- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
nagyúr
válasz fatal` #42498 üzenetére
Szerintem nagyon nehéz így csinálni:[link]
Meg ha benne van az alapelvekben, akkor úgy kellen használni ezt az oldalt..
Az hogy neked hogy tetszik, vagy hogy nem, hát szerintem a kutyát nem érdekli, már bocs... Tudom, a magyar olyan, hogy a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket, de azért illene betartani... Az hogy még nem szólt, mákod, van, de azért ne potyára gyűjtsük a hsz-ket, mikot 1 percenként válaszolsz másik embereknek.. peace.."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
virkir
veterán
válasz fatal` #42500 üzenetére
Nem figyeltél eléggé.
Kevesebb mint egy hét alatt evett meg 2 GB-ot 2600 könyvtár létrehozásával úgy, hogy ez idő alatt csak a Silverlight lett frissítve a SP1 ment fel mindösszesen 75 MB-nyi letöltéssel és tegnap frissítettem a FF3.16-ot 4.0-ra.
Semmi gondom nem lenne ha ez idő alatt több 10GB-nyi programot telepítettem volna de ilyesmiről szó nincsen.
Példa amit nem értek 03.20. 11:10-11:11 azaz egy perc alatt létrehozott 2400 könyvtárat aznap amikor a Silverlight lett frissítve össz 160MB-al.
Ez a hiányzó 2GB.
De mi a vihar ez."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
fatal`
titán
válasz Sub-ZeRo #42501 üzenetére
Szerintem otthon beszélj ilyen stílusban, úgy gondolom normálisan írtam.
Nem mellesleg: Elárúlnád, hogy mégis mi a fenének gyűjteném a hsz-t? Semmilyen előnyöm nem származik belőle, teljesen irreleváns, hogy mi van a nevem alatt. Ha gyűjteném a HSZ-t, akkor már rég PH! nagyúr lennék.
peace
-
nagyúr
válasz fatal` #42505 üzenetére
Szerintem semmi bántó nem volt benne, az alapelvekben meg benne van, hogy mit hogy kell csinálni. Ennyi, ez van, ehhez kell tartania magát mindenkinek.
Ha meg nem tetszik, hogy nekünk van igazunk, hát fogadd el...[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pzstm
titán
válasz INMOTEP #42504 üzenetére
szabványos VGA kártyaként ismeri fle odahaza anyuék gépét is, amíg nem futtattam WEI-t, addig nekik sem volt AERO.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz fatal` #42508 üzenetére
drivere WEI lefutás után sem lett, szabványos VGA vezérlő továbbra is...emlékeim szerint...bár ezt a részét távoli karbantartásnál nem szoktam nézni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
válasz fatal` #42510 üzenetére
Pedig láttam már olyat, hogy driver telepítés után, restart is volt, nem volt aero, míg az élmény index nem futott le. Azt hiszem Nv kari volt, de nem vagyok benne biztos.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
leroyclub
senior tag
Hello! Hogy lehet a laptop monitoron módosítani a szineket? (nincsenek gombok mint a rendes monitoron) A baj az hogy a fehér mintha kicsit sárgás lenne. Néztem szinprofilokat, le is töltöttem, de mikor kiválasztom nem változik semmi. Megjelenítés lapon csináltam.
-
Steelmanus
addikt
Kiprobaltam egy-ket ATI drivert, koztuk a 10.4-et de hibajelzest irt a naploba igy leszedtem es visszatettem a 10.2-t. Viszont a Process Explorer-el nezve megjelent a Font cache amit eddig nem lattam sosem. W7 64 bit.
Jelenleg igy fut a szervizek kozott:
Nezzetek mar meg Legyetek oly szivesek hogy valoban igy kell-e futnia vagy elallitodott.
Koszonom elore is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Steelmanus #42516 üzenetére
Ja és 64 bit 10.10-es driver, semmit nem alakítottam a szervizek körül.[ Szerkesztve ]
-
ezredes
csendes tag
Hi!
A win7 ultimate sp1 van az irdai gépemen és a laptopomon is. Előbbi asztali gépben 512 mb ram van, 1 gb virtuális rammal, s tökéletesen is fut (számlázó.progi,excel,word,firefox) minden már lassan fél éve.
A laptopomban 2gb ram van, 0 virtuális rammal, ezzel sincs gond.
Csak azt nem értem, hogy ha üresjáratban, -közel azonos programok vannak telepítve - indítom mind2ben a feladat kezelőt, akkor a memória mind2 esetben 32-36%os telítettséget mutat.
Magyarán ha a desktopon elég a win7nek üresben a 184 mega, akkor a laptopon miért használ 660 megát??? ugyanaz a win7, ugyanolyan progikkal, üresjáratban?
u.i.: két gép sebessége véleményem szerint ugyanolyan -> egy csaló a win7?
-
Steelmanus
addikt
válasz Sub-ZeRo #42518 üzenetére
Koszonom hogy segitettel, nalam is igy van csak nem voltam biztos benne, amugy en sem szoktam allitgatni semmit csupan a Media Centert szolgaltatasait tiltom le mert nem hasznalom, igaz nem is tavolitottam el. Az FF 4.0 Finalt tettem fel csak az utobbi idoben es az ATI driverekkel szorakoztam, igy nem voltam biztos benne hogy Automatikusan es Idozitve indul. Megegyszer Koszi'.
-
Воланд
titán
válasz ezredes #42519 üzenetére
Mert nem MB-ban, vagy GB-ban használ fix értéket a w7, hanem a rendelkezésre álló ramból vesz el x %-ot. Nekem is annyit (~30%) használ asztalain a 4Gb ram-ból.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nagyúr
válasz Steelmanus #42521 üzenetére
Nincs mit.
-
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, nemrégiben raktam újra a gépemet.
Az otthoni hálózat két gépből áll, mind a kettőn win7 van, router osztja szét a netet.Otthoni hálózat jól meg volt csinálva, mind a két gép látta egymást, írni és olvasni is tudtak egymásról.
Az újratelepítés után viszont a gépemmel nem tudok belépni a másikba, mert hozzáférés megtagadva, csak a publikus mappába, de a meghajtókra nem, viszont a másik gépről be tudok lépni a sajátomba és tudok írni és olvasni róla.
Mi lehet a baj?
A másik gép beállításaihoz ugyebár nem lett nyúlva, minden meghajtó meg van osztva, az engedélyek is rendben vannak..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
nagyúr
válasz Steelmanus #42524 üzenetére
Nekem eddig a driverek közül, a 10.10-es jött be, igaz a többi is le van szedve, de nem rakom fel. Ez most tökéletes.
(#42525) Edenyke:A régi gépet csalakoztattad az újhoz? A homegroup-hoz csatlakozik, vagy felh. név jelszós? Mert ha nem felh. neves, akkor az új homegroup-hoz kellene a régi gépet csatlakoztatni és akkor látni fogják egymást.
Ha próbáltad, akkor a megosztást töröld mind2 gépről és hozz létre egy új homegroup-ot.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Steelmanus #42527 üzenetére
Nagyon off. Ha elmlékszel rá, írtam, hogy X8-on megy a driverrel a vga. Hát azóta valahogy megjavult. X16-on megy, pedig semmit nem szedtem le, csak a frissítések jönnek. Úgy hogy öröm és bódottá.
Ja és attól, hogy nem egy core i7 rendszered van, hasonló a konfigunk. És azért nem rossz kis gépek ezek így. Szóval, otthonra, játszásra, office, film, zene meg hasonló dolgokra bőven elég. A játékok, amikkel én játszom, mind 1440 full graf és nagyon jól megy. Szóval jó kis gépek ezek.(#42529) Edenyke:Akkor nekem még olyan ötletem van, hogy a routert resteld, hátha megoldja a gondot. Esetleg még a megosztott dologknál kellene megnézni, a mappa tulajdonságoknál, kik csatlakozhatnak hozzá. És nekem itt kifogyott az ötlet táram.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #42526 üzenetére
Most azt csináltam, hogy a sajátomon kiléptem a homegroupból és csináltam egy újat, a másikon pedig beléptem ebbe az újba.
A helyzet változatlan.Leszedtem a másik gép meghajtóiról a megosztást, utána pedig újra megosztottam őket.
Még mindig változatlan minden.Szükséges újraindítások is megvoltak, de semmi: saját gépemről a másikba nem tudok belépni, csak a publikus mappába, de a meghajtókba nem, míg a másik az enyémbe 100%osan.
A felhasználónév a gépre vonatkozik?
Nem, egyik gépen sincs felhasználói fiók vagy jelszó, mind a kettőn csak rendszergazda fiók van jelszó nélkül.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
VGYke
addikt
A Win7-el, vagy a BIOS-al van az esetben baj, ha alvó állapotba kerülés után úgy lefagy, hogy még a reset gombra sem reagál, csak a ház bekapcsoló gomb hosszú nyomva tartása kapcsolja ki a gépet?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
-
nagyúr
válasz kraftxld #42531 üzenetére
De ha homegroupja van, akkor csak a jelszót kell megadni a másik gépnek és nem kell felh. + jelszó külön.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz kraftxld #42533 üzenetére
Varázslós? Pedig ha 2 db win7-el kell hálózatot összehozni, vele a legegyszerűbb.
-
-
INMOTEP
őstag
Fasza a 64 bit borús az idő odakint ,és az időjárás alkalmazás napos időt jelez este 22 órakkor
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz INMOTEP #42537 üzenetére
nem túl valószínű, hogy ennek az lenne bármi köze a 64 bithez.
egyébként meg mással is elő fordult már hasonlóGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Zirowe
nagyúr
válasz kraftxld #42531 üzenetére
Szerintem ez nem jó megoldás, mert előtte se volt felhasználónév és jelszó beállítva, mégis működött, illetve most is megy nélkülük, igaz, hogy csak 50%-ban.
#42528 Sub-ZeRo: na ez az, hogy ma cseréltem le a routeremet, de se a régivel, se az újjal nem megy, szóval nem ez lesz a hibaforrás.
#42535 Laccoss: megnézem, de akkor sem értem, hogy miért megy csak így felesen.
Megnéztem, és be van kapcsolva a gépemen, a másikon is be lesz, mert az ugyebár változatlan maradt.
Tehát akkor megint passz.. :S
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
nagyúr
válasz INMOTEP #42541 üzenetére
Lehet meg kellene várni, míh updatel a gadget
Nekem pl. jól jelzi mindíg és 64 bites.(#42543) Edenyke :Akkor passz, nincs több ötletem.
(#42544) Steelmanus:Köszi. Amúgy én is rajta gondolkozom, hogy veszek majd egy quad core-t bele. De ha kóltök rá, akkor lehet hogy AM3+ 8 mag, meg legalább 12 giga ram lesz a köv. gépben.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Át szeretném tenni a rendszert egy másik (nagyobb) vinyóra-partícióra.
Lustaságból, meg mert normálisan működik, nem akarok új telepítést csinálni.
Milyen program javasolt ehhez a művelethez? (Win7 64).Köszi.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
vargadani
tag
win7 pro-m van és tanulva korábbi hibáimból, mostanában ha "nagyobb" változás történik a gépemen (új progik kipróbálása, szoftver frissítés stb) csinálok előtte rendszer visszaállítási pontot. Ma megnéztem a meglévő visszaállítási pontjaimat és csalódva tapasztaltam, hogy miután az egyénire kattintottam, csak a az elmúlt két napi jelent meg. pedig én hetente szoktam csinálni. Mit tehetek, ha mondjuk 3 héttel ezelőtti dátumra (ahol szintén csináltam rendszervisszaállítási pontot) akarom visszaállítani?
Windows 7 Ultimate 32bit + Avira free 2012 + Comodo firewall
-
nagyúr
-
-
vargadani
tag
válasz Sub-ZeRo #42548 üzenetére
belépek. kiválasztom hogy "másik visszaállítási pont kiválasztása". utánna megjelennek a pontok - 03.20 és 03.24. között. beklikkelem h továbbiak megjelenítése, nem történik semmi. megnéztem, az ezek által foglalt hely 3,6 GB, a rendelkezésre álló pedig 4,8GB volt....
Windows 7 Ultimate 32bit + Avira free 2012 + Comodo firewall
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották