- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Nem volt neki gyanús? 100k-ért iPhone5?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F e Z o
veterán
Bocsi, nem grando-ra gondoltam, hanem aprod.hu-ra...
Persze én is vásároltam már vaterán, de nem 100k-ért, hanem csak 5k alatt ruhát.
Mondjuk lehet én munkatársamból indulok ki, van neki van 4 accountja vaterán, 200+ pozítív üzelttel, amit saját magának hozott össze, meg 30-40 negatívval, amit inkább nem részleteznék, hogy milyen dolgokat ad el néha.(#12451) kovy29 : Mi az az iphone5?
(#12453) Qru : Nem mai trükk, de látod mai napig beválik.
Egyébként ma nyertem 21 ember közül egy Sleeping Dogs játékot Bluegift-en. 4 hét alatt ez a 7. nyert játékom.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #12451 üzenetére
Régi laposát beszámolta a gyerek +125k-t dobott rá. De a Szifont 5 klón volt ami kb semmit nem ér. Személyes tali volt, igazi ájfón 5-t nézett meg de mikor a lapotoppal babráltak, hogy működik-e közben kicserélték a szifon5 dobozt amiben már a klón volt.
#nincsbennetarcsi
-
Cheesy
őstag
válasz robogos10 #12439 üzenetére
Fogadd részvétem
Most írhatnám a sablont, hogy ne utalj előre, meg könnyű csalóba ütközni, de legtöbbször én is előre utalok ha itt üzletelek, illetve nekem is előre utalnak. A user szövegalkotása tűnik ennyi idő után az egyik legjobb biztosítéknak arra vonatkozólag, hogy mennyire lehet komolyan venni.
A rejtett erőforrások meg szerintem nem igazán erősek ilyen téren...
A telefon meg mióta lopják, az egyik legveszélyesebb dologgá vált ilyen téren az óra, ékszer mellett.Harry is ezt mondja:
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
Így mindjárt más.
(#12452) sephi:
Cheesy és Qru mindjárt én is behozom a kutyákat, felpakolom őket a monitor elé aztán lövök egy képet nektek.
Most nézem, hogy olyan modemem van, mint Qrunak, meg olyan monitorom, mint Cheesynek.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Cheesy
őstag
Na jó, de Harry még csak 5 hónapos, nem takar még ki annyit
Előbb idefeküdt a monitor és a billzet közé és kb. ráhempergett.Nem is mondtam: zsír új Wilson ütő valakinek?
Aforgatásfényképezés során egyetlen állat sem sérült meg[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #12456 üzenetére
Na azok többet takarnak ki még az én macskámnál is. Am ősöknél készült a kép, jó ki oldschool Motorola modem.
Cheesy: No igen, az enyém már 3,5 éves. Sajnos az előző macska elkóborolt.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Nem tudom mit szólna szegény öreg puli, ha feldobnám az asztalra pózolni.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
-
Cheesy
őstag
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #12464 üzenetére
Marley, te vagy az?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
emiki6
veterán
válasz radi8tor #12467 üzenetére
Majd beöltözök rendesen.
Viszek egy plusz pulóvert. Kesztyű, sapka, sál. Lehet a bringázás elmarad. Na mindegy, még legalább két hét.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #12469 üzenetére
Tavaj poén volt, bementünk a mekibe wc-re meg melegedni és rengeteg magyar volt. Csak néztünk, minden honnan beszélgetéseket hallottunk magyarul... Ezek szerint ez valami magyar szokás.
Ápropó, Radi8tor: a bécsi kávézókól tudsz valami konkrétabbat? (Mindegyik jófajta vagy ne törődjek vele, úgyse nyúlhatok mellé?)
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Bódog Mikit mindenkinek ;p
Kések a melóból röpke 1.5 órát, "nem indult a rénszarvas" indok jó lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #12464 üzenetére
Rasztaaaaa!!!! Menő! Nyagymuternek is ilyen kutyája volt.
Vigi: Val'szeg a gyorsítótáradból dolgozott még a böngésződ ahol az eredti kép volt eltárolva.
mod:
Radi: Mennyi idő volt az út? Mennyi volt a fogyid?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
szasanyi
félisten
Tudjátok-e, hogy a HA üzenete után meddig van lehetőség az értékelés elkészítéséig?
-
embe
nagyúr
Hali!
Tápkérdésre megoldás született:
Megvettem ezt az FSP Aurum 400-ast. Zsír új volt, a fóliát a dobozról én szedtem le. Gariba kapta a srác szeptemberben, onnan ketyeg a garija.
Megbeszéltem vele a 3 nap PH-s garit is. Személyes találkozóval ment, így hozzá jött még vagy 800 Ft. gázolaj költség.
Tudom hogy ez "csak" 400-as, de a jelenlegi is az, és ez nagyobb hatásfokú. Igaz a Corsair meg 1 12V-os ágra tervezett.... de hátha nem fogtam mellé vele.
Ha meg nem jön be, akkor majd csere... -
Bjørgersson
félisten
Miért cserérlted?
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #12483 üzenetére
3 éves elmúlt az a táp. A legrégebbi hardver elem volt a gépben. Meg ahogy egyszer fogalmazott az egyik fórumtárs....mókuskerék.
Az előzőt meg most elviszi egy haver. Legalábbis 1 héttel ezelőtt azt mondta. -
smiti
veterán
Srácok, lehet tudni mi a baja a Hardveraprónak?
-
Bjørgersson
félisten
Mire gondolsz? Nálam pörög ahogy kell.
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #12497 üzenetére
Nálam meg szinte abszolút nem megy. Nem tölti be a szűrésnek megfelelő tartalmakat, üres lap jelenik meg pl. A fórum az problémamentesen megy.
-
Bjørgersson
félisten
Random bekattintgattam mindenféle keresést és nekem pöccre dobta ki az eredményeket. Már ha volt.
-
F e Z o
veterán
Már nem azért, de nem egy oldal a kettő. Nálam megy mindkettő. Apropó 7770-et kellett szereznem, 3 embernek volt eladó, 2 pesti, ők ugyan nem postáznak. Egy 2300 napja regisztrált vidéki újonc előreutalás után már dobta is fel nekem a csomagot. Ott Pesten valami nagyon nem ok.
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- LEGO klub
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest