Hirdetés

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Mini-ITX méretű RTX 4070 Kínából

    ph A Zephyr egyedi tervezésű VGA-ja szokatlanul rövid hűtést kapott, mely állítólag nagyon hatékony.

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz 313313 #7672 üzenetére

    Egyik villamosmernoki karon előadò professzor társasháza teljesen random, tőlünk rendelte meg a fovezeték hálozat felujítási tervezést.

    A 14 lakásos társasház, méretezett főbiztosítója 75A-re jött ki matematikailag, míg tervezés előtt a 6os alu fővezetéken ott figyegett a 3 db 40A-C kismegszakító a levegőben..persze a vezetékekről már régen leolvadt a szigetelês, mert voplt tőbb bojler tarifa is, meg persze elektr. főzőlapok, régről, elektr. fűtőtestek, szal rengetegszer volt áramdzünet. XD

    A prof sose merte kinyitni az elosztot, nem akart se szornyulkodni, se plusz munkat maganak, de vegkepp nem akart vitatkozni szomszedokkal.

    Szóval láttam én már karón varjút, csak azért társasház teljes lépcsőházában lakás betápon ikresíteni rendszer szinten...khmmm. Amúgy a 4es fővezetéken 20A ismerem mint a rosdz pénzt, sajnos a 25ot is.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák