- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz BlackPriest #13353 üzenetére
Én ha neked lennék, megtartanám a meglevő radikat, és ezekre kötném a majdani két VGA-t, és vennék mellé egy szintén 240-est 45-ös vagy 60-as vastagsággal a procinak (minél vastagabb, annál több mellékest lehet később ráakasztani). Sajnos kersztbe kéne csövezni hogy jó legyen (jelenlegi radik felül és hátul, a majdani elöl), mert a procinak kell a hűvösebb víz, a VGA-két el lehet engedni, és a praktikus légáram a hézban az alul-elöl be, felül-hátul ki. Spórolni a pumpákon lehet szerintem, az EK/Phobya pumpák szerintem elég jók, 4V környékén is stabilan indulnak, tehát nagyon jól le lehet őket szabályozni, valamint a legkisebbhez és a legnagyobbhoz (az EK-nál csak ez a kettő van, Phobya néven van egy köztes darab is) van egybetartály, amivel helyet és csövezést lehet spórolni. Nagyon kompakt méretűek, és tartály nélkül egyáltalán nem kötött az elhelyezésük, úgy forgathatod ahogy akarod. Egy ilyen két körös rendszerhez szerintem a legkisebből kettő pont jó, mivel 8 wattosak, combosabb ventivezérlőről lehet szabályozni őket. Mivel a VGA-k sokkal magasabb hőmérsékletű vízzel is hűthetők (sőt, jobb is úgy a hűtés hatásfoka, ezért kisebb radi is elég), a két kör pumpáját és ventijeit célszerű teljesen külön vezérelni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Newton harmadik törvénye
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba