- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Nehéz lesz, mert már alu radik nincsenek, meg a blokk is réz... max. nikkelezett, vagy ilyesmi. De ha megmondta, akkor úgy lesz az, mi már ismerjük.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
ViZion
félisten
A viccelődés tárgya az, h nem akar rezet a rendszerbe, de minden réz, max festett vagy bevonatolt...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
nagyúr
Rosszul fogalmaztam
mindent észre vesztek,vagy csak kötekedtek.Úgy értettem nem tennék be a rendszerbe réz színű dolgokat.
Ezért írtam nikkelezett blokkot.Ez csak a vízhűtésre vonatkozik ám.
Van egy True Copper-em is és nagyon szeretem.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
ViZion
félisten
válasz akoska07 #23712 üzenetére
Lecsapunk mindenre, mint az egérfogó és kemények vagyunk, mint a kád széle...
-
JasL
senior tag
Több hetes várakozás után megjött az alkatrészem Kínából, most végeztem a pumpa ugprade-del. Mivel a gép hátuljába van rejtve, nem sokat vacakoltam a szépségével. Kapott egy méretre vágott ESD burkolást is (ebben szállították), hogy béke legyen a gépház fémjével, ha véletlenül összeérnének valamikor.
Ez lett az eredménye:
1320 RPM-et kapott. Sosem volt még ilyen halk gépem.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Zárt rendszerben azért nem kellene eltűnnie a folyadéknak. Nyilván a rendszerben maradtak levegőbuborékok, amik idővel kijutottak a tartályba, ezért alacsonyabb folyadék szintje.
(#23714) JasL : Mi is ez pontosan?
(#23715) Joshi : Nem kell félni a kínai cuccoktól. Egyébként pedig porral oltó, nem poroltó.
(#23719) JasL : Nyugodtan letekerheted a kupakot, nem történik semmi. Nyomáskiegyenlítés? Nincs nyomás alatt a rendszer.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
JasL
senior tag
válasz F e Z o #23718 üzenetére
És van valami szokás ilyenkor? Arra gondolok, hogy pl letekerjem a tartálykupakot pár percre szellőzni, vagy hogy nyomáskiegyenlítés legyen?
(#23714): pumpa áramkörén levő 256 Ft-os feszültségszabályozó áramkör, ebay-ről vettem pár hete, ma megjött és ráforrasztottam. 2100-ról 1320-ra vettem le az RPM-et a tökéletes némasághoz. Ezt még itt ajánlotta valaki, még bekötési rajzot is adtatok
Akkor nem tekerem le inkább, hagyom. Egyébként mindenkinek vízgőz csapódik le a tartály felső levegős oldalában?
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
válasz m0h0senator #23720 üzenetére
Ja, persze, hogy az! Normál rendszer nem gőzgép
-
JasL
senior tag
válasz Csabesz666 #23722 üzenetére
Buck Converter Step-Down Adjustable Converter Power Module Regulator LM2596
Most csak 250 Ft postával
Ha jól számolom, legfeljebb 60W-ot bír el. Max 2A és 30V, de azt írják, ha teszel rá hűtőbordát, mehet a 3A is. Szerintem ez bőven elég akármilyen pumpához.
A kék alkatrészen a kis csavart ha óramutató járásával megegyező irányba tekered, gyorsul a pumpa (nő az ellenállás), ha ellenkező irányba, akkor pedig lassul.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fatal1ty1984 #23724 üzenetére
Hogy miii?
Amúgy nekem is párás volt mindig. -
törölt tag
válasz fatal1ty1984 #23726 üzenetére
"jocskán visszahül a höcserélöben"
Erre gondoltam.Nekem hidegen is párás volt mindig amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
FX9
tag
válasz #90933760 #23727 üzenetére
igen, de te valoszinuleg nem sok W-s alkatreszeket vizeztel be, igy nem is melegedett fel a vized. neki felforr, majd a radiban gozze valik, es egy keves goz leszokik a resijebe, ahol kicsapodik. normal.
az a vmi a kek kotonban kulon tetszik, otletes.[ Szerkesztve ]
-
FX9
tag
erdekes, hogy engem neztek hulyenek, mikor csak az ertelmi szerzo eredeti gondolatat vittem tovabb...
-
JasL
senior tag
Nagyon leült a topik.. senki nem szerel semmit? Jones, legalább te villants valamit! Tudjuk, hogy készül a reaktor-style hűtésed
-
ricsi1880
újonc
Hello!
Szerintetek a pumpám bírná a 2db radiátort?
gyárilag Avc hercules vízhűtésem van de a venti idegesít.
Ha lehúzom a ventit terhelésnél 40fokos, ventivel pedig 33fok. Ha még 1radiátort berakok a rendszerbe bírná a pumpám nyomni a vizet vagy már kevés lenne hozzá? -
ricsi1880
újonc
Szóval akkor bírná, de inkább venti elé tegyek egy ellenállást vagy vmi fordulatszám állítót és cső
-
seniman
veterán
válasz ricsi1880 #23739 üzenetére
Mivel a hőfokokkal semmi probléma,ez az egyszerűbb és célszerűbb.Nekem is ilyen Hercules van,egy alapjáraton keringő Schyte szellőzteti,nem is hallom a hangját.Ne ellenállást tegyél be,hanem egy minőségi csendes ventit.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
nagyúr
Üdv Urak !
Megérkeztek az alkatrészek.
Ha lesz időm és erőm holnap akkor neki kezdek.
Gyors videó a cuccokrólAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hibátlan - BE QUIET! Silent Loop 240mm vízhűtés
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
- ASUS ROG STRIC LC 360 ARGB WHITE vízhűtő
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest