Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    Sziasztok!

    Múltkor itt kérdeztem az érvéghüvelyekről. Azt szeretném kérdezni hogy a villanyszerelő kollégák fővezetéki sorkapocsba mekkora hüvelyt használnak/használtok? Múltkor belinkeltem hogy milyen fővezetéki sorkapcsot vettem, abba 19mm hüvely férne be elvileg, tehát a 18mm-es hüvelyeket néztem, aminek a !hüvely hossza! ennyi. Az a kérdésem hogy a szerelők is raknak ekkora hüvelyt egyébként? Vagy mindenki csak a 8-as hüvelyt rakja?

    Nézegettem Elektrikstore-on és Daniella, 18-as hüvelyből azért nem nagyon van raktáron. Stilo márkájút néztem először, abból nincs is, viszont Tracon van, csak árban jelentős a különbség. Előbbi 15ft/db, utóbbi pedig 39ft/db áron megy, és ezekből csak 100db-os készlet van. A helyi villanyszerelő boltot is megkérdezhetném, bár nem vagyok biztos benne hogy tartanak ilyent..

    Első körben a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy Ti használtok-e 18-as hüvelyt, vagy ha nem, akkor mit használtok fővezetéki sorkapocsba? Illetve a 8-as hüvelyt hova illik tenni? Dugaljak és világításnak jó a 8-as? Én úgy gondolom igen, csak kíváncsi lennék a szakik véleményére is.

    Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák