- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
picirizs
csendes tag
válasz Sub-ZeRo #45127 üzenetére
Eredetiséggel kapcsolatban igyekeztem úgy fogalmazni, hogy kiderüljön, nem mentem be a boltba megvenni Az xp-t szerettem volna megtartani mellette, de ha erre nincs mód, végleges megoldásként törölhetem. RAM tesztelésre esetleg milyen programot ajánlanál? Memtest86? Ha igen, tudnál róla írni pár szót, mondatot, mit hogyan csináljak, mert nemigen vagyok jártas a témában (gondolom ez eddigre már kiderült )
Víruskeresést most futtatok, eddig semmit nem talált, gyanítom, hogy nem is fog.
A ramkiszedés nem tudom, mennyire fog menni, még nem ültem neki így a gépnek, de ezek szerint nem úszom meg, valamikor el kell kezdeni.
Ez az AHCI-dolog pedig nem világos. Kifejtenéd a laikusok nyelvén is, hogy mit értesz alatta?
Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android játékok topikja
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest