- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
sziasztok
Feltettem a win7-et formázott particióra, de most indulásnál mindig azt irja válasszak 2 közül...
egy ilyen kép fogad...[link]
ez mitől van?
el lehet valahogyan tüntetni?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
olivera88
veterán
Véletlen nem lehet visszanézni valahol h mik voltak régen az asztal háttérképeim? Mert véletlen elállítottam a háttérképem és az egy fenéért se találom a régit.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
LonGleY
veterán
Tudtok programot mondani arra, hogy Win telepítőt ki tudjak rakni USB-s HDD-re úgy, hogy azt NTFS-re akarja formázni? Próbáltam párat (Universal USB Installer, Rufus, Windows 7 USB/DVD Download Tool), de azok nem ismerték föl a cuccot, a WinToFlash meg FAT32-t akar.
És meg is van a megoldás: a Rufus-ban az ALT+F kombináció engedélyezi a "fixed disks" detektálást. :] Jól jön most, hogy kijöttek a 2015 januári integrált AIO verziók.
[ Szerkesztve ]
-
Kaneven
tag
válasz Fire/SOUL/CD #47147 üzenetére
Szia!
Gyári oldalát nem találtam (lehet leszedték , mert már lassan 10 éves a gép, de notebookcheck és egyéb nem gyári oldalakon megtalálható). Viszont driveket lehet még hozzá találni Acer oldalán, de csak Windows XP-hez,ami miatt sajnos legtöbb nem működik.
-
wolfman
veterán
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Ha vásároltam egy használt gépet, és azon van egy windows eredetiség matrica product key-el , akkor ez elég vagy kevés, hogy legális windows-t tudjak telepíteni a gépre?
-
LonGleY
veterán
Már megoldottam, és a YUMI (Universal USB Installer) nem tudta, azért kérdeztem. A Rufus a király.
-
Taoharcos
aktív tag
válasz joccadoki #47166 üzenetére
Ez egy Lenovo R500 Windows 7 pro matricával. A sima windows 7 pro lemez jó kell legyen, vagy csak valami oem lemezzel müxik. Letöltöttem egy Win 7 pro iso-t, de telepítés után azt írja ki hogy invalid a product key. Ilyenkor nem jó telepítőt használtam, vagy valamiért le van tiltva a product key? Valahol le tudom ellenőrizni a product key-t?
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Megtámadott egy Mystartsearch nevü vírus ami beágyazta magát az explorerbe és akár mit csinálok nem tudom letörőlni.Szerintetek mivel és hogyan tudom letörőlni?
-
Storms
őstag
Üdv!
Ma raktam fel a Win7-et, azthittem a win-el van valami ezért újra raktam, mert fent volt a legfrissebb Realtek HD Audio driver és azt csinálta a gép, hogy a realtek audio control panelbe ha átállítom a hangszínszabályzót mély-re akkor csak addig szól mélyen a zene ameddig azt a számot hallgatom, ha egy másikat megnyitok akkor megint alapon szól. Ez mitől lehet? K-Lite Codec pack van még fent. Próbáltam Winamp-al is, bárivel hallgatom a zenéket akkor is....
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
nagyúr
válasz Storms #47171 üzenetére
Klite pack minek?! Sz@rt nem ér. Filmre mpchc, vagy vlc, zenére foobar, aimp. Ennyi a történet...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Storms
őstag
válasz qqcqqc #47174 üzenetére
Csak az alaplapi ALC888, még sose volt gond, mindig a K-lite codec pack-et használtam, megprobálom hogy uninstallálom, valamit elcseszhettek.... remélem a hangkártya drivert nem kell ujratenni.
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy jó helyen járok,de az lenne a kérdésem,hogy ha rádugom a külső adathordozót a laptopra akkor nem ugrik fel a kisablak ahol ki lehet választani hogy mappák megtekintése stb. -
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi problémába ütközök:
[link]Tegnap raktam fel win 7-et (64 bites), és azóta sem sikerült orvosolni.
Illetve weboldalaknál is kiír hibákat, nem tanusított weboldal, nem biztonságos meg hasonlók.
Itt valami globális probléma lehet. Tippek?
Tűzfal kikapcsolva, volt fent a Norton Internet Security, azt hittem az lesz a ludas, de azt meg letöröltem.
Szerk:
Így hozza be némelyik weboldalt ha engedélyezem
[ Szerkesztve ]
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
van egy 120 gigás partició egy 1 tb-os hdd-n amin csak a rendszer van, (win7 64 bit) azt vettem észre, hogy az elmúlt 1-1,5 hónapban folyamatosan tűnik el a hely. Eddig 32 gb. Lapozófájl nincs be kapcsolva illetve a hibernálás sem. Mi foglalja a helyet?
Köszi.
-
akos3
addikt
Sziasztok.
Pontosan mit csinál az svchost.exe? Probáltam utánaolvasni, de bevallom egy kicsit magas..A leginkább az érdekel, h miért irja ki bekapcsolásnál majdnem mindig h blokkolt az avast egy url-t (mindig mást ír ki, itt van pl egy: [link])
vagy nem kell ezzel törődni? -
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Alvó állapotból random felébred a gépem. Mitől lehet? Régen is volt ilyen bajom, de már nem emlékszem mi oldotta meg. Ezt az USB-s dolgot néztem, egyik sem ébresztheti fel. Mi jöhet még szóba? Van, hogy lerakom alvóba és azonnal ébred, van hogy csak 10 perc múlva...
Előre is köszi!
Üdv
-
LonGleY
veterán
Valamilyen vírus lehet a gépeden, meg elég gyanús az a távoli dll is. Viszont maga az scvhost (hacsak nem fertőzött az is), a Windows része (a Google-ben utána tudsz nézni, hogy micsoda). Ha teljesen letiltod, a neted is megszűnik működni. Én lefuttatnék pár anti-malware progit (Malwarebytes Anti-Malware, SUPERAntiSpyware, HitmanPro, ilyesmi). Ha úgy sem gyógyul, és esetleg nincs kizárva az újratelepítés, azt is megjátszanám.
-
kispx
addikt
-
akos3
addikt
Az avast szerint nincs vírus a gépen, külön az svchost.exe file-t is megvizsgáltam. Nézek az ajánlott progik közül akkor vmit, hátha talál vírust..
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
A merevlemez meghibásodás várható stb figyelmeztetést ki lehet kapcsolni valahogy? Igazából csak netre van használva a gép, szóval nem számít az adatvesztés csak ne dobálja fel folyton.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest