Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz proci985 #71558 üzenetére

    Konfig is csak tervben van. Nem hajt a tatár. Még az is lehet, hogy megvárom az ETH 2.0 elrajtolását, hogy egyáltalán lehet-e kapni majd VGA-t azután. Még az is képlékeny, hogy Intel vagy AMD...
    A víz talán az egyetlen dolog a házon kívül, amit nem lesz nehéz bevásárolni, csak a pénztárcát kell kinyitni hozzá.
    Aquatuning-on van minden, mi szem-szájnak ingere. Valszeg merev petg lesz belőle, mert imponál a gépészkedés, valamint ha nem lesz látványos, akkor minek üvegfalú ház, meg minek víz egyáltalán?! :)) AMD esetén meg valszeg alaplap fog vezérelni mindent, amihez PWM pumpa lesz. Intel esetén meg autonóm lesz egy D5 Next-tel.
    Még nem döntöttem el, hogy nagyon drágára akarom csinálni (5800X, Gigabyte X570 Aorus Ultra két hőmérő szenzorral + PWM pumpa + EK monoblokk + EK chipset blokk), vagy jutányosabbra (11700K, MSI Z590 Pro Wifi gyári passzív hűtéssel, nincs hőmérő szenzor + D5 Next). AMD-nél az alaplap valamivel drágább, viszont a sima pumpa meg vmivel olcsóbb. Intel-nél lenne egy iGPU-m (még jól jöhet alapon + van QuickSync), viszont okos pumpa kell mellé vízhőmérséklethez.
    Meglepő módon az alaplap kiválasztása a legnehezebb a ház után.
    Persze nem szokványos igényeim vannak, szóval mindkét térfélen konkrétan egy-egy alaplapot találtam csak, amivel tudnék élni. Persze a Godlike lapokon kívül, de az meg overkill és pénztemető. Ház is nagy kínlódás volt, mire találtam egyet, amibe minden belefér de midi-nél nem nagyobb: Define 7.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák