Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sokat mentem némettel ezért mostanában a többi nemezettel is törődök kicsit. Haver szerette volna húzni az amcsi gépeket és segítettem neki.
    M3 Lee feloldva na akkor első meccsem berak Tier1-es tankok közé. Nem kár érte megyek be a tömegbe egészen az ellenfél spawnjáig ami tudom szemétség de árkádba belefér. Lőttem párat aztán rámspawnolnak és lőnek, lőnek, lőnek.. közvetlen közelről 4-en is reserve meg alap tier1 gépekkel, nem sebeződök semmit csak a 75-ös ágyú esik szét és kiszürkül de minden más sértetlen. Kezdem unni, lövök vissza pár megint szétesik erre kigyulladok a sokadik motorlövéstől és végem. Jó hát szinte az összes upgrade meglett egy körből az M3 Lee-re, mehet a köv kör. Berak KV1, T34, F1, itt nem volt szerencsém porrálőttek rendesen de érzem hogy inkább ide illik a Lee és nem tier1-be.
    M13 dual 50-es daráló éppen elég a tier1 ellen közelről, de tier2-es gépek ellen már kevés. Nem hiszem hogy a quad 50-es jobb lenne. Légvédelemnek jópofa.
    Na hát annyira bejött a tier1 hogy vissza is térek egy darabig rá, sokkal élvezetesebb és pörgősebb mint a nagyobb tierek. T-60-as nagyon tetszik a kis darával, T-28 HE-vel brutál poénos kis tankok ellen. Pz2-t meg mindig is szerettem csak bele kell tolni mindenki képébe egy tárnyit.
    Lehet perverzió de várom már a KV2-t HE-vel hogy feloldjam. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák