Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • RockHaRD

    addikt

    Na emberek, köszönöm, hogy ennyit foglalkoztatok a témámmal, azért nem voltam egész nap, mert nem volt gépem, mivel Egész délután vásároltam, meg az uj cuccost szereltem, mármint egy uj házrol van szó, [link] ő a drágám, (vízes szarásg nélkül, mert az nagyon ratyi lett volna), és ahogy olvasgattam, elsőre megint meggondoltam magam, és mondom nem kell víz, jöhet a 2 gtx, striker, és alázás minden game-nál :DDD

    aztán végén mikor mindet elolvastam, most mégis azon vagyok, hogy a mostani lapka helyett egy P5K dlx lesz, procit majd árcsökkenés után Q6600-ra cserélem, és az álltalam felvázolt nagyon kemény hűtés lesz. A radirol annyit, hogy azért néztem azt, amit belinkeltem jó pár hozzászolással ezelőtt, mert ha megnézitek a házat, meglátjátok.

    A házrol nemtok nyilatkozni, ezt látni kell, és érezni :D
    HI-HE-TET-LEN!!!

    akkora nagy állat, hogy nagybátran kihoztam mistralbol (csak itt lehetett kapni sajna, bár szerencsére az overclockersnél csak 5k-val drágább, és azonnal itt volt, házat meg ugysem gariztatunk), a lényeg, hogy majd bexartam, olyan nehéz, és akkora nagy állat, szal sajnos taxi lett a vége. a lényeg, hogy ebben faszásan belemegy az a radi oda belülre, meg ugy ámblokk nagyon jól fog kinézni vizzel a gép, mivel ez olyan ház, ami vizre terveztek (mármint nem uszni :DD ). szóval most pár nap olvasgatás, stb, aztán pedig rendelés következik (majd aztán eláztatás, és kuka xD ).


    :R

Aktív témák