Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • martonl

    senior tag

    válasz dchard #6076 üzenetére

    "El ne felejtsd: nem én kezdtem el szidni valamit, amit aztán nem tudtam semmivel alátámasztani."

    Nem felejtettem el és fenn is tartom. Alátámasztottam, bár erre nincs is szükség, hiszen mindenki látja a szenvedést. Én laikusokkal vagyok körbevéve és azt látom, hogy rajtam kívül ezt a "fejlődést" mások is negatívan megérzik, ami szerintem szintén nem jó. Minden esetre én örülök, hogy, elnézést de másképp nem tudok fogalmazni, "leereszkedsz" a hozzám hasonlókhoz és igyekszel nekünk elmagyarázni a dolgokat. Szeretek tanulni és olvasni új dolgokról.

    Valahogy az az érzésem, hogy mint sok más területen így itt is, a mai fejlesztők csak "magasabb" szinten értenek a dolgokhoz. De a magasabb szinten történő fejlesztésnek (gondoljunk pl. a programozásra) megvan az a hátránya, hogy a kész programba a fordító modult is bele kell tenni, és a folyamat az lesz, hogy a kész rendszer egyre nagyobb és erőforrás igényesebb lesz. Itt most nem rád gondolok természetesen.

    Visszatérve a témára, én még most is azon a véleményen vagyok, hogy ha a 4G hangot ennyire körülményes bevezetni, akkor maradhatott volna egy bővített 3G kapacitás a háttérben, mellette egy gyors adathálózattal, amin nincs beszéd. Talán nem is kell bővített kapacitás, elvégre lehet egyre kevesebben használják beszédre is a hálózatot, ezt te tudod jobban. Meg utólag könnyű is okosnak lennem.

Új hozzászólás Aktív témák