- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
Akinek gondja van azzal hogy a 4 vagy több gigából csak 3,25 öt lát a W7 64 bit, és nem talál Memory Remapot a biosban az így keresse: Software Memory Hole és ezt tegye Enabledre. Most raktam be még 2 gigát a gépembe és ez megoldotta a dolgot, MSI lapom van, de mintha már láttam volna ilyet máshol is. Egyébként jobb oldalon írja is hogy ez a Memory Remapot engedélyezi.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
dokee78
félisten
Win7 telepítővel töröltem egy merevlemezt amin 300GB adat volt.
Mivel lehet visszaállítani? -
dokee78
félisten
válasz ErosenZold #35903 üzenetére
Kössz az értékes hozzászólást látom új vagy.
-
nagyúr
válasz dokee78 #35902 üzenetére
Getdataback ntfs. Talán ezzel megpróbálhatod.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Sweet Lou 6
addikt
Sziasztok!
Azt nem tudjátok, hogy mitől lehet, hogy ha csökkentett módban indítom a windowst, akkor automatikusan újraindul a login screen-nél, úgy, hogy hozzá sem nyúlok. Ha normálisan indítom, akkor meg semmi gond, hardvert teszteltem, szóval olyan hiba kizárva.
Illetve néha (10 indításból egyszer) a login screen-nél nem érzékeli a billentyűleütéseket, mikor be akarom írni a jelszót. Ezt már kérdeztem, nem kaptam választ, de hátha van valakinek ötlete. Rossz lenne a billentyűzet drivere? AIDA64 szerint a driverhez való billentyűzetem van.
A rendszer: Acer Aspire 5720Z, Windows 7 Enterprise x86
sweetlou6.wordpress.com
-
bobsys
veterán
Te irtad, hogy nem tudom a távoli asztalt használni és semmit ami ezzel kapcsolatos
valami társhálózati szolgáltatás nem fut meg még 1068-as hibár is ír kikonyebb lenne tanacsot adni ha a pontos nevet leirnad a szolgaltatasnak ami nem fut/nem tudod elinditani
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Gorneck
legenda
válasz Sweet Lou 6 #35906 üzenetére
Lehet nem tölt be vmi driver és újraindul...ha beállítod, hogy nem induljon újra?
Gorneck#1239
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Gorneck #35908 üzenetére
Akkor normál módba indul el. Amúgy van egy tippem, hogy az Intel vga driver okozza, legalábbis azzal volt gondom. Mikor egyszer magára hagytam a gépet, teljesen széthullott a gép, ki-be fagyogatott, 20 percembe telt, mire le tudtam állítani a Ctrl+Alt+Del menüből, az eseménynaplóba meg csak annyi került bele, hogy az Intel vga driver nem válaszolt, majd újraindult, de ez legalább 20-szor. Igazából akkor is vettem észre, hogy csökkentett módban ezt csinálja, mert rögtön úgy indítottam utána újra. Most felraktam a legújabbat, hátha jobb. De nem zavar, mert végülis tudom rendesen használni a gépet, ez egyszer fordult csak elő, csak furcsa, mert kb. 2 hónapja van fent hibátlanul a rendszer...
A billentyűs probléma jóval zavaróbb.sweetlou6.wordpress.com
-
Krystal_s
addikt
válasz Sweet Lou 6 #35909 üzenetére
sziasztok, egy hónapja használok win 7-et (home prem. ) pár hete amikor leállítom a gépet, egy pillanatra látom, hogy kiírja valami fut a háttérben, de azt már nem látni ,hogy mi.
az eseménynaplóban nem írja, melyik program ragad be. zavar ez a KÉP. lefotóztam, mert tényleg csak egy pillanatra látni. xp-re ilyen esetre megoldás az UPHClean. ha jól tudom a win7 ezt már alapból tartalmazza.[ Szerkesztve ]
-
Salvador20
őstag
Üdvözletem!
Van egy kis problémám, ami most kezd egyre idegesítőbb lenni!
Tehát: Ha pl intézőbe megnyitok egy pappát, ott elkezdi tölteni a pl filmek indexeit, de mégha lista nézetben van is, fogja magát az intéző és "hibás műveletet hajt végre és leáll". Ez a jelenség jön elő, amikor próbálok mellékelni egy dokumentumot és előjön a böngészőképernyő, pár másodperc után hibás művelet.
Van valami ötletetek?Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
nagyúr
válasz Krystal_s #35910 üzenetére
Ilyet nekem is szokott kiírni. Win7 ulti 64 bit. Én nem foglalkozok vele. Pl. a win update-nél is ha befejezi és újra indítom akkor is ki szokta írni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Krystal_s #35910 üzenetére
Szia!
Ez azért van, mert a Windows a leállásnál előbb vár egy program válaszára, míg kilőné a folyamatot, az adatvesztés elkerülése végett. Azért jelenik meg a képernyődön egy pillanatra ez a felirat, mert egy program nem válaszolt több másodpercig, így a Win felajánlja, hogy zárd be kényszerítve leállítás előtt. Azonban azért tűnik el olyan hamar, mert a program válaszol és be tud záródni.
Ha egyáltalán nem akarod ezt látni, akkor regedit-ben ezt kell módosítanod:
"csökkentsük a Windows 7 leállításánál azon időt, amíg az operációs rendszer kivár egy folyamat kényszerített lezárásáig, hiszen így gyorsíthatjuk a kilépést. Ehhez ismét tovább kell lépnünk, nevezetesen a HKEY_LOCAL_MACHINE főágon belül a SYSTEM\CurrentControlSet\Control ágba, ahol a WaitToKillServiceTimeOut elem 12 ezres értékét csökkentsük le például 5000-re – azaz 5 másodpercre –, vagy amire nekünk tetszik."
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Morden24 #35890 üzenetére
Na végre sikerült.Letöltöttem az offline verziót,kikapcsoltam az internetkapcsolatot ( ) és 5 mp alatt telepítette! Nem tudom mit bénáztam,de eddig sehogy sem működött.
(#35896) _BM_ ...ott meg az ingyenes ss smart security kikapcsolásával futottam zátonyra,hisz annak beállításait gyárilag jelszó védi,mely csak viszonylag hosszas folyamattal kérhető el az ESET honlapjáról.
Amint írtam megoldódott és köszönöm segítőkészségeteket."Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
veterán
Az Open Office működik win 7 alatt is?
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Hasaggymeg #35915 üzenetére
Működik. W7 64 biten próbáltam 1-2 hete, ment.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Hasaggymeg #35915 üzenetére
Igen. Egy két dologhoz kell Java.
-
Hasaggymeg
veterán
Kösz,most már van Java is!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
_BM_
senior tag
válasz Hasaggymeg #35914 üzenetére
"Na végre sikerült"
Kár, mert még lett volna egy-két ötletem
-
chungee
addikt
Csátok!
Eltűnt a feladatkezelő ablakomból felül a "vonal-négyzet-íksz". Vírus
-
Gaben1
tag
hali nem teljesen ide tartozik de egy kis segitségre van szükségem ..
tehát tudna valaki ajánlani olyan progit amivel videót lehet összevágni,kivenni részletet stb.. nem bonyolult program érdekel csak valami egyszerű amivel tényleg csak kiveszek részeket vagy összevágok vele
előre is köszigigabyte eX38 DS5 , Q6600@3000,EVGA KO 8800GTX,4X1 GB kingmax mars ddr2 1066, 1500+1000+640gb+500gb sata2 ,samsung 22'' SA200 2ms Corsair TX 750
-
Gaben1
tag
válasz WonderCSabo #35922 üzenetére
köszönöm szépen
gigabyte eX38 DS5 , Q6600@3000,EVGA KO 8800GTX,4X1 GB kingmax mars ddr2 1066, 1500+1000+640gb+500gb sata2 ,samsung 22'' SA200 2ms Corsair TX 750
-
Krystal_s
addikt
válasz Sweet Lou 6 #35913 üzenetére
köszönöm szépen a leírást átírom az értéket...anno xp alatt is volt ilyen lehetőség,de most ez nem is jutott eszembe...
Sub-ZeRo: nekem is 64bit-es. még van pár dolog ,ami nem igazán tökéletes alatta. pl eseménynaplóban néha látom ezt :
SideBySide Hiba: 35
Az aktiválási környezet létrehozása "c:\program files (x86)\windows live\photo gallery\MovieMaker.Exe" esetében nem sikerült. Hiba a(z) "c:\program files (x86)\windows live\photo gallery\WLMFDS.DLL" jegyzék- vagy házirendfájl 8. sorában. A jegyzékben talált összetevő identitása nem egyezik meg a kért összetevő identitásával. Hivatkozás: WLMFDS,processorArchitecture="AMD64",type="win32",version="1.0.0.1". Definíció: WLMFDS,processorArchitecture="x86",type="win32",version="1.0.0.1". Használja a sxstrace.exe fájlt a részletes diagnosztikához.
az microsoft szerint ez nem hiba: http://support.microsoft.com/kb/976229
egy a gond h én nem is indítom el a movie makert. lehet h az MSN miatt írja...mert azt használom. -
Salvador20
őstag
válasz Salvador20 #35911 üzenetére
Segítsetek, a paint, wordpad, daemontools is csinálja, mitévő legyek??
Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
Воланд
titán
válasz Gaben1 #35928 üzenetére
Akkor ez innentől nem w7 téma. Milyen program, ami .......?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Salvador20 #35929 üzenetére
Milyen gép, milyen OS ? Valami optimalizálást nem futattál vagy nem optimalizált változatot használsz ugye? A vinyód nem bad sectoros? Memória modulokat teszteld esetleg. Egyik kivesz, csak 1 marad.
-
-
Steelmanus
addikt
válasz Gaben1 #35928 üzenetére
Szervusztok!
Van a MovieMaker-nek egy portable valtozata ami XP ala tokeletesen jo.
(#35930) woland_y2k Bocs' hogy segitettem, de azert ne feledjuk, ha nem lett volna XP, akkor nem lenne ma W7.
-
Steelmanus
addikt
válasz Steelmanus #35933 üzenetére
Javitanam magam, inkabb igy adnam meg a linket.
-
Воланд
titán
Ugyan már, nincs azzal semmi baj, hogy segítettél, hiszen ezért járunk ide. Egyszerűen csak szeretem, ha a megfelelő helyen vannak feltéve a kérdések, főleg ha van rá topik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
adodaniel
őstag
Hali. Otthoni hálózatot szeretnék beállítani, hogy a gépek tartalmát lehessen egymás között mozgatni. Magától be is állítódott a hálózat, de amikor rámegyek a másik gépre, hogy látni akarom a fájljait, akkor kér nevet és jelszót ahhoz a géphez. Pedig nem lett neki semmi beállítva. Mi a megoldás? Köszi
-
adodaniel
őstag
válasz WonderCSabo #35937 üzenetére
igen közbe rájöttem, már látom a megosztott mappákat, de mégsem tudok beléjük menni
-
Воланд
titán
válasz adodaniel #35936 üzenetére
Otthoni csoportot kell létrehozni, annak a nevét/jelszavát kéri. Vezérlőpult --> Otthoni csoport
Ha meg már van, akkor ugyan itt tudod megváltoztatni a meglévő jelszót.[ Szerkesztve ]
-
Gaben1
tag
ezer köszönet
gigabyte eX38 DS5 , Q6600@3000,EVGA KO 8800GTX,4X1 GB kingmax mars ddr2 1066, 1500+1000+640gb+500gb sata2 ,samsung 22'' SA200 2ms Corsair TX 750
-
Morden24
nagyúr
Érdekes lesz az idei CES...
Sectumsempra - For Enemies
-
Storms
őstag
üdv!
Légyszi segítsetek, mert valami gond van, mostnába ezt vettemészre hogy a windows lelassul, rákattintok egy eweboldalra például, és pár mp-re megáll az egész gép semmire nem reagál, kiirja a firefox vagy a chrome hogy nem válaszol elfehéredik majd megy tovább, ugyanezt játsza a winamp is KÉP. Néha az egész gép ugy sem reagál hogyha semmit nem csinálok, full alapjáraton van a gép, és mégis mintha valamit nagyon dolgozna. Vinyó nem dolgozik csak a proci. Itt is látszik hogy 42% a proci pedig képe alapján 99% üresjárat. KÉP Friss windows amúgy( 3 napos). Most akkor miez?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Steelmanus
addikt
válasz Sub-ZeRo #35775 üzenetére
Szervusztok!
En kerestem a KB976972 frissitest a gepemen de ilyen nalam nincs. Nem lehet hogy akkor kerult fel amikor az volt a topikban par hsz.-ban hogy valakinek 4, valakinek 3 update jott le egy nap, mivel en kezzel frissitek es kesobb mint ahogy az kijon nalam marcsak 3 update-et jelzett akkor a WU. Amugy rakerestem es ha jol ertelmeztem akkor erre a KB976972 jott ki Fix, esetleg megprobalhatod.
Link: -
nagyúr
válasz Steelmanus #35947 üzenetére
Én is kézzel frissítek, de nem vettem észre, hogy másnak 3, nekem 4 jött le. Amúgy meg nem kell a fix hozzá, mert nélküle is működik, nem fagy le stb. Szóval nem telepítem és ennyi. De kössz hogy megnézted.
-
nagyúr
válasz Storms #35949 üzenetére
MSE 2 vagy az Avira is jó, mint ingyenes. De ha pénzes kell, akkor nod vagy avira.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest