most Windows 7-el a gépem.
    Na tehát a gépem ugye: Intel Core 2 Duo E6300-as cpu, 4gb ram, és most jön a lényeg: Ati Radeon HD 4770-es videókártya. Na ez az amiatt én félek nekivágni a telepitésnek, ugyanis nem találtam megfelelő drivert hozzá sehol sem [a videókártyáról beszélek természetesen].
    És akkor mégis hogy fogok egyáltalán játszani?! Vagy Kihasználni a vadiúj FullHD Monitorom?! Azért remélem nem tünök majd száraznak ennyi mondanivaló után, egyszerüen csak féltem attól hogy valami rosszul fog majd menni, gondolok ugyebár most a videókártyámra elsősorban..

    Ui: Már régebben volt is a gépemen Windows 10, igaz akkor HD 5000-es VGA- szériával a gépemben, és tökéletes is volt, csakhogy azt azóta eladtam az aprón. És mivel az AMD Szerint az oldalon 8-ig van 4000-es szériához driver, na ez az ami miatt kicsit kételkedem a telepitésben. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák