- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #12600 üzenetére
Kicsit más az adatkezelési szokása a két cégnek. És nem Gmail-t fogok használni szóval sokra nem mennek vele.
Facebookban sem leszek belépve, location-t nem engedélyezem.⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #12601 üzenetére
Miért lett ennyire eleged a Google-ből? Ennyire paranioás vagy? Engem nem zavar, ha figyelned, se a Facebook beszélgetéseimből, se az e-maileimből nem fognak sok mindent megtudni.
Ha meg terrortámadást terveznék, úgyse lekövethető módon dolgoznék rajta..As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #12602 üzenetére
Ez nem paranoia, hanem a személyiségi jogok megsértése.
Ha én törlöm a fiókomat Google-ben, akkor elvárom, hogy az valóban törlődjön ne csak a hozzáférés szűnjön meg.
Jelenleg nem garantálja senki, hogy ami levelet, képet, felhasználói fiókot törölsz ezekről a szuper felhő alapú rendszerekből az valóban törlődik is.
EU-tól ultimátumot kaptak, hogy záros határidőn belül orvosolniuk kell ezeket a súlyos adatvédelmi hiányosságokat.Apple is kínál cloud-ot, meg szinkronizálást, természetesen fel sem telepítem PC-re és kikapcsolom a telefonban is.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #12603 üzenetére
Értelek. Én jövőre valami WP-s Nokiát szeretnék, bár nem ilyen okokból, csak úgy tetszik, hogy bekapcsolom és megy, nem úgy, mint az Android.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Cheesy
őstag
Blackberry?
Amúgy ismerős a szitu, ráadásul egy telefon sem jön be nekem ami a piacon van. Egyik se. BB is eltörölte a felvesz/letesz gombokat, az én 9900-m az utolsó széria ami még full billzetes.
Gmail-re meg csak annyit mondok, folyamatosan figyelem, hogy haladnak a srácok, azonnal váltok, ha egyszer elkészülnek, elegem van googleből nekem is.www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #12604 üzenetére
Az is megy csont nélkül, csak a sok kis makákó feszt bactatja, meg orrba-szájba flash-eli, de annyira persze nem ért hozzá, hogy ha elqr valamit észrevegye, netán elismerje, hogy ő volt bré, inkább jön a "szar a droid"
Cheesy: Jó, hogy emlegeted: Létezik valami - lehet használt, de újszerű állapotú is - hagyományos mobil rendes billzettel, minél nagyobb kijelzővel lehetőleg Nokia nem túl drágán?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #12606 üzenetére
Pont most akartam írni, hogy nem értem mi baj lenne droiddal ilyen értelemben. Kivettem a dobozból és működik. A baj a laza adatvédelmi szabályozással van. Apple szigorúbban veszi a szoftverek adatgyűjtési dolgait is, pl külön tudod szabályozni hogy ennek engeded a helymeghatározást, annak meg nem.
Értelemszerűen egy térkép szoftvernek kell ez, de mondjuk Shazam ne akarja már tudni, hol tageltem be a zenét.Cheesy: írtam privátot 1-2 napja. Majd less rá plz.
Amúgy Blackberry sosem volt közel az izlésemhez. Az egy tökéletes munkatelefon lehet, de nekem nem munkára kell. Nem is játékra. Csak hogy legyen.
Jelenleg egy HTC Desire-t koptatok, amit tesómtól örököltem meg.⭐ Stella
-
emiki6
veterán
válasz F e Z o #12599 üzenetére
Igen, jó kis zenekar. Megnyugtató hallgatni és egyik dallamuk nagyon a fülembe mászott. Kiváncsi vagyok lesz-e olyan rendezvényuk, ahol apám lesz a hangmérnök.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #12606 üzenetére
Nézd, az enyémen gyári rendszer van, engem nem érdekel a mókolgatás, csak telefonálni, netezni meg zenét hallgatni akarok rajta. Viszont pont a zenelejátszó része pár naponta összefossa magát és csak újraindítással lehet visszahozni az életbe, pedig napi rendszerességgel használom / használnám. Nagyon bosszantó tud lenni, főleg, hogy nem tudom az okát.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #12609 üzenetére
Lehet pont neked kell mókolni.
ZTE-vel még nem volt dolgom.⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #12610 üzenetére
Pedig nem szeretném. Tényleg pöpec kis telefon, nem lenne vele gond, a szükségleteimhez képest villámgyors, az akksija is bírja, csak a zene..
Egyébként legelőször 1000 órán keresztül bekapcsolva szerettem volna tartani, viszont olyan 700 óra környékén annyira szenvedett szerencsétlen, hogy muszáj voltam újraindítani. Többszörösére nőtt a töltési idő, sokkal gyorsabban merült, kb. a rendszer fele nem működött rendesen. Pedig nem sok hiányzott.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ha azt mondanád, unod az Android nyavajákat, még érteném a váltást..ezt a személyiségi jogos felvetést nem tudom feldolgozni Szerintem senkinek nem szorítottak még skulót a fejéhez, hogy olyan dolgokat töltsön fel/osszon meg/használjon, amik szigorúan bizalmasak..kicsit paranoid hatású a dolog számomra. Mondjuk én tuti kilógok a sorból, mert nem hogy okostelót nem használok, még a classic érában is a csövi végletet képviseli a mindenkori aktuális Tudjak telefonálni, SMSezni és mindezt sokáig töltögetés nélkül..ennyit az igényeimről ;p Csak tudnám, mire váltsak, hogy a szolgáltatóm ne tudja lenyomozni, épp hol a teló Persze, nem ítéllek el, félre ne érts, ha épp ez a hepped, hajrá..bánni nem fogod a váltást, de nem azt fogod elsődleges előnyként megtapasztalni, hogy de jó végre anoním némóként létezni
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Speed® #12613 üzenetére
Tudom, hogy a múltat nem tudom eltörölni, de szeretnék tenni érte, hogy mostantól kevesebb lábnyom maradjon rólam ebben a társaságban. Ennek első lépése megszabadulni Androidtól.
Bevallom már elgondolkoztam a Firefox OS-es telefonokon is, de egyelőre csak Alcatel létezik belőle itthon, az meg elég gagyi.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
föccer
nagyúr
Látom Vladimir megint picsán lett verve fél évre. Most már megint mit csinált? Megint megtalálták egymást Humával?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #12616 üzenetére
Nem is Ő lenne
Tragacs: Hát, róla külön értekezést lehetne nyitni. Az érdekessége az, hogy bárhava beteszi a lábát, rövid úton kiutálják onnan
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
F e Z o
veterán
Több, mint valószínű...
Tegnap este ram upgrade volt egy Acer Aspire One AOA150 netbook-ban, mondanom se kell, az egészet szét kellett szedni apró darabokra, mert az acer-nél nem voltak hajlandóak a hátlapra a ramnak egy szerelőnyílást "tervezni".
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #12622 üzenetére
Típusfüggő, 722-ben 1 vagy 2 csavar és és lejön egyben a tejes hátlap.
Ramos külön nyílást ott szoktak csinálni, ahol a gyártó célja, hogy az ügyfél is cserélhesse a komponenst, meg ugye az költség szempontjából is minimum +2 centJut eszembe: brazosos 11,6"-os netbook majd 1 év garral, jogtiszta win7-tel pofás bordó burkolattal mennyit érhet?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #12624 üzenetére
Pont erről (A722 C60 talán 4GB ramos, nemtom, de este meg tudom nézni)
Ja, ezeknél az előtelepített W7-es gépeknél mivel lehet installCD-t (ISO-t?), vagy valami recovery-t csináltatni a géppel?
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
Jumbo humblebundle letudva, 4,3USD-ért (950 HUF)
www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cheesy #12627 üzenetére
Miket adtak annyiért?
-
Bjørgersson
félisten
Csak nyernék már valamit ezen az iPon nyereményjátékon.
Mi ez a nagy csend, hol van mindenki?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #12630 üzenetére
Bezzeg amikor nem tudok figyelni, folyton írtok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #12631 üzenetére
Azt akarjuk, hogy készülj a ZH-ra.
Nekem 22-től reggel 6-ig meló.
⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #12632 üzenetére
De rendesek vagytok.
Jó munkát!
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #12634 üzenetére
Mé, lala lehet, döme meg nem?
-
smiti
veterán
Csak egy villámfelmérés!
Érdekelne esetleg valakit egy Gigabyte R290X ?
Részleteket még nem tudok, se árról sem a gariról, de állítólag a bolti ár alatt lesz jóval.
-
Bjørgersson
félisten
iPon nyereményjátékon nektek van kérdés?
-
Bjørgersson
félisten
Akkor jó, köszi.
-
szasanyi
félisten
Ilyen a lőtéri kutyát sem érdekli.. ja, de azt igen! Esetleg ha egy ilyen füldugasz lenne hozzá, akkor érdekel.
embe: meg bizony! Már a gépben "dübörög".
-
Bjørgersson
félisten
Már van új kérdés.
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #12639 üzenetére
Akkora esélyt látok a nyerésre, hogy rendszeresen elfelejtem
-
szasanyi
félisten
válasz Bjørgersson #12644 üzenetére
Akkor küldd már el lécci a válaszokkal együtt, mer' én assetudom miről beszélsz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz szasanyi #12646 üzenetére
Nem mondom meg, én akarok nyerni.
-
szasanyi
félisten
válasz Bjørgersson #12648 üzenetére
Tedd azt, én meghagyom neked... bár csak kicsit több az esélyed, mint Steve Wondernek a gk. oktatói állásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- LEGO klub
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest