Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz TRob1 #48492 üzenetére

    +1 :K
    Tényleg "idegesítő" már ez a start menü mizéria...rak magának szépen mki ingyé' pótlót, egyébként a start képernyőn elhelyezett program ikonok teljesen jól használhatóak. Bal klikkes startgomb menüből ráadásul több minden érhető el, mint a hagyományos start menüből.

    (#48494) EarL 007: "feleslegesen foglalja el a teljes képernyőt amíg egy alkalmazást megnyitok" - ezt se értettem sose, mért akkora probléma egyeseknek... :F Ugyan van, h több kis ablakot használ néha az ember, de alapvetően, egy adott pillanatban egy dolgot csinál, az, hogy közbe látja a másik ablakot, v 1 katt (Charms Bar) / bill. kombinációra (Alt+Tab) átvált azonnal a másikra, talán nem olyan égető gond. Ráadásul ez csak Metros appoknál van így, amiket elvileg senki nem akar használni, mki "utál", totál felesleges, v nem... :U Sima desktopról indított keresésnél meg nem foglalja el teljes képernyőt.
    De majd Win9-ban már nem csak tálcára lehet rögzíteni appokat, hanem Desktop felületen is futtani, aztán ott majd mki kedve szerint szabhatja, méretezheti, tologathatja...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák