- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
boygabi_
aktív tag
válasz sfdrakex #35500 üzenetére
Totál tanácstalan lettem most már: Betettem egy Linux lemezt és arról bootoltam. Ott is ugyanez volt a sebesség. Aztán vissza win7. Sebességmérés kb 3 mega . Elindítok egy torrentet és jön lefelé 700 kb/s-el. Ezt fel nem foghatom. Amúgy a böngészési sebességen is érezni, hogy nincs meg a 6 mega mert lassú. Próbáltam több oldalon is a sebességmérést.
-
peterm711
aktív tag
Köszi a segitséget, probléma megoldódott , nem féreg alapú volt a dolog, hála az égnek.
-
peterm711
aktív tag
válasz sfdrakex #35506 üzenetére
messengerhez van egy olyan program hogy discovery, jó dolog úgy formázod a messengert vele ahogy akarod, az befrissitett, és az volt a gond. Úgy vettem észre hogy mikor rákattintottam az ikonra itt a start mellett, akkor ott volt a szöveg a kinyitott ablakok között. Gyorsan uninstall és már el is tűnt . Legalább annyi hasznom lett hogy full átvizsgáltam a gépet.
-
-
Воланд
titán
válasz Brogyi #35509 üzenetére
Próbáld meg azt amit negyedes linkelt. Keresd ki az exe-t a listából, töltsd le, add hozzá a registry adatbázishoz, majd indítsd újra a gépet. Ahogy a linkelt oldalon is írják, előbb csinálj egy rendszer-visszaállítási pontot!
Amúgy ez mióta ilyen? Milyen program lett telepítve annak a felhasználónak?
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Andrew Greg
tag
Hello!
Honnan tudok letölteni minialkalmazásokat és témákat windows 7-hez ???
Andrew Greg
-
Gorneck
legenda
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Andrew Greg #35512 üzenetére
Gorneck amit linkelt ott állítsd felül a szűrést minden nyelvre, akkor nem csak párat ad ki hanem sok ezret.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
oxox
addikt
válasz sfdrakex #35473 üzenetére
tegnap megprobaltam...ugyan nem a dark omen-el, hanem a dungeon keeper II-vel, el is indult, menu ment rendesen, de a jatek maga sotet kepernyo volt, s csak az eger ikont lehetett latni...
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
-
Morden24
nagyúr
Én egyetlen Bingelés alatt ilyenek tucatjait találtam a Dark Omen-ről, ez pedig bőven túlmegy a kompatibilitás állításán, minden bizonnyal.
A linket tekintsd nem ajánlottnak, mert senkinek nem javaslom, hogy megbízhatatlan website-ról töltsön le és futtasson admin módban akármilyen file-okat, de úgy tűnik, ebbe az irányba kell elindulnod, hogy működjön a dolog.Sajnos sok játékot elég trehány módon írtak meg, aztán meg hivatalosan csesztek peccselni. C'est la vie.
Sectumsempra - For Enemies
-
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Kb 1 hete gondom van a kurzorral: állandóan eltűnik/elugrik az adott ablakból. Ha több ablak van nyitva, össze-vissza ugrál közöttük, anélkül,hogy bármit tennék. Ha csak egy van nyitva,akkor meg simán csak eltűnik egészen addig,amíg nem klikkelek vissza.
Touchpaddal és egérrel is ugyanezt csinálja. Kikapcsolt touchpaddal is és másik egérrel is.
(Toshiba NB100 noti és Win7 )
Vírus elvileg nincs(Vipre és Norton szerint), frissítés megy rendesen.
Ötleteket kérnék a megoldásra,mert szinte már használhatatlan így.
zeon#?*@&!
-
Morden24
nagyúr
válasz zeon.hu #35520 üzenetére
Márpedig ez szerintem tuti malware lesz, hacsak nincsen valami 3rd party egér/ablak/desktop/téma modding felpakolva. Szerintem csinálj pár scan-t, lehetőleg NE valami lopott warez-vírusirtóval, hanem online scannerrel, vagy valami normális ingyenessel (MSE, AVG, Avira...).
Sectumsempra - For Enemies
-
gamer13
csendes tag
Sziasztok
Van egy problémám a Far cry2 csak ablakban akar fut , berakná teljes képernyőre de visszamegy ablakra, volt egy fagyásom addig rendesen ment.
Már újra is raktam párszor.
windows 7 (ultimate 32 bit ).Mi okozhatja a hibát ?
thx
-
FREE TIBET
csendes tag
válasz zeon.hu #35520 üzenetére
szia.nálam ugyan ez van.nincs vírus,nálam sem.ugyan akkor,lehet hogy hülyén hangzik de nálam az a probléma forrása hogy amin az egeret használom,ilyen tapéta szerű valami",az asztal azzal van bevonva" tele van apró hajszálvékony díszítésekkel,és az töri meg a lézert.ilyenkor a kurzor átrepül a kijelző másik végébe .kipróbáltam más alátéttel ott nincs ez a jelenség.nálam ez volt a bibi.De touchpadra nem tudok mit mondani.
-
Andrew Greg
tag
esetleg valamilyen nagyon jó témát tudok nekem ajánlani ???
Esetleg témákat honnan tudnék letölteni, de valami minőségit szeretnék
Andrew Greg
-
Andrew Greg
tag
És még olyan minialkalmazást szeretnék ami folyamatosan méri a hőfokokat...
leginkább a proci érdekel, de a hdd, gpu se baj, ha olyan van...Andrew Greg
-
Воланд
titán
válasz Andrew Greg #35530 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Psychonaut
veterán
válasz Andrew Greg #35531 üzenetére
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok újra...
Újratelepítettem a Win7 Ultimate x64-et. Sajnos a teljesen szűz installon sem "jó" a hálózati sebesség. A letöltésnél többnyire hozza a maximumot, de a feltöltésnél úgyanúgy nem hozza a teljes sebességet - kb 35%-al kevesebbet. Mind írtam optikai net, nagyon stabil és a laptopon (W7 home premium) ill. XP minden rendben. Csak az asztalin van probléma. Elég hektikus mind a letöltés, mind a feltöltés sebessége, de a leginkább zavaró, hogy a feltöltésnél nem megy maxra.
Nem volt még ultimate verzióval dolgom; lehet, h vagy vmilyen beépített alkalmazás, ami vhogyan visszafogja a hálózati forgalmat?- próbáltam már kikapcsolni a tűzfalat
- legújabb hálókártya drivert felrakni
- TCP optimalizálóval optimalizálni a hálózatot
- végül az újratelepítés sem segített.Please help!
-
nagyúr
válasz kavarc #35534 üzenetére
Raksz egy másik hálókártyát az asztali gépbe, és azzal próbálod ki? Tuti hogy nem a windows-al van a baj. Persze olyannal amire már van windows 7 driver, netán ha kellene hozzá.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
kavarc
aktív tag
válasz sfdrakex #35535 üzenetére
sfdrakex: igen, már kérdezted. Nem barkács verzió. Jogtiszta.
Sub-ZeRo: sajnos nincs másik hálókártyám. Ugyanez a kártya és konfig XP alatt problémamentesen futott.
Egyszerűen nem értem. Az általam ismert minden lehetséges dolgot kipróbáltam, de nem lett jobb. Ezért gondolok arra, h esetleg az Ultimate verzió tartalmazhat vmit, amit esetleg ki kellene kapcsolni, vagy rendesen beállítani. Sajnos eddig csaódás a váltás...
-
Воланд
titán
válasz kavarc #35537 üzenetére
Nincs ilyen az ultimate verzióban, sőt egyik verzióban sincs ami korlátozná a hálózati adatforgalmat. Vista alatt volt a félig nyitott kapcsolatok korlátozása (torrent), de ezt is kivették w7-ből.
-
condemned80
tag
Sziasztok!
Ismét gondom akadt
A régi gépemen 32bites win7 alatt használtam Convert X to DVD-t, imádtam fasza volt
Most az új gépen, 64bit alatt vmiért idétlenkedik... Mikor a 2pass csinálja a felénél leáll,
kiirja, hogy kész a projekt és kapok egy fél vagy még annyi se filmet...
Mi lehet a gond? Először ugyanazt a _ConvertX-t próbáltam amit eddig is használtam,
de már a legújjabbat is felraktam... Megzavarit
-
Воланд
titán
válasz condemned80 #35539 üzenetére
Kompatibilitási módot állítsd át, hátha. Jobb klikk az exe-n, tulajdonságok, kompatibilitás fül. De ahogy nézem másnak nincs gondja vele 64-bites w7-en, legalábbis én nem találtam ilyen írást.
-
Воланд
titán
válasz condemned80 #35541 üzenetére
Másik oprendszerre.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz condemned80 #35539 üzenetére
Nálam nincs vele gond, adtam is egy linket ahhoz a verzióhoz amit használok, a privát üzijeidben megtalálod.
-
-
Andrew Greg
tag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz condemned80 #35545 üzenetére
Igazából nem nagyon állítgattam, szal lehet nem 2 passosan nyomom, a gyerekeknek szoktam néha pár mesét átnyomni amit nem találok dvd -n, az ő dvdjük avi-t nem visz.
-
condemned80
tag
válasz sfdrakex #35547 üzenetére
Tényleg érdekes mert biztos nem az eredetivel van baj amiről csinálom mert az első pass-t
szépen végigtolja majd a másodiknál a feléig jut átlagosan. Viszont 2 pass-al lényegesen
szebb minőséget csinál. Ezeket a BDRip mkv-at kódolgatom át dvd-re... Jobbak lesznek
mint egy bolti gyári dvd
Transformerst megvettem a srácomnak gyáriba ezrekért jelzem... Mikor átalakulnak a robotok
egy pixelhalmaz az egész... Leszedtem BDripben, átkódoltam dvd-re sehol egy pixel,
gyönyörű szinezet
Ezért eröltetem ezt a témát meg a kódolást... Volt aki már lehurrogott, hogy miért ba...m el
a HD filmet
-
nagyúr
válasz condemned80 #35548 üzenetére
Miért kell így széthúzni a szöveget
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest