Aktív témák
-
Öreg bácsi beleharap az almába, mire ottmarad a felső fogsora. Beleharap mégegyszer, mire ottmarad az alsó is. Eldobja az almát:
- Nesze vazze, edd egyedül!Öreg bácsi beleharap az almába, mire ottmarad a felső fogsora. Beleharap mégegyszer, mire ottmarad az alsó is. Eldobja az almát:
- Nesze vazze, edd egyedül!Öreg bácsi beleharap az almába, mire ottmarad a felső fogsora. Beleharap mégegyszer, mire ottmarad az alsó is. Eldobja az almát:
- Nesze vazze, edd egyedül!
ez míg van a prohardver, és van viccrovat, ez elég lesz szerintem.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Markgx10
őstag
Bocs, de nemt tudom volt-e már:
Öreg bácsi beleharap az almába, mire ottmarad a felső fogsora. Beleharap mégegyszer, mire ottmarad az alsó is. Eldobja az almát:
- Nesze vazze, edd egyedül!
Frankón új vicc, még biztosan nem hallottátok. Üdv:
Márk -
Forest_roby
őstag
A majom fent ül egy fán és kábítószeres cigarettát szív. Arra megy a kis
gyík és kérdezi tőle:
- Mit csinálszte majom?
- Kábítószert szívok, gyere fel, neked is adok kis gyík, feleli a majom.
Felmászik a kis gyíkés közösen elszívnak pár cigit. Egy idő múlva a kis gyík
megszomjazik és elmegy inni a folyóhoz.
Igen ám de úgy el van kábulva, hogy beleesik a folyóba. Észreveszi ezt a
krokodil és kisegíti a vízből a barátját, majd megkérdi :
- Mi a fenevan veled?
A kis gyík elmagyarázza, hogy elszívott pár ''jó'' cigit a majommal,
elkábult, ezért történt a baleset. A krokodil kíváncsi lesz és kimászik a
vízből, elmegy meglátogatni a majmot. Megtalálja a fát, felnéz és
felkiált:
- Hej majom!
A majom lenézés elámulva megszólal:
- B*** meg gyík, mennyi vizet ittál?!
remélem ezt még engedik az Alapelvek-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
VladimirR
nagyúr
ezt ismeritek?
- Nesze vazze, edd egyedül! -
rebel56
tag
Ceausesceu és a felesége azon tanakodnak, hogy legyen-e Romániában Playboy magazin.
- Szerintem ne legyen - mondja Elena.
- Miért ne?
- Hát hogy néznénk ki a címlapján anyaszült meztelenül?! -
amargo
addikt
Rájöttem, hogy az egész életünk a táplálkozásról szól.
Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával
kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul
kolbászolni a városban. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból,
hogy később megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz.
Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne
kukoricázzon. Persze ha kurva, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled,
ezt általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy
borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira
fel leszel paprikázva, hogy majd' becsokizol.
Kábé.
Most persze lehet azt mondani, hogy ''ez elég gyengus volt'', de én erre
elhárítólag közlöm, hogy nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem
tudsz mit mondani, akkor mákom van.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
瑴浥潨祧愠⁺来珩⁺泩瑥滼汰泡潫牳泳猠敒杮瑥来漠祬湡欠晩橥穥珩瘠湡愠洠条慹扲湡浡慶慬業祬湥洠擳湯愠欠橡盡污慫捰潳慬潴倠泩汵愠業潫数敲散獬⁺来敹嘠条⁹汥穳挠慳柺⁹瑬污湡汵潫扬珡潺湬潲扳湡慖祧爠穩潺慶慬楫敮Ⱬ瀠泩汵愠扢泳愠挠泩ⱬ潨祧欠珩拵敭牧烩竡Ɽ搠穡椠敬敨ⱴ栠杯⁹敭瑵满敭浧杯潹汉敹歮牯渠浥欠汥潳慫⁴湬Ⱪ栠来獹敺敬敫祮牥穥整嘠汥摥渠權歵牯捩竡潺倠牥穳慨欠牵慶歡潫整敪湬摥欠汥ⱬ洠牥⁴楫慳瑪汯慪戠汥泵摥ബ攊瑺瑬污拡湡攠敲氠獩瘠橡穡潴Ⱬ愠業潫柺⁹敢瘠条⁹発ⱡ栠杯൹戊牯楺慴Ɽ敮潧摮汯穳愠牲ⱡ栠杯⁹瑵满湡祮物ൡഊ昊汥氠獥敺慰牰歩竡慶潨祧洠橡❤戠捥潳楫潺മഊ䴊獯⁴数獲敺氠桥瑥愠瑺洠湯慤楮潨祧∠穥攠祧湥畧潶瑬Ⱒ搠滩攠牲ഊ攊桬狡瓭泳条欠競Ɑ栠杯⁹敮狩愠渠癥浥潰穳慴愠映橥浥珉栠牥敲渠浥畴獤⁺業⁴潭摮湡Ⱪ愠歫牯洠毡浯瘠湡.
hehe, ezt meg akartam mutatni, dupla remote után, a fő gépről beszúrva ezt nyomja ki“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
radirpetya
tag
Ha bármelyik volt akkor mea culpa.
Ha mindegyik akkor méginkább de nem volt időm végigolvasni a totyikot
- Mit mond a szöke nő a barátjának?
- ???
- Drágám kivüről lehet, hogy szőke vagyok, de belülről sötét.
Megy a szőke nő a Suzuki kereskedésbe. Megnéz egy kis autót, látja hogy az elején egy S betű van. Megnéz egy még nagyobbat, még nagyobbat, azon is látja az S betűt. Végül megnézi a legnagyobbat, azon is rajta van az elején. Odamegy a Suzuki kereskedő és megkérdezi tőle:
- Segíthetek valamit, hölgyem?
A szőke nő ezt válaszolja:
- Igen, ez itt mind jó és szép, de nincs valamelyik M-es méretben?
A szőke nő bemegy a benzinkútra.
Odamegy hozzá a kutas és kérdi
- 95-ös vagy 98-as benzint tankoljak?
Mire a szöszi:
- Miért idei nincs???
Egy szőke nő kap a férjétől egy automata mosógépet!!!Másnap megy haza a férj és látja hogy a felesége meztelenül rakja be a ruhákat a mosogépbe!!!
Mire a férj:
-Mit csinálsz drágám?
-Hát mosok!!!-mondja a szőke nő!!!
-Dehát miért vagy meztelenül?-kérdi a férj!!
-Jaj drágám,elolvastam a használati utasitást és ott azt irta ,hogy minden első mosást ruha nélkül kell csinálni!!!....-mondja a feleség!!
Szőke nő meséli a barátnőjének.
- Képzeld, tegnap épp a kedvenc sorozatomat néztem, egyszer csak csöngetnek. Kimegyek, kinyitom az ajtót, nézek jobbra, nézek balra, senki.
Visszamentem a szobába, amikor megint csöngettek. Kinyitom az ajtót, nézek jobbra, nézek balra, semmi.
Éppen leülök, amikor megint csöngetnek. Dühösen kimegyek. Nézek jobbra, nézek balra, semmi. Hát akkor látom csak, hogy az a hülye postás pont középen áll...
- Honnan lehet felismerni a szőke kislányt az iskolában?
- Ő az egyetlen, aki kiradírozza a füzetét, valahányszor a tanító letörli a táblát...
A szőke tanárnő nézi a gyerekeket hogy hogyan szaladgálnak!
Egyszer csak meglát egy kisfiút aki nem szaladgál a többiekkel! Megkérdezi tőle:
- Hát te miért nem rohangálsz a többiekkel?
- Azért mert én vagyok a kapus...
Az egyik szőke nő odatelefonál a másikhoz:
- Nálatok van meleg víz???
Erre a válasz:
- Persze hogy van, csak hideg!!!
Szőke hölgyhöz egy veszekedés hevében így szól a barátja:
- Neked biztos vákum van a fejedben!
A nő gondolkodik egy kicsit, majd gúnyosan így válaszol:
- Hah, az még mindig jobb, mintha semmi se lenne benne!
2 szöszi beszélget:
- Képzeld, az idei karácsony pénteki napra esik.
- De remélem nem 13.-ára!
- Mi lesz ha a szőke nők is megöregszenek??
- ???
- Jobbnál jobb anyós viccek.
Szőke nő és a banán.
- Mit keres a szőke nő a banánban?
- Az elemeket.
- Édes, miből lehet felismerni azt, hogy valaki hülye?
- A kérdéseiből drágám!hófehér félfamentes A4-s rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném
-
amargo
addikt
Tisztára zabos lettem, mikor megláttam mondatod, gondoltam zsír a szöveg és a nép benyeli, mint kacsa a nokedlit. De nem, aztán jön Valaki jól felpaprikáz és azt mondja nincs mákom ez most a bánatom..
Mielőtt (hal)lgatásba burkolódzom, kijelentem a szöveget komálom, de bánatom egy más dinnye szülötte, nem az én borsónyi agyam szülte.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
krokk
senior tag
válasz Lord Zero #1148 üzenetére
van még hasonló rajzoló oldal nekem ez jött be és itt festegetek egérrel!!! tudom nem nagy szám akit érdekel nézze meg (van jobb is csak privát azt nem mutogatom ha nemgond)
amúgy inkább a galéria miatt ajánlom ott vannak nagyon durvák nem saját ne rettegjetek
a képem: Bővebben: linkthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
V.ki
aktív tag
Olyan paraszt,hogy kiskorában a talicska volt a babakocsija.
-
LukE
veterán
válasz Forest_roby #1155 üzenetére
''fújd ki hód, fújd ki!!!!!!!!!''
(gyk: ugyan ez a open, csak hod meggy el es vizilo jon vissza)''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
<MZ/X>
őstag
Original's never fit - Socket 370
-
marmalade-
csendes tag
Mi a különbség a teve és az ember között?
A teve ivás nélkül is dolgozik egy hétig.
Az ember iszik egy hétig, anélkül, hogy dolgozna.
Mit mond az ideges arab? - Ne idegesíts, mindjárt felrobbanok''The life is like a box of chocholate, you never know what you are going to get.''
-
chicken
senior tag
[Moderálva. Ne cigányozzunk inkább. Köszönöm. - WN31RD]
mens sana in campari soda
-
RIV
tag
-
radirpetya
tag
Vidéki kölyök levele a San Diegoi tengerészgyalogos kiképző központból
Drága Mama és Papa:
Jól vagyok. Remélem ti is. Mondjátok el Walt bátyámnak, meg Elmer
bátyámnak,
hogy a Tengerészgyalogság mérföldekkel jobb, mint az öreg Minch-nek
dolgozni. Mondjátok meg nekik, hogy csatlakozzanak amilyen gyorsan csak
tudnak, mielött minden hely elkel.
Kicsit ideges voltam eleinte, mert ágyban kellett maradni egészen reggel
6-ig, de már túl vagyok rajta és tetszik hogy tovább alhatok mint szoktam.
Mondjátok meg Waltnak és Elmernek, hogy amit reggeli elött tenni kell, az
nem több, mint rendbe rakni az ágyat, meg kifényesiteni pár dolgot. Nem
kell
moslékot adni a disznóknak, takarmányt behordani, darát keverni, fát
hasogatni, tüzet rakni. Gyakorlatilag semmit se kell csinálni.
Borotválkozni
azt kell, de az se túl rossz, mert van melegviz.
A reggeli boviben van cullangoknak, mint gyümölcslé, gabonapehely, tojás,
szalonna, stb., de elég gyenge normális kaját tekintve, mint pl. krumpli,
sonka, sültoldalas, steak, sült padlizsán, sütemény. De mondjátok meg
Waltnak és Elmernek, hogy le lehet ülni két városi fiú közé, mivel azok
csak
kávén élnek. Az o kajájukkal, meg a sajátunkkal aztán már ki lehet bírni
délig, mert akkor újra enni adnak.
Nem csoda, hogy ezek a városi fiúk nem sokat bírnak gyalogolni. Naponta
kimegyünk ''eroltetett menetre'', ami az ormesterünk szerint hosszú
gyaloglás,
hogy megkeményitsen bennünket. Ha úgy gondolja, ám legyen, nem az én dolgom
hogy mást mondjak, de ezek az ''eroltetett menetek'' kb. olyan hosszúak, mint
a postaládánk a farmtól. Aztán persze a városi fiúknak feltöri a bakancs a
lábát, és mind teherautón megyünk vissza a laktanyába. A vidék szép
errefelé, de félelmetesen lapos.
Az ormester egyébként olyan, mint a tanár az iskolában, állandóan
kötözködik. A százados olyan mint az iskola igazgató. Az ornagyok és
ezredesek csak mászkálnak erre-arra és ráncolják a homlokukat. Egyáltalán
nem zavarnak senkit.
A következotol biztosan halálra röhögi magát Walt és Elmer bátyám.
Elkezdtem
kapni a kitüntetéseket a lövészeteken, fogalmam sincs, hogy miért. A
célpont
közepe majdnem akkora mint egy mókus feje, és nem mozog. Ráadásul vissza
sem
lo, mint nálunk a Higget fiúk. Csak kényelmesen feküdni kell, és eltalálni
a
fekete kört. Még csak nem is nekünk kell megtölteni a
töltényeket: kapjuk dobozszám.
Aztán itt van ez közelharc gyakorlatnak nevezett dolog. Birkózni kell a
városi fiúkkal. Nagyon vigyáznom kell velük, mert igen könnyen törnek. Ez
egyáltalán nem olyan, mint amikor otthon az öreg bikával birkózunk. Úgy néz
ki, hogy én vagyok a legjobb, kivéve Tug Jordant, aki Silver Lake-bol van
itt. Ot csak egyszer vertem meg. Ugyanakkor vonult be mint én, de én csak
64
kiló és 152cm magas vagyok, o meg 136 kiló és 190cm.
Bárhogy is, mondjátok el Waltnak és Elmernek, hogy siessenek és jöjjenek,
mielött más fickók megneszelik ezt a jó helyet!
Szereto lányotok,
Gailhófehér félfamentes A4-s rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném
-
brownus
veterán
Bővebben: link hogy én ezen milyen jót röhögtem
-
MODERÁTOR
-
brownus
veterán
válasz Viktor0610 #1184 üzenetére
az ötlet persze, hogy jó! már 10 éve megkellett volna csinálni. de sztem erre még várni kell pár évet. pláne amilyen sz@rakodás van a MÁV körül
-
BLiNk3r
senior tag
Tomcat blogjában találtam ezt: Bővebben: link
''Höre egy igazi rapper. Kattints a képére, és meghallgathatod Rap a javából című számát, amit egyébként komolyan gondolt. SB kategória, ahogy Horasz barátom mondaná. (Sírok Bazmeg.)''
Megaszánalom a srác
Hallgassátok meg! -
-
-
Lord Zero
addikt
''sajnos magyarországon egyre gyakoribb, h a média egy senkiből hirtelen sztárt farag...
amíg tart a fény és a csillogás, élvezik azt,
amikor pedig a média már hanyagolja őket, nem bírják feldolgozni... ''
Bővebben: linknem, mindegy
-
HavocS
senior tag
D
na ez a gyerek nem semmi...
mindjárt összecsődítem a grindcore bandámat, és küldünk neki egy muzikális köszönetet -
Sidaries
őstag
Én meg összecsődítek néhány markosabb ismerősömet aztán a következő szarját már fogak nélkül énekli.
de hogy ON is legyek:
Az informatikus férj csak hajnalban ér haza. A neje vészjósló hangsúllyal kérdezi:
- Hol voltal egész éjszaka?
- Képzeld, drágám, az új titkárnőm munkaidő végén behozott nekem egy kávét, sejtelmesen rámmosolygott, majd amikor lerakta a kávét az asztalra, szétnyilt a blúza, én nem birtam visszafogni magam, és belecsókoltam a nyakába, erre ő teljesen megvadult, egymásnak estünk, elvesztettük a fejünket, végül a lakásán kötöttunk ki, es egész éjjel szeretkeztünk.
- Hazudsz! Fogadjunk, hogy már megint azt a kurva Windowst akartad felinstallalni a gépedre!I am the Visionaire, follow me if you dare...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Emlékszem az idei nyárra - egy szép keddi napra esett
less qq more pewpew!
-
DeeNIKE
csendes tag
Csá!
A törpe
sétál az erdőben. Találkozik a:
törpe-törpével.
A törpe-törpe megkérdezi a törpét:
-Mondcsak törpe, nem mehetnék veled?
A törpe az feleli:
-Persze, gyere csak törpe-törpe!
Mennek együtt
a törpe
és a törpe-törpe
Találkoznak a:
törpe-törpe-törpével
A törpe-törpe-törpe megkérdezte a törpét és a törpe-törpét.
- Mond csak, törpe és törpe-törpe! Mehetek veletek?
A törpe és a törpe-törpe egyöntűen azt mondják:
- Persze, gyere csak törpe-törpe-törpe!
Mennek együtt
a törpe
a törpe-törpe
és a törpe-törpe-törpe
Találkoznak a:
törpe-törpe-törpe-törpével
A törpe-törpe-törpe-törpe megkérdezi a törpét, a törpe-törpét és a törpe-törpe-törpét.
-Mond csak törpe, törpe-törpe, törpe-törpe-törpe, veletek mehetek?
a törpe, a törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe azt mondják egyöntetűen:
-Persze, gyere csak törpe-törpe-törpe-törpe!
Mennek együtt
a törpe
a törpe-törpe
a törpe-törpe-törpe
és a törpe-törpe-törpe-törpe
Találkoznak a:
törpe-törpe-törpe-törpe-törpével
A törpe-törpe-törpe-törpe-törpe megkérdezi a törpét, a törpe-törpét, a törpe-törpe-törpét és a törpe-törpe-törpe-törpét:
- Mondcsak törpe, törpe-törpe, törpe-törpe-törpe, törpe-törpe-törpe-törpe, veletek mehetek?
A törpe, a törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe és a törpe-törpe-törpe-törpe egyöntetűen:
-Persze törpe-törpe-törpe-törpe-törpe, gyere csak!
Mennek együtt
a törpe
a törpe-törpe
a törpe-törpe-törpe
a törpe-törpe-törpe-törpe
és a törpe-törpe-törpe-törpe-törpe
Találkoznak az:
óriással
Az óriás megkérdezi a törpét, a törpe-törpét, a törpe-törpe-törpét, a törpe-törpe-törpe-törpét és a törpe-törpe-törpe-törpe-törpét:
- Mond csak törpe, törpe-törpe, törpe-törpe-törpe, törpe-törpe-törpe-törpe, törpe-törpe-törpe-törpe-törpe, veletek mehetek?
A törpe, a törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe-törpe és a törpe-törpe-törpe-törpe-törpe egyöntetűen azt feleli:
- Persze gyere csak óriás!
Mennek együtt
a törpe
a törpe-törpe
a törpe-törpe-törpe
a törpe-törpe-törpe-törpe-törpe
és az óriás
Találkoznak az:
óriás-óriással
Az óriás-óriás megkérdezi a törpét, a törpe-törpét, a törpe-törpe-törpét, a törpe-törpe-törpe-törpét, a törpe-törpe-törpe-törpe-törpét és az óriást:
- Mond csak törpe, törpe-törpe, törpe-törpe-törpe, törpe-törpe-törpe-törpe, törpe-törpe-törpe-törpe-törpe és te óriás, veletek mehetek?
A törpe, a törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe-törpe-törpe és az óriás együntetűen az feleli :
-Persze óriás-óriás, gyere csak!
Mennek együtt
a törpe
a törpe-törpe
a törpe-törpe-törpe
az óriás
és az óriás-óriás
Találkoznak az:
óriás-óriás-óriással
Az óriás-óriás-óriás megkérdezi a törpét, a törpe-törpét, a törpe-törpe-törpét, a törpe-törpe-törpe-törpét, a törpe-törpe-törpe-törpe-törpét, az óriást és az óriás-óriást:
-Mond csak törpe, törpe-törpe, törpe-törpe-törpe, törpe-törpe-törpe-törpe, törpe-törpe-törpe-törpe-törpe, óriás és óriás-óriás, veletek mehetek?
A törpe, a törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe-törpe-törpe, az óriás és az óriás-óriás egyöntetűen azt feleli:
-Persze óriás-óriás-óriás, gyere csak!
Mennek együtt
a törpe
a törpe-törpe
a törpe-törpe-törpe
az óriás
az óriás-óriás
és az óriás-óriás-óriás
Találkoznak az:
óriás-óriás-óriás-óriással
Az óriás-óriás-óriás-óriás megkérdezi a törpét, a törpe-törpét, törpe-törpe-törpét, a törpe-törpe-törpe-törpét, a törpe-törpe-törpe-törpe-törpét, az óriást, az óriás-óriást és az óriás-óriás-óriást:
-Mond csak törpe, törpe-törpe, törpe-törpe-törpe, törpe-törpe-törpe-törpe, törpe-törpe-törpe-törpe-törpe, óriás, óriás-óriás, óriás-óriás-óriás veletek mehetek?
A törpe, a törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe-törpe-törpe, az óriás, az óriás-óriás, és az óriás-óriás-óriás egyöntetűen azt feleli:
- Persze óriás-óriás-óriás-óriás gyere csak!
Mennek együtt
a törpe
a törpe-törpe
a törpe-törpe-törpe
az óriás
az óriás-óriás
az óriás-óriás-óriás
és az óriás-óriás-óriás-óriás
Találkoznak az:
óriás-óriás-óriás-óriás-óriással
Az óriás-óriás-óriás-óriás-óriás megkérdezi a törpéket ( a törpét, a törpe-törpét, a törpe-törpe-törpét, a törpe-törpe-törpe-törpét, a törpe-törpe-törpe-törpe-törpét ) és az óriásokat ( az óriást, az óriás-óriást, az óriás-óriás-óriást és az óriás-óriás-óriás-óriás-óriást ) :
-Mond csak törpe, törpe-törpe, törpe-törpe-törpe, törpe-törpe-törpe-törpe, törpe-törpe-törpe-törpe-törpe, óriás, óriás-óriás, óriás-óriás-óriás, óriás-óriás-óriás-óriás veletek mehetek?
A törpe, a törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe-törpe, a törpe-törpe-törpe-törpe-törpe, az óriás, az óriás-óriás, óriás-óriás-óriás, az óriás-óriás-óriás-óriás egyöntetűleg megszavazta hogy:
- Persze óriás-óriás-óriás-óriás-óriás, gyere csak!
Mennek együtt
a törpe
a törpe-törpe
a törpe-törpe-törpe
az óriás
az óriás-óriás
az óriás-óriás-óriás
az óriás-óriás-óriás-óriás
és az óriás-óriás-óriás-óriás-óriás
Mennek mendegélnek, egyszer csak az
óriás-óriás-óriás-óriás-óriás
beleesik egy gödörbe, utána esik az
óriás-óriás-óriás-óriás
utána esik az
óriás-óriás-óriás
beleesik még az
óriás-óriás
meg az
óriás
ezenkívűl még a
törpe-törpe-törpe-törpe-törpe
meg a
törpe-törpe-törpe-törpe
és a
törpe-törpe-törpe
nameg persze
a törpe-törpe.
A
TÖRPE
azonban átugorja a gödröt.
Mi a tanulság?
???
???
???
???
???
- A TÖRPÉN NIKE- cipő van.
Ha ismered HÁÁÁÁÁÁÁtÉs ne feledjék: MINDENNAP EGY ALMA AZ ORVOST TÁVOL TARTJA!!
Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 5 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest