- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÉNERGIE
tag
Sziasztok, milyen codec hiba lehet az hogy ha lejátszik bármilyen filmet de nem azt a képet nézed hanem akármi mást akkor berecsegteti a hangot? Pl megy youtube átváltok másra háttérbe meg recseg...de ezt csinálja media playernél is...új radeon szoft van fent RX280as kártya ezzel van SAM. TV-re tolva, régen jó volt, új a windows és valami nem stimmel most.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért csinálja azt a Windows 7 64bit, hogy néha miközben a Firefox-al internetezek, lefagy. Hirtelen csak megáll a kép és semmire nem reagál kb 15-20mp-ig utána megint megy rendes sebességgel.
Előre is köszönöm.
Üdv:
Zoli -
IstvánLászló
senior tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem a Windows 7-et magyar próbaverzióba tényleg legálisan lelehet tölteni hogyan, esetleg kaphatnék linket ha nem tilós és melyik verziót lehet választani.
A helyzet az hogy olvastam-róla még az Windows Xp támogatása megszűnéséről valahol, tényleg igaz mert tudok kipróbálható legálisan letölthető programokról amit megvásárolok ha tetszik.
Ha mégsem veszem meg semmilyen követelés nincsen.
Előre is köszönöm.
Üdv:
IstvánPrivátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
DS39
nagyúr
válasz IstvánLászló #48353 üzenetére
Innen. Bár ahogy nézem már a 7-est nem ajánlja fel letöltésre, csak a 8/8.1 ill. 10 TP-t.
-
Doky586
nagyúr
válasz IstvánLászló #48353 üzenetére
Háát.. Erről 6 évvel lekéstél...[link] A próbaverziót 2009 májusában adták ki. Idén januárban már a hivatalos árusítása is megszünt. (csak a raktárkészleteket söprik ki).
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz Atlantisz48 #48352 üzenetére
Lehet, hogy az FF Flash Playere sajátítja ki a proc-ort. Vagy az FF a HDD-re nagyon ír. (Hogy lehet ilyen ramatyul megírni egy programot, hogy a GHz-es processzorok egyikét sem hagyja "szóhoz jutni" ? Vagy direkt csinálja, nehogy meg tudd nézni mit művel ? Kinek mit jelent ? )
(Az MS-DOS + Clipper esetén még elfogadta az ember, hogy egy billentyűzetre várás mellett semmire nem jut ideje a processzornak, hiszen egy feladatos, egyfelhasználós volt az op. rendszer. De ugyanez 2015-ben a mai hw.-ek, sw.-ek mellett ? )
[ Szerkesztve ]
mezis
-
margithid
veterán
Ha egy win7-es ssd-t átrakok egy másik gépbe, akkor az úgyanúgy fog müködni? i7 3770ről mennék a négyes vagy ha addig megjelenik 5-ös generiációs i7-re.
-
törölt tag
Csak egy laza kérdés. A Starter ingyenes? Nem kell licenc kulcs?
-
IstvánLászló
senior tag
Köszönöm válaszodat és Doky586 kollégának is.
Hát nemsemmi, tehát Win7-ét próbaverziónak annyi elégvolt 6 évnek eltelni és nyomják a 8/8.1-et és a 10-et.
A kérdésem gépem elég-e, még egyenlőre "Windows Xp sp3"van használatban.
Az alaplapom GA-MA69VM-S2-es;AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz;GeIL CL4-4-4DDR2-800-as-ram;MSINX8800GT-E-videokártya;Képernyő 1280 x 1024 55 Hz-es.
Üdv:
IstvánPrivátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
Üdv!
Kedves kolléga nem veled van problémám, szó sincs róla csak kérdezem hátha tudod a választ.
Reagálnék ha nemtiltós, ha mégis elnézést kérek írásomért és kérem szépen a MODERÁTORT hogy törölje hozástolásomat.
A kérdésem miért nem ingyenes. License key kell hozzá jógikifejezés.
Hogyan kell érteni pénzt kell fizetni vagy félreértésről van szó, pontosan mit jelent mert jógi kifejezést használ a szoftver gyártója mindenkivel szemben.
Hát nemsemmi tudok kipróbálható legálisan ingyenesen letölthető, Starteredetion programokról amit megvásárolok teljes verzióban ha tetszik.
Ha mégsem veszem meg semmilyen követelés büntetés nincsen.
A programoknak és gyártóknak a nevét nem írom mert ez nem a reklám helye.
A helyzet nagyon érdekes hogy miért nem érdekük ingyenesen letölthető, Starteredetiont kiadni természetesen némi korlátozással hogy kipróbálható legyen legálisan.
Előre is köszönöm.
Üdv:
István[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Van egy "öreg" Fujitsu Simens Scale P gépem Win 7 op. rendszerrel, ezen muszájból alaplapot cseréltem.
Az eredeti alaplap Gigabyte GA-K8RS482M, ezt szintén ugyanerre a típusra cseréltem. De valahogy elakadtam vele.... Van egy piros HDD LED, egy zöld POWER LED és egy kék POWER SW vezetékem. Ezeket az alaplap színjelölése szerint csatlakoztatom (piros a piros színhez, zöld a zöldhöz, kék a kékhez) nos ezzel a bekötéssel időnként égnek a Led fények, a tápventi is megy, sőt volt, hogy még a proci hűtő is elindult, de a gép meg sem mukkan. Sem a Bios nem jön be, sem kép, sem hang. Az alaplapot kaptam, akitől kaptam azt mondja kipróbálta nála ment. Saját honlapomra feltöltöttem az alaplap Angol nyelvű használati utasításának linkjét, mert PDF-ben van, így ide nem tudom feltölteni . Kérdésem én kötök be rosszul valamit (a többi csatlakozó értelemszerűen a helyén van) vagy kakukk ez az alaplap?[ Szerkesztve ]
Samsem
-
félisten
válasz SamSem58 #48368 üzenetére
A 8. oldalon van a neked szükséges bekötési rajz, aszerint járj el.
A panelon található színek elsődleges azt a célt szolgálják, hogy melyik 2 tüskére kell csatlakoztatni a kábelt (nehogy valaki "keresztbe-hosszába" kötözgessen), az közel sem igaz minden esetben, hogy pl a panelon zölddel jelölt "tüskepárosra", a házhoz tartozó pl zöld-fekete kábelt kell kötni.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
mis69
tag
Helló! Nekem is az a probléma hogy megnyitok egy oldalt és véletlenszerűen lefagy gyakorlatilag minden nap egyszer. Akkor esetleg megoldás lehet hogy a processzoraffinitásnál csak 3-mat pipálok be hogy az a 3 használja az FF-et és így marad 1 másra? Amúgy a HDD visszajelzője ég folyamatosan a lefagyásnál tehát ír rá.
-
rapidsquirel
aktív tag
Valaki ma meg tudná válaszolni azt a kérdésemet, hogy az miért van, hogy Firefox alatt megy a youtube, Explorer alatt meg, ha megnyitnék egy videót, csak fekete képernyő? Win7 64bit.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
újraregelt
tag
Tudja valaki, hogy windows 7 alatt a cygwin bash.exe-je miért kér Backup és Restore privilégiumot? És miért kér írásjogot a HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Services\Tcpip\Parameters-hez a registry-ben?
(nekem úgy tűnt, nem ír át semmit, de ez nem jelent sokat) -
DS39
nagyúr
válasz rapidsquirel #48373 üzenetére
lehet nincs telepítve flash player az IE-hez. esetleg próbáld ki a html5 módját a YT-nak.
-
SamSem58
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #48369 üzenetére
Bocs de nem egészen értelek, hogy hol van az a bizonyos 8. oldal...
Samsem
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
eltűnt kb 20GB szabad hely a notiról.
hogy lehetne kideríteni, hogy mi történt?
pár napja jött egy frissítés, más nem történt.#?*@&!
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! Win 7-en az időjárás minialkalmazás másnak sem működik?
"Nem lehet kapcsolódni a szolgáltatáshoz"[ Szerkesztve ]
-
brickm
őstag
Sziasztok!
A c:\windows\winsxs mappát úgy ahogy van lehet törölni? Vagy van benne más egyéb cucc is a frissítés uninstall fájljain kívül? -
titán
válasz zeon.hu #48385 üzenetére
Csak azert kerdem, mert multkor a notimra en is probaltam raeroszakolni egy frissitest es a 6 giga melle ugy bedurrantott meg 10 gigat a rendszervisszaallitas, hogy ihaj. A sajatgep/szamitogep, jobbklikk, tulajdonsagok, majd ott bal oldalon rendszervedelem, illetve vezerlopult, rendszer es biztonsag/rendszer es bal oldalt rendszervedelem. Ott pedig beallitas es latni fogod mennyit hasznalt el s mennyi a beallitott maximum. Nem mondom, hoy ez lesz a gond, de erdemes ranezni.
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Elég nagy gondban vagyok, mert ma win7 mellé fel akartam tenni az új win10 technical previewet a rendszer SSD-mre. Pendrivról települt volna a win10, de kiírta, hogy MBR partícióra nem hajlandó telepűlni csak DPT-re. Utána néztem, hogy adatvesztés mélkül, hogy lehet konvertálni és legbiztonságosabb módszernek egy AOMEI partition assistant progit javasoltak. Ezzel megcsináltam a konverziót, sikeres volt, de azóta nem tudok bootolni. Pedig az alaplapom Uefi képes. Most aztán se win7 se semmi. Mit lehetne csinálni??
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
-
HoTaZo
addikt
válasz krealon #48390 üzenetére
Szia!
Csak kíváncsiságból, mert nem használom ezt az alkalmazást, megnéztem, hogy működik-e az én gépemen. Hát nem, de nem is ez az érdekes, hanem hogy a Cache mappában nincs Config.xml fájl, sőt semmi sincs!
Igen, a rejtett fájlok, mappák nézet beállítás is megtörtént.
Amúgy jól produkálja magát a gépem, nincs rá megoldhatatlan panaszom, de ezek szerint vannak hiányosságai? Merre nézzem még ezt a fájlt?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
SamSem58
aktív tag
válasz SamSem58 #48379 üzenetére
Súgjon már valaki valamit, ha a leírás szerinti bekötéssel megy a táp venti, megy a proci venti, illetve mennek a LED fények, ám a Bios sem jön be, nem csak a Windows nem indul - akkor ez alaplap hiba, vagy mi a macska? /másik gépben bejön a Windows, kipróbáltam/ Mielőtt bármit veszek a géphez, tudnom kell, hogy mi lehet itt a hiba...
Samsem
-
Brett001
aktív tag
válasz mttssz #48392 üzenetére
Köszi! Egyébként volt mentésem a rendszerről, időnként a Paragon hard disk manager 12. Boot cdjével csinálok a windows partícióról image fájl mentést külső vinyóra, de arról a bizonyos 100 megás boot particióról nem volt. Most elkerülhettem volna ezt a vacakolást. Fene ebbe a progiba, jobb lett volna ha diskpart parancsot használom, de nem mertem.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
SamSem58
aktív tag
válasz qqcqqc #48397 üzenetére
Csatlakoztattam a hangszórót, de meg sem nyikkan, monitor kimenetem csak egy van. Ám az is fura, hogy a gép bekapcsolása lehetséges a bekapcsoló gombbal, de a kikapcsolása nem, hiába nyomom, nem reagál. Kikapcsolni csak a hátsó főkapcsolóval lehet... Pedig a PDF 11. oldalán látható rajz szerint csatlakoztattam a drótokat - 1, HDD LED, 2, Power LED, 3, Power Sw - Reset Switch drótom pedig nincs - így nem értem mi lehet a gond...
Samsem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest