Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonDennis

    senior tag

    Na hétvégén megcsináltam a delidet és a direct die-t, hát amúgy kb. egy vicc volt lehet szerencsém is volt és könnyebben engedett a 9900k de minden simán ment (még sose csináltam ilyet előtte).
    Még nem volt időm nagyon tesztelni mert melózok de egy rövid tesztet csináltam, mind a két érték 8 óra netezés és szövegszerkesztő használat után lett mérve, tehát már teljesen üzem meleg gépen. A rajta lévő értékek direkt teljesen auto, tehát ahogy berakja az ember a CPU-t csak bekapcsoltam az XMP-t a ramon de ennyi. Első oszlop gyári kupakkal másik direct die. Az átlag értékek a maxokból lettek számolva. Több a hőmérséklet csökkenés mint amire számítottam, majd hétvégén lesz időm akkor újra megcsinálom az all core 5 24/7 beállítást és azzal is megnézem de gondolom kb. a különbség marad csak magasabb hőfokokkal. A víz pedig a tesz során 34,2 fokkal tetőzött a mérés előtt pedig 30,1 volt. Szoba hőmérséklet 23,7 fok, és még mindig sajnos vastag padlószőnyeges szobában beépített sarok íróasztal sarkában lakik a gép, tehát szerintem amit tud szívni levegő az vicc meleg lassan berakok oda is egy hőmérőt mert kb. ott lehet vagy egy +8 fok biztos.

    "Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman

Új hozzászólás Aktív témák