-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz xxSanchez #18248 üzenetére
Csak az a baj ,hogy nekem van egy eredeti windows 7-em és valami miatt elkezdett hülyülni ,hogy nem erdeti. mind1 és most már kint élek Angliába és ki is írja amikor frissíteném ,hogy 22 font vagy mennyi de amikor beírnám az adataimat a vásárláskor nem fogadja el a POST code-t.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
xxSanchez
őstag
válasz Whysperer #18253 üzenetére
Igen mindegyik az. Ha nem tudod pontosan akkor számold át forintba:
4 ezer forintos frissítés = Az elmúlt időben vásároltál Windows 7-el szerelt gépet.
9 ezer forintos frissítés = Windows XP SP3/Vista/Windows 7 rendszered van.
18 ezer forintos frissítés = Ugyanaz mint a 9 ezer forintosnál csak te választod ki, hogy hány bites legyen illetve kapsz egy DVD-t.27 ezer forint = Teljes Windows 8 rendszer.
38 ezer forint = Teljes Windows 8 Pro rendszer.Heyho.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Van otthon két laptopom (egy notebook, egy netbook), mindkettőhöz kaptam OS-t, az egyiken W7 Starter a másikon W7 Pro 64bit fut.
Meg szeretném kérdezni hogy milyen módon és mennyiért tudnék W8-ra frissíteni, mindkettőn lehetőleg? Korábban volt szó valami 40 dolláros akcióról, ha jól emlékszem, de a dolog menetét nem igazán ismerem.
Let the Zone take me if I am.
-
xxSanchez
őstag
A Starteres frissítést nem tudom, de mikor vetted a Pro-s gépet? Amennyiben Június 2. óta akkor csak 4500 forintba kerül a frissítés, ha előbb akkor 9 ezer forintba. Első lépésben regisztrálsz a Windows Upgrade Offer oldalon majd letöltöd az alkalmazást. Futtatod, követed a lépéseket majd megvásárolod a rendszert. A letöltés végén felkínál 3 lehetőséget, válaszd ki a neked tetszőt.
1) Azonnali telepítés a lehetséges alkalmazások meghagyásával
2) Pendrive-ra írás
3) Képfájl elhelyezése a meghajtón későbbi használatra.[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
Inv1sus
addikt
A gépházat hogy lehet bezárni? Megnyitottam és most folyamatosan megy.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Onderon
senior tag
na, jönnek 50szer ugyanazok a kérdések! emberek, olvassatok vissza és használjátok a keresőt!
Fel lehet tenni tisztán, nem csak update.
Fent kell legyen a rendszer, ami alapján meg akarod venni olcsóbban a Windos 8-at. Abból kell indítani a telepítési segédet! Innen kell letölteni
A telepítési segéd (assistant) elintéz mindent, nem kell külön program semmire.A telepítés menete:
-Telepítési segéd letöltése, futtatása.
-Amennyiben mindent rendben talált jön a vásárlás, most erre nem térnék ki külön, remélhetőleg mindenki tudja mik a feltételei az online fizetésnek.
-Kiválasztod melyik verziót szeretnéd, digitális letöltés (kb. 9000ft) vagy fizikai dvd (kb 18000ft).
-Én a digitális letöltést választotta, így csak ennek tudom a menetét, gondolom a fizikai dvd-nél még külön szállítási címet nevet kell megadni.
-Digitális letöltés a kifizetés, visszaigazaló email és windows-kulcs megkapása és annak beírása után elkezdi letölteni a windows 8 pro-t. Nem kell megijedni, csak letölti, nem kezdi el rögtön telepíteni!
-Amint letöltötte, leellenőrzi a letöltést.
-Ezután megkérdezi, hogy fel szeretnéd-e most rögtön telepíteni, vagy később USB-ről, vagy kiírod DVD-re.
-Én az USB-t választottam.
-Kéri a pendrive-ot, ami minimum 3gb-os kell legyen. Kiválasztod, mint meghajtót, elkezdi felmásolni rá a telepítőt, előtte figyelmeztet, hogy törlődni fog minden róla. Miután végzett, ezzel nagyjából készen is van, egy normális, működő, bootolható Windows 8 Pro kerül a pendrivera, innentől bármikor lehet telepíteni. A telepítő-kulcsot ne felejtsétek el jól megőrizni!Ha valamit kihagytam, egészítsétek ki! Az esetleges fogalmazási, formai hibákért előre elnézést kérek, nem vagyok író!
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz xxSanchez #18258 üzenetére
Na ez tipikusan nem pc-re való dolog.
Köszi!(#18259) Parasite
De én NEM BÍRTAM TISZTÁN FELTENNI, NEM ÉRTED? Hiába írjátok be ugyanazt a maszlagot még vagy SZÁZSZOR. Egyetlen különbség az hogy eddig mindenki pendrive-ra rakta az ISO-t. Illetve az se mind1, hogyan lett leformázva. Én Secure Erase-t használtam az SSD-men, lehet ez volt a gond, de amíg nincs letisztázva a probléma forrása, addig ne játszatok az okostojást, mert még más is fölöslegesen elpocsékol 1-2 órát az életéből, rosszabb esetbe többet.[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
a Logitech oldalán van egy egész jó kis magyar nyelvű (!) videó kezdésnek, hogy mit hogyan kell a Windows 8-ban, nem teljes, de alapnak elmegy!
Katt ide és alul A Logitech és a Windows 8-nál katt a További információkra és elindul a videó
[ Szerkesztve ]
-
-
Воланд
titán
tudsz. de a netbooknak mekkora a felbontasa?
(#18270) xxSanchez: nem kell feltennie, egy geprol annyi kodot vesz, amennyit akar. es a kodok melle eleg egy darab iso.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
NGA
addikt
válasz Onderon #18269 üzenetére
Akkor egy kérdés:
Fogtam a céges Win7 64-es gyári dvd-t, felraktam a laptopra, aminek az alján van egy Vista matrica, de nem irtam be sorozatszámot, és nem is aktiváltam. Letöltöttem a W8 64 bitet, megkaptam a kódot, majd feltelepitettem a 8-at. Aktiválta magát, minden rendben fut. A céges gépen a win7 amit a dvd-hez kapott kóddal aktiváltam szintén szépen fut. Nekem csak addig kellett a 64-es w7, mig letöltöm a w8 64 bitet, mivel eredetileg 32 bites volt fent, de a 4 gigát ki akarom használni.
Szóval most mindakettő fut aktiválva. Gondolom amikor gyártják a DVD-t, akkor mindegyiket azonosan préselik, igy mindegy honna származó w7-et, vistat rakok fel, a w8 installernek csak az kell, hogy fusson egy valamilyen win a gépen, azt már nem vizsgálja, hogy az aktivált-e, vagy hogy hogyan.
-
Onderon
senior tag
-
Воланд
titán
válasz Onderon #18279 üzenetére
"viszont ha ez így működik, akkor bárki megveheti 9ezerért a windows-t, nem kell legyen a bírtokában jogtiszta előző verzió! ami elég fura lenne, de nem elképzelhetetlen."
pedig ez igy van.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
válasz Onderon #18279 üzenetére
szerintem attól, hogy technikailag jogtisztának látja a rendszer, attól még nem lesz ténylegesen is az Gondolom az eredeti xp/vista/7 matricával tudod bizonyítani a jogtisztaságod
röviden: működik minden, de ha jönnek ellenőrizni, akkor megb4sznak -de ez csak cégeknél lehet érdekes
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Inv1sus
addikt
Ebben a windows 8-ban egyébként a metro-n kívül van valami más változás is a win7-hez képest?
-
NGA
addikt
-
xxSanchez
őstag
válasz Inv1sus #18283 üzenetére
Sokkal több gesztussal rendelkezik "érintőképernyő vagy érintőtábla szükséges"
Érthetőbb hibaüzenetek, "barátibb kék halál"
Sok-sok beépített hasznos alkalmazás
Windows Store
Gyorsabb, stabilabb működés
Nagyobb testreszabhatóság
Jobban kézreállnak a dolgok
Meg úgy az egész, ezt szerintem nem lehet elmondani.Amúgy érintőképernyővel vagy érintőtáblával biztos ezerszer nagyobb élmény használni.
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
Onderon
senior tag
válasz mukibuci #18282 üzenetére
én valami olyasmire gondoltam, hogyha tovább használod a régebbi windows verziót is, akkor az frissítések letöltésénél beszól hogy nem genuine, vagy egyszercsak kitalálja hogy nem az és marad 3 napod aktiválni. de érthető lenne, ha meghagyta volna ezt a kiskaput a microsoft, hiszen így nagyon sok "kalóz" windows-os állhat át hivatalos verzióra.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
Ebben a warezzal teli világban most tényleg ez a legnagyobb gondotok, hogy a liszensz nem 100% ig teljesül
Örül az MS, mert statisztikába jól mutat és örül mert x emberből jó arány tuti nem vette volna meg, mert ott a tört Win8 is a neten, nekik az is jó lett volna. Ezzel sok embert bevezetett a majdnem legális windows projektbe.SeriesX: JamesSHun
-
simon7012
aktív tag
Azt mondjátok meg ha újra rakom a 8-at akkor melyik kulcsot kell használni?
A windows média centeres kulccsal vagy amit előtte kaptam?G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest