- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
-
utgyuru
aktív tag
Üdv!
Azt meg lehet nézni utólag, ha egy mappát rámásoltam egy pendrive-ra? Mármint lesz valami logban annak nyoma ?
-
sCr89
tag
Hali, hibernálás után csak villog a kurzor, nem megy, mi lehet a hiba? /Asrock 770 Extreme3/
-
ProEvoFan
nagyúr
Olyan problémám lenne, h a Genius 2.0 hangfalam nem akar megszólalni w7 alatt. XPről váltottam, amin tegnap még ment a zene...
Alaplapon mindent bedugva hagytam, tehát elvileg jó helyre van dugva.Letöltöttem a Realtek HD audio managert, de nem lett tőle jobb.
Hangfalat a "vonalvezetékbe' dugtam.
Kivételesen akkor szólal meg, ha a fülhallgató helyére dugom be...
Valakinek valami ötlet?
OP rendszer: W7 Ultimate 32bit[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz dokee78 #42355 üzenetére
Ha a 10 gigát a C meghajtóhoz akarod hozzácsapni akkor a bal oldali nyilacskát húzd el hogy legyen 10 giga, a program szépen átmozgatja az adatokat, én így csináltam, adatvesztés nélkül megcsinálta. Ha csak kell egy 10 gigányi partíció akkor a jobb oldali nyílal húzz 10 gigát, és így üres helyről csinál neked 10 giga helyet, szintén nem lesz adatvesztés és nem is kell mozgatnia adatokat. C hez csak a partíció elejéről tudsz hozzáadni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz ProEvoFan #42359 üzenetére
Amit te fülhallgató kimenetnek gondolsz az szerintem a sima speaker out, a vonal kimenet meg egy másik kimenet, bár ha előtte az szólt XP-n akkor próbáld meg a vezérlőpultban a realtek beállításainál megnézni át tudod-e állítani hogy melyiken szóljon. Esetleg kapcsold ki hogy érzékelje ha csatlakoztatsz eszközt.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
nagyúr
Mennyi időt vársz míg a kurzor villog? A vinyó dolgozik? A bios jól van belőve?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Воланд
titán
válasz atesss #42370 üzenetére
Regeditben ezt keresd meg:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS NT\CurrentVersion\ProfileListez alatt lesz egy mappa (ha csak egy felhasználó van), 1001 szerepel a mappa végén, ezen belül a ProfileImagePath-ot kell átírni. A jelenlegi értékben úgyis szerepel a felhasználó neve, szóval nem lehet eltéveszteni. Ez a mappák tartalmát nem másolja, szóval azt neked kell manuálisan, mielőtt a c:\users\username mappát törlöd.
Plusz nem ártana takarítani a c meghajtón. Lemezkarbantartó, utána meg ezeknek a tartalmát lehet törölni:
c:\users\felhasználóneved\Appdata\Local\Temp\
c:\Windows\Temp\
c:\Windows\SoftwareDistribution\Downloads\[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pschio
őstag
hi all!
van egy dos-os könyvelő programom. eddig tökéletesen működött. pár héttel később csak ebben a programban a beviteli nyelv megváltozott. z helyett y van y helyett z stb. magyarul amerikai lett a bill. a user valszeg átváltott valahogy gyorsbillentyűvel. nade
hiába állítom be a gyorsbillentyűket nem tudok váltani beviteli nyelvet sem a dosos progiban sem más programokba. (firefox, word amiket próbáltam) alul a tálcán vált. kiirja hogy EN de semmi. enterprise verzió amúgy. kipróbáltam az összes kombinációt amit felsorolt. ctrl+1, ctrl+2 alt+shift ctrl+shift. áttúrtam a netet is és lövésem sincs hogy a túróba váltotta át a nyelvet ezen a programon és miért nem tudom reprodukálni másik programokban vagy ebben a könyvelő programban.
ha esetleg számít egy dell notiról van szó. kérlek titeket segítsetek.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
atesss
addikt
válasz Воланд #42371 üzenetére
Nem szeretnénk a teljes felhasználói fiókot áthelyezni (legalábbis a "mielőtt a c:\users\username mappát törlöd." mondatodból úgy látom te erre gondoltál), csak a Dokumentumok mappát
- ez ugye egy speciális mappa a Windowsban, és a Start menüben lévő parancsikonja sem normál parancsikon.Vagy akár csak külön a Képek, Zene, stb. mappákat (ezek ugye még Win7 alatt is a Dokumentumok mappában vannak - vagyis ha a Dokumentumokat egyben már áthelyeztem, a Képek, Zene-t már nem kell ? )
MOD: Ja közben belegondolva a Dokumentumok mappa akár jelentheti a teljes felhasználói fiókot is - erre gondoltál ?
Vagy ez lehet hülyeség, XP alatt nem így van, de gondolom Win7 alatt sem.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz atesss #42374 üzenetére
Ugyanugy at lehet helyezni mint regen az XP-ben, annyi kulonbseggel hogy a Startmenuben engedelyezd a Szemelyes mappakat, azt megnyitod ra allsz a Dokumentomok mappara Tulajdonsagok felul lesz egy fül hogy Hely ott mar at tudod oda ahova szeretned. Elotte ha a D:\-re szeretned akkor keszits egy Dokumentumok mappat elore es a Hely fulon megadod a D:\Dokumentumok mappat, rakerdez hogy mindent atszeretnel helyeszni, OK, es ennyi,
A Kepek stb. mappak mar nem a Dokumentumok mappaban vannak mint regen hanem kulon mappakkent szerepelnek, tehat azok nem fognak athelyezodni.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz atesss #42374 üzenetére
c:\users\username tartalma a következő:
Contacts, Desktop, Downloads, Favorites, Links, My Documents, My Music, My Pictures, My Videos, Saved Games, Searches.
Ha ezeket egyesével akarod átmozgatni akkor ez kell neked: [link], de szvsz még mindig egyszerűbb mindent áttenni.(#42377) hunfatal: Jogos, az AppData lemaradt, meg az ntuser fájlok.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nagyúr
válasz sfdrakex #42352 üzenetére
Szomorú dolog, hogy ez a trend, de azért nem jó mindig általánosítani. Egy valamirevaló Oblivion-fantól igazán elvárható, hogy rendelkezzen az összes, kiadott Oblivion verzióval, köztük a Collector's Edition-nel, nemdebár? (A képről még hiányzik az U.S. verzió.)
Ahogy pl. Fallout-ból is.
Többiektől mély elnézést az OFF-ért, csak nem esett jól a gyanúper.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
J.J. András
őstag
Hali, ne haragudjatok, de nem találom azt a leírtást, amiben a következőben segítetettek ki: A meglévő fiókomat ki akarom cserélni, hogy mindig csak is rendszergazdaként lépjek be...., hogy tudom aktiválni a rednszergazda fiókot és a mostani fiókomat kitörölni ?
üdv: András
u.i.: valaki már egyszer leírta, de nem találom....
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
fatal`
titán
válasz J.J. András #42379 üzenetére
Aztán ez mire jó? Kapcsold ki az uacot és kész.
-
Воланд
titán
válasz J.J. András #42379 üzenetére
Futtatásba lusrmgr.msc beír, enter, Users megnyit, Administrator fiókon jobb klikk, Properties, Account is disabled elől pipa ki, saját fiókodon jobb klikk és delete.
Jah, igen, nem ajánlott így használni a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
utgyuru
aktív tag
válasz fatal` #42387 üzenetére
Okés, köszönöm.
Közben eszembe jutott egy másik kérdés, nem tudom, kivitelezhető-e.
Van egy PC-m, Win7-tel. Van egy laptop, amiben nincsen HDD, mindkettő ugyanarra a routerre csatlakozik. Hálózaton keresztül tudnék-e bootolni valamit a laposra? És nem Win7 kéne rá, az a gép lenne a host, ha jól veszem ki , amiket eddig olvastam. -
Воланд
titán
válasz utgyuru #42386 üzenetére
Valami fejlettebb rendszermonitorozó program, ami logol is, szvsz visszakereshetővé teszi az ilyen jellegű műveletet.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
létezhet, hogy a Win7 azt csinálja, hogy a Wifit úgymond "elaltatja", ha nincs használva? Notiról van szó.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
dany27
őstag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne hogy a win7 boot cuccait hogyan tudnám áthelyezni egy másik winyóra?? Mert valamiért nem arra rakta fel a telepítésnél amin a rendszer is van....
Vagy az egészet újra kell húznom??Előre is köszi!
-
nagyúr
Szerintem kapcsold ki hátha. Floppy is ki van kapcsolva?
(#42378) Jorus:Hát akkor a rendszereddel lesz gubanc, mert win 7 alatt működnie kell a játéknak. Már kérdeztem, de nem reagáltál rá, hogy kompatibilis módban futtattad már a játékot?
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #42395 üzenetére
Igen, tegnap este kipróbáltam, hogy kompatibilis módban (XP 32bit, SP2) futtatom az exe-t, de egyből kiírja, hogy Oblivion.exe működése leállt. Win7-et már telepítettem azóta újra (az is eredeti, dobozos természetesen), dxdiag-gal csekkoltam, DX11 van fent, VGA driverekről már írtam. Az aggaszt, hogy csak Win7-tel csinálja, és más felhasználónál nem olvastam ilyen hibáról. A hardver gondot kizártam, mert az előző konfigon is (GA-EP35-DS4, Q9650, DDR2, 4870) ugyanezt csinálta, mint a jelenlegin (csak a táp és a ház maradt változatlan, monitort is cseréltem azóta). Hétvégén feltolom a régi XP-t, aztán megnézem, lesz-e változás.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz fatal` #42398 üzenetére
Megtörtént volna, de nem települ, mert azt mondja, hogy a DirectX újabb verziója van a gépen (ez a Win7-tel települ egyébként?).
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest