- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
-
mpierre
veterán
Üdv!
Van egy öreg ocz vertex turbo ssd-m és gondolkodom a win 10 frissítésen, de az érdekelne, hogy a w10 minden a w7-n meglévő beállítást és mappát ott hagy-e, ahol van, vagy mindent a saját ízlése szerint átállítgat? Pontosabban, temp mappák kilőve hdd-re, user-s mappa hdd-n, lapozófájl hdd-n... stb. Vagyis még a korai paranoid ssd beállítás szerint van minden beállítva. Van erről valakinek tapasztalata? Lehetne ssd cserélnem, de nem érzem szükségét. Elég gyors még a gép, lásd adatlapon 1.-s gép.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Ma reggel jött az alábbi frissítés, az istennek nem tudom telepíteni.
" Biztonsági frissítés a Windows 10 for x64-based Systems rendszeren futó Internet Explorer Flash Player böngészőhöz (KB3087040) - Hiba: 0x80004005 "
Köszönöm már megtaláltam !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
xyvz2
tag
válasz kengyel #23855 üzenetére
Sziasztok. Nálam is ez a hiba:
Internet Explorer Flash Player böngészőhöz (KB3087040) - Hiba: 0x80004005Én LÁMA vok, valaki leírná magyarul mit kell csinálni? Nagyon megköszönném, mer a linkelt angol lapokról nem jöttem rá, sajnos nem beszélek angolul, de ro..dttúl ba....sztat, már 2 napja szívok ezzel a frissítéssel, már mindent kipróbáltam de nem jöttem rá...Ha valaki segítene nagyon megköszönném.....
-
kengyel
nagyúr
Innen telepítsd a rendszerednek megfelelő verziót, és el fog tűnni.
X86, vagy X64, amelyiket használod.[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Lenry
félisten
hi
mi baja a Start menünek, ha bármit is írok a keresőjébe, semmit sem talál meg?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kengyel
nagyúr
Feltelepítette rendesen ? Mert nálam sikeres a telepítés .
Az Internet Explorer Flash Player böngészőhöz nekem is sikertelen, de amit legutóbb letöltöttél az legyen sikeres.
Így néz ki a történet.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
zolka95
őstag
Egy Dell Inspiron 3542 notebookra telepítettem az x64-es Win10-et. Felraktam a legfrissebb drivereket a gyártó oldaláról.
Ha zenét hallgatok vagy filmet nézek akkor néha egy pillanatra zörög, recseg a hang. Ez mitől lehet?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok...
Kijelző számozási problémám van.Az elsődlegesnek beállított monitorom a kettes számú,a TV-m pedig egyes (számítógép képernyőjeként érzékeli a rendszer).A CCC-ben megfelelő a számozás.
Esetleg itt nem lehet valamit átírni,hogy jó legyen?Vagy akárhol-):[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
kory24
őstag
Nálam is így van. Szebb lenne ha meg lehetne fordítani, de igyse olyan vészes.
Először betudtam annak, hogy telepítés közbe rá volt dugva tv, de mikor újra tettem wint, direkt kihúztam tv és csak akkor dugtam be mikor már minden kész, de akkoris így számozta be....
[ Szerkesztve ]
-
atyca
senior tag
-
atyca
senior tag
válasz Döglött Róka #23870 üzenetére
A megszokás nagy úr.TV kikapcsol,majd win+P,és katt a csak a számítógép kijelzője sorra,majd anyázás,mert leválasztja a monitorodat.Picit bosszantó....Persze amit a DP-on csinál az se kutya.
Ha már ingyen van,akkor legalább működjön jól -)))Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
khron78
őstag
valaki?
-
trialboj
őstag
Valaki nem találkozott még hasonló problémával?
Nem működik a taskbarban lévő keresű menü. Hiába kattintok rá semmi sem történik. Próbáltam vékony és vastag taskba beállításokkal is de úgy sem működik...
nincs valakinek ötlete mi lehet a gond?
köszönöm
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
M0Dair
senior tag
Üdvözletem!
Egy gyors kérdés.
Ha aktivált x64-es 10 Pro helyére tisztán format után felrakom az x86-os 10 Pro-t, az aktiválás megmarad?
Vagy csak az x64-re szólt a micronál az aktiválás?Köszönöm!
-
Döglött Róka
veterán
válasz M0Dair #23877 üzenetére
Kitalalom, driverproblema.
@trialboj: UI beallitastol miert is mukodne??? Taskmgr, search kilovese, start menure kattintassal ujra elindul.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
M0Dair
senior tag
válasz Döglött Róka #23878 üzenetére
Nem-nem, csak a noti vga a memóriából táplálkozik, így nincs 4 fölött és gondoltam feltolom ha aktivált marad.
-
-
M0Dair
senior tag
válasz Döglött Róka #23880 üzenetére
Egyébként is tisztán fel kéne raknom OS-t mert más adatai vannak rajta és ha már itt az ideje akkor gondoltam x86-ossal teszek egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
válasz Döglött Róka #23875 üzenetére
Talán ennyi erővel le is írhattad volna, mert a fórum erre való.
-
M0Dair
senior tag
válasz Döglött Róka #23882 üzenetére
15 perc újrapakolni, nem akarom más mocskát mókányolni. Ráadásul gpd stb mindent teljesen le akarok gyalulni rajta, mert már előtte telepakolászták linuxokkal stb és szeretném tisztán felrakni. A kérdés aktivált marad-e x64 után x86-al. De akkor a puding próbája.
-
Döglött Róka
veterán
válasz khron78 #23883 üzenetére
A google meg arra valo, hogy ne tegyuk fel ujra ugyanazokat kerdeseket es ne kelljen masnak beirnia helyetted a keresobe. Egy forumon olyan kerdeseket tegyel fel, amin mar erzesed szerint a kereses sem segit, igy csak mero lustasag amit csinalsz.
M0Dair: Igy ertheto, de en maradnek a helyedben a 64 bitnel.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
M0Dair
senior tag
válasz Döglött Róka #23885 üzenetére
Így tettem köszi. 4GB memó van és lezabálja azért VGA 3 körülire, ezért gondoltam X86-ra ill., hogy ne melegedjen annyira, bár kétlem, hogy ilyen összefüggés még létezik. De szerintem is X64 bölcsebb, megy is fel rá. Egyébként egy clean all elég neki szerinted win telepítő alól, vagy ha linuxok is voltak akkor mindenképp valami parted magic szerűvel wipeolni meg átnullázni a felületet? Clean all csak eltűntet mindent (ésszerű user keretek közt).
-
Rruuer
senior tag
Hello! Valaki tudja hogy mért irja ezt ki vagy hogy mi ez? inaccessible boot device
-
Mr President
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy van egy win7 prof termékkulcsom és win 10en hibát dob aktiválásnál. Azt hittem ha megadom a kulcsot az úgy jó lesz neki.
Hogy tudom ezt a problémát megoldani?iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
M0Dair
senior tag
válasz Döglött Róka #23888 üzenetére
Köszi, kellemes délutánt kívánok!
-
M0Dair
senior tag
válasz Mr President #23889 üzenetére
Nem jó Win 7, 8, 8.1 kulcs a 10-eshez. Úgy tudod aktiválttá tenni, hogy aktivált 7, 8, 8.1 alól telepíted fel a 10-est, tehár frissíted (Pro-ra Pro, Ultimate-re Pro stb.). Ha ez megtörtént, onnantól már bármikor felteszed frissen magától aktivált lesz (közponz megjegyzi, hogy jogosult vagy rá).
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz cattus #23828 üzenetére
Ez tehát azt jelenti, hogy a frissítéssel nem vész el frissítési alap licensze? Azaz a frissítési alap és a frissítés (Windows 10) közül pontosan az egyik bármikor telepíthető, de csak az egyik?
Amiért kérdezem: a jelenlegi rendszeremet nem cserélném le, mert munkához még túl új a Windows 10, és lehet, hogy még az egy éves ingyenes időszak alatt végig az is marad. Az ingyenes frissítés viszont jól jönne, ezért egy üres meghajtóra klónoznám a jelenlegi rendszert, majd frissíteném a Windows 10-re, hogy meglegyen az ingyenes frissítés, de nem vesztegetném el a meglévő Windows 7 licenszét. Leginkább jogi értelemben kérdezem, mert attól, hogy a frissítés után aktiválható marad a Windows 7 még nem jelenti azt, hogy jogilag is legális marad.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
bryant56
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy néha ilyenné változik át az egér mutatóm. Próbáltam saját képet készíteni róla, de sajnos a PrintScrean-en már nincs rajta. Ez a hiba már előfordult Win8/8.1-nél is és talán Win 7-nél is, de abban nem vagyok biztos.
Előre is köszi a segítséget!
-
mpierre
veterán
Esetleg valakinek van már tapasztalata? [link]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
khron78
őstag
válasz Döglött Róka #23885 üzenetére
Egyik kérdésemre sem találtam választ.
1. Nem tudtam, hogy lock screen-nek hívják, amit ki kell kapcsolni, így elég nehéz rákeresni is.
Gondoltam lesz, aki megválaszolja és félreteszi az aznapi okításait.2. Erre a kérdésre is kerestem a választ, de fél óra után meguntam, mert csak Win 8.1-el kapcsolatban olvastam külföldi tapasztalatokat.
Szerencsére jöttél te, aki a segítség helyett, engem lustának titulálsz...
-
beta
aktív tag
válasz bryant56 #23894 üzenetére
Ez az amd vga driver problemaja, amit 5-10 eve nem sikerul kijavitaniuk (driverfejleszto reszleg minositeset most kihagynam).
Megoldas annyi, hogy kiviszed az egeret a kepernyorol a bal also sarokban, egyenes vonalban a jobb also sarokig mozgatod (figyelj ra, hogy ne latszodjon egyaltalan), majd visszahozod a kepernyore. Ha jol csinalod ez elsore megjavitja a kurzort, ha megsem akkor probalkozz amig nem sikerul.
-
undercover
őstag
Üdv! Sajnos nincs szerencsém Megint belefutottam egy szar Windows 10 hibába, ez már átok kb.
Windows 10 blue screen - BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO, amikor inditani akarom ez jön be és semmi ötletem sincs rá,hogyan lehetne fixelni. Nem működik semmi, valakinek nincs valami ötlete? Csökkentett mód, néhány javító parancs mint a sfc /scannow se működik, visszaállítási pont nem működik, egyszerűen beragadt.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest