- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz Nyugdíjas #10403 üzenetére
Tudom, de szép egyenletesen kenem el rajta.
Amúgy ősökkel beszélgetve, egyre inkább úgynéz ki hogy holnap rendelheted.De még enm tuti, fél 7 fele hív főszponzor bátyám, ő kell rá áment mondjon, addig nincs elég mani.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz Genius007 #10406 üzenetére
Tudom, sikerült már procit megkarcolni. De addig csiszoltam, míg el nem tűnt róla a karc, és görbület.No meg a kupak.
Egyre inkább várom jövő hét elején, remélem addigra minden megérkezik, mert érzem, hogy lessz ami emgérkezzen.
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
szacsee
nagyúr
Jájj gyerökök, nemtom mi sül ki ebbül, remélem sikerül valamit alkotni..
Mert eléggé tré az apró nekünk vizeseknek így... -
addikt
hello
van egy ilyen pumpám:
ez egy eheim station 600 12v (alphacool doboz)
kérdés: a plexi az egyik sarkon meg van repedve.
szedjem ki, és vegyek egy különálló tartályt, és működni fog úgy is, vagy lehet ehhez ilyesmi tartályt venni? minden ötletet szívesen látok.igazából el akartam adni, de igy törötten nem lehet eladni, szóval olyan megoldás kell, ami után a termék eladható lesz.
köszi
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
easy...rider
őstag
válasz f4lcon #10409 üzenetére
Ha a designromlás nem olyan nagy baj, szerintem műanyaghegesztő meg tudja fódozni' azt a repedést és sztem elég olcsón megúszod.
amúgy komolyan mondom. de a "szaki" meg tudja mondani tutira h mit tud tennilökhárító javító műhelyeket keress. úgy tudom ott csinálnak ilyesmit.
mármint műanyaghegesztést.[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
XSPC X2O Delta CPU V2 Pressure Drop Results
Fain ez a blokk
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Laraxior
titán
válasz Thrawn #10414 üzenetére
nekem isss
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
láttam vala valakit aki blokkokat gyárt...
nekem lenne valami egyedi elképzelésem meg tudná valósítani a csávó vajon?
Milyen árban készülnek az ilyen blokkok?
Memóriára kellene,mert nagyon melegszik a kicsike.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz DavideX #10420 üzenetére
ma levettem mert nem hűt semmit. Elé tettem az intel gyári hűtőjének a ventijét.azzal jó lesz. Még tervezgetem,mert két modulra kész az ötlet csak én négy modulost akarok..későbbre is gondolva,csak teszek bele még egy kit Ballistixet.
-
Laraxior
titán
válasz DavideX #10422 üzenetére
majdnem.... hmm..első amiben eltérne: a blokk az egészen végigérne.azaz nem kocka hanem téglalap alakú lenne.Az oldalsó "bordákat pedig én nem felül állítanám be atávolságot hanem oldalt fogatnám össze egy rugós csavarral. (Olyan mint a videokarin van,csak picit nagyobb csavar.)
van másféle ötlet de az macerás..még gondolkodom rajta.
valami ilyesmi lenne,csak felül vastagabb cső menne.[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
válasz f4lcon #10409 üzenetére
Szívó nyomó csonkos ez is tehát lehet külön álló szivattyúként is használni.
Annyi az egész hogy kiszereled. Veszel egy kiegyenlítőtartályt és a szivattyú csonkjait bekötöd a rendszerbe értelem szerűen.
De akinek van kiegyenlítőtartálya az szerintem így is megveszi tőled.Renault power
-
törölt tag
Hello!
Használ itt valaki Zern GPU blokkot x1950-en?
Azaz, az érdekelne, hogy elbírja-e. -
Laraxior
titán
válasz shteer #10428 üzenetére
Te mit szólsz az elképzeléshez? Mindkettőhöz
-
Laraxior
titán
válasz #72042496 #10430 üzenetére
és az oldalai? vagy azt oldjam meg magam?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Laraxior #10431 üzenetére
Valószinüleg nincsen neki. OMFG! IQ negatív
Lehet lefelejtetteék... Nem?shteer: Az X1950 nem jobban fűt? Legalábbis én úgy gondolom...
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
shteer
titán
válasz Nyugdíjas #10432 üzenetére
nemtom, keresgéltem de meguntam... de tudod, hogy én hiszek a hülyének
Tel Elek: ettől függetlenül tartom az állításom, hogy elbítja DE én nem tenném a karira amiatt, hogy csak a GPU-t hűti. szvsz a memókat és feteket sem szabad már megvonni a hűsöléstől- ha felbordázod és ventivel megtámogatod...
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Játékos
addikt
válasz shteer #10435 üzenetére
Föld hívja yakuza.tora-t, és kiborgot....
Föld hívja yakuza.tora-t, és kiborgot....
Milyen blokkot vettetek Gazcampertől? Hogy teljesít a G92-n? Én rendeltem EK fullcovert a rangidőstől, nem olyan véletlenül a Tiétek?
Vétel...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz shteer #10437 üzenetére
Neki is olyan van? Azt se tudtam, hogy G92-t tol!
Hiszek én neki, csak hát na! A kiváncsiság hamar megöregszik, vagy mi!?
Lehet, Norbi is kíváncsi természet, azért nyugdíjazták...yakuza.tora:
egyelőre n nélkül írjuk...[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
yakuza.tora
addikt
válasz Játékos #10436 üzenetére
...yakuza.tora válaszol...
Gazcampertől G92-es 8800 GT- ill. GTS-re való EK blokkot vettem! (acetal, szóval a fekete tetős. Nagyon szép blokk, és teljesen lefedi a melegedő alkatrészeket. GPU-RAM-FET).
Sajnos még nem tudtam felszerelni! Várom a csatikat Nyugdíjastól...vétel...
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
-
Játékos
addikt
válasz yakuza.tora #10443 üzenetére
Föld yakuzának:
nekem ugyanolyan blokkom lesz, a tábornok álta kerül az országba szigorú titokban (mert ha az asszony megtudja, rögvest lő egy Kamehameha-t, és végem )
sokkal jobban örültem volna, ha megkaparintom az egyik használtat, mert így egy heti teljes ellátmány az ára...
Vétel...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz yakuza.tora #10445 üzenetére
Ha tudtam volna, hogy Joces kicseréli a G80 GTS-emet egy GT-re, akkor reagáltam volna, de lekéstem...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
addikt
válasz rob210 #10426 üzenetére
upsz, ez jó hír.
kiegyenlítő tartályból akkor mit érdemes venni, amit viszonylag egyszerűen tudok csatlakoztatni hozzá? ilyen olcsón jót megoldásra keresek tippet.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Lucif-R
senior tag
válasz f4lcon #10448 üzenetére
Lötyi Tartók Nyugdíjason keresztül boltolhatóak pl. Mi az az olcsón jó megoldás nálad amúgy? Vannak árak is az oldalon... nekem egy EK 250-es multi gyüvik.
-
yakuza.tora
addikt
Ma voltam a Bronzkerben. Nagyon jó hely! Minden van, mi szem-szájnak ingere! Persze az árak sem piskóták! Tartálynak való rézcsövet akartam venni, de olyan drága volt, hogy visszatettem.
Alléz Olympique de Marseille!
Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.