- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
djadji
senior tag
1-2-3 hónapja a hűtésben csak deszt víz van (azt hittem fejleszteni fogom, de aztán mégse) ugyhogy pöttyet elkezdett sárgulni-zöldülni a cső. Hopp, mondom elmaradt az alkohol beleöntése. De most fagyállót akartam beletenni. OMW-s zöld, híg lötyi (amit már nem is kellene tovább hígítani) tettem bele, a 3-3,5 liter vízhat kb 1 dl-nyit. 1 nap múlva nagyon szép tiszta letta víz meg a cső is.
Csak azért mondom, hogy a algátlanodás miatt nem kell felesbe meg még sűrűbbre hagyni.. Sztem egy egészen kicsi is megteszi... (végülis nem az anyóst akarjuk megmérgezni hanem az algákat..)http://djadji.fw.hu
-
Full
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne mi a véleményetek egy iylen összeszerelésében:
Thermaltake Cooler Víztartály Aquabay M3 (5.25'' helyre építhető, szintjelző, CL-W00031D)
Thermaltake Cooler Radiátor Aquabay M2 (5.25'' helyre, 12Cm ventillátor, 16dB, CL-W00021D)
Ügye a pumpa és a CPU blokk kérdéses..
Itt arra lennék kiváncsi mekkora procit birna el a kütyü?
ha például 6.4 mm es rendszert akarok csinálni de lehet,hogy a 9,5 mm es info is érdekelne..
Tapasztalat? milyen pumpa lenne az ideális?zizz
-
kem
addikt
Tegnap ottvoltam reac-nál mikor elázott a cucc, aztán hazajöttem, és eláztattam a sajátomat Ez a rohadt antarctica gyorsbilincs meg az y-ja megállíthatatlanul becsöpögött mindenhova. Hogyan lehetne rendesen megcsinálni? Csak 8/11-es csövekkel? Csonkokat llehet cserélni? A lapom a VGA-m meg az egyik kingmaxom ma még napozik, aztán este összerakom, hogy túlélték-e.
Köszi!
-
kem
addikt
Köszi a válaszokat, de az antarcticából még mindig ömlik a víz, akárhogy dugom össze:S
Rohadjon meg a Waterchill.Köszi!
-
vlcvlc
tag
Jaja, én ezt használtam, de nem a csövek miatt, hanem mert az egyenes hollanderes fém gyorscsatik egy részének az a műanyag szigetelése finoman szólva sz@rt sem ért spriccelt mint a barom...
Aztán menetet betekertem ilyennel, és úgy csavartam be, azóta cseppmentes
Bár asszem Waterchillen az a gyorsdugós műanyag kéksapkás FESTO van
nekem nem szimpi
[Szerkesztve]http://web.t-online.hu/tomika69/machines
-
Reac^
őstag
Nem járt hozzá semmiféle szigetelő anyag. Viszont a cső amit adtam, az waterchill cső, a blokkhoz kaptam!!!
Még mindig nem hiszem el, hogy baj van avval a szarral. Akkor odaadom a másik Y-t1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
-
vlcvlc
tag
Jó kondik, jó ramok, sok gar, értelmes alkatrész elhelyezés... stb..
Hiába megy 1-2 embernek általam (15 év szerviztapasztalattal) szutyoknak tartott kártya hibátlanul... attól még azt mondom hogy szutyok és kész...
Vannak olyan emberek akiknek codegen 350 watt táppal megy a gépük, attól még sz@r a kodegen ? (a jó válasz: IGEN, SZAR)http://web.t-online.hu/tomika69/machines
-
lusta1
tag
sry az OFF ért de a ező hozzászászolásokba vitaták ezt a kérdést és mindeniki szidott valamijen márkát inno3d stb..de nem értem amikor ref.kártya akkor mi a kül. (semmi)
akkor mit ''veszekednek'' a márkán(matricán )
ha ténleg van kül. akkor milyen márkát ajánlotok tudom nem ide tartozik de akkor ha már ide irtak a tőbbi ember akkor itt teszem fől nem a vga totyikba
[Szerkesztve] -
R.Zoli
őstag
A Waterchillt lassan be kellene tiltani komolyan mondom...1,5 hét alatt a második ember aki hív ,hogy sürgősen kell neki valami MEGBÍZHATÓ,ERŐS és KOMPAKT szivattyú mint amilyennek a Waterchill szivattyúját reklámozzák...Kérdezem mi a gond? A szivattyú ereszt több helyen is és ezek olyan részek amiket el sem ér az ember és félő ,hogy a szivattyú elektronikáját is eléri a víz... Szóval vicc... Jah és a csatikat az illető szintén cseréli a rendszerben mert katasztrofálisan szar a tömítés mindegyiknél az adott csövekkel és folyat nem is egy... Vicc...
És még csodálkozunk ,hogy pár embernek elege lesz a vízhűtésből mikor a Waterchill-t úgy reklámozzák ,hogy a világ egyik legjobb vízhűtése...Kérdem én miben a vilgon az egyik legjobb? Teljesítményben nagyon erősen elmarad a top blokkoktól az Antartica, a radi sima Pro kategóriás single core radi, bőven elmarad a dual Core-tól és akkor nem is beszélek az újabb technológiával készített radikról (pl. Black Ice GTX)... A szivattyú ereszt sok esetben ,a csatik szarok és nem cserélhetőek több komponensnél így vagy kidobod az egész blokkot vagy kockáztatsz...Ergo még a változtatás lehetőségét is elveszik tőled ami nem egy profi rendszer ismertetőjele... Szóval miben is a világon az egyik legjobb? Mert én ilyen hibák után egy fillért sem adnék érte...
[Szerkesztve] -
R.Zoli
őstag
válasz Reset Elek #3037 üzenetére
-
kem
addikt
Nahh gondoltam összerakom az elázott cuccot, csak előbb még kicsit leporszivózom.
A porszivó hatására szépen kezdtek előjönni a chipsetem lábai közül a vízcseppek, ugyhogy megyek reachoz kikompresszorozni.Köszi!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Reset Elek #3037 üzenetére
ez jóó
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
sammet
csendes tag
Hello mindenkinek!
Szeretnem a gepemet vizhutesesre megcsinalni cpu+gpu+nb (3200+ 939 venice x800pro agp es egy nfoce3-as gigabyte k8ns pro alapon)
amit kineztem:
Zern PQ plus
NexXxoS GPX2-A
NBX-A
Laing DDC Pro
10/8 csati es 10/8 puretan cso
A radik meg passz mivel nem akarom tul zajosra a rendszert igy a gep hatuljaba gondoltam egy dual 8cm -es radit mert a szellozes miatt azok a ventik ugy is mennek de megy egy radi kellene csak nemtom milyen mert ami venti van a gepben az 2* 9cmes ami a levegot fujja be a gepbe ezzel hutve a 6db vinyot es ha ratennek meg egy 3*12est radit a gep tetejere az sztem hangos lenne bar noctua venti lenne rajta vagy esetleg valami passziv kellene de az draga osszesen kb 100 korul kellene lennie a teljes hutesnek,es hatekony hutes legyen ne csak eppen hogy hutson hanem legyen benne tartalek rendesen.A tartaly amit kineztem az a
Noise Isolator AGB lenne csak nemtudom jo lenne e ugy hogy a 2*8as radi mogeszerelve igaz hogy fujna ra a levegot de a radirola hot is igy meleget fujna ra.
Szivesen fogadok minden tanacsot hogy jo-e igy vagy milyen blokk, radi(k),tartaly lennenek jo. -
-
sammet
csendes tag
válasz excalibur36 #3045 üzenetére
Fosulis vok volt regen egy olyan targyam hogy zaj-rezges vedelem es amennyire emlekszem ha pl barmilyen ket azonos dBA mennyiseget osszeadunk akkor az 3al nomeg(pl.-. 17dBA+17dBA=20dBA) persze tobbszoros osszeadodasnal mas a szabaj amire sajna mar nem emlekszem ha valaki tudja irja meg a jegyzetem sajna mar nincs meg az biztos hogy valami konnyen szamolhato logaritmusos szamolasmod van ra.
nallam amik mennek most es menni is fognak tuti az 2*8as silent blade es 2*9es silentblade
es ha ehez meg jo esetben is 3 noctua 12es jonne 5v-on sztem azert igy mar sok lenne de passz.ja es azert nem pmet irtam R.Zoli-nak mert igy mindenki tud valaszolni ra tobbek kozt o is
[Szerkesztve] -
R.Zoli
őstag
Hajszárító a legjobb, csak vigyázz nehogy túlhevítsd nagyon a nyákot meg a chipeket....Hajszárítóval megnyomatod oldalról a nyákot és akkor a chipek alá is bemegy szépen a forró levegő....Fujatod kicsit és után leállsz fél órára...Amikor kihűlt teljesen akkor újra addig amíg kb 60-70 fokra fel nem melegszik a nyák és megint szünet 30 perc... Nálam is volt ,hogy víz ment valamire, de szigorúan nem működő állapotban....Szóval azért van egy kis különbség Viszont ha így leszárítottam akkor sosem volt gond utána! Porszívót felejtsd el! Iszonyatosan erősen elektrosztaktikus a porszívó csöve, hozzáér a nyákon valamihez és annyi a kártyádnak... Elektrosztatikus cuccokkal nem hadonászunk a kártya közelében ez alapszabály... Jah meg egyébként picit úgy érzem pár ember azt gondolja menő dolog ha elázik a gépe, legalábbis így jön le...Szerintem meg inkább szégyen ha valakinek menet közben elázik a gépe, egy szinten elmond valamit az odafigyeléséről és a hozzáállásáról a dolgokhoz...
[Szerkesztve] -
bim
veterán
téves
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest