- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz gulyasa #13146 üzenetére
Na közben némi pozitívumról is beszámolnék a problémával kapcsolatban.
Írtam a Tribit MoveBuds H1 töltődobozában lévő beragadt töltő érintkezőről a Tribit support-nak.
Fényképet kértek és az amazon.de (onnan vettem) rendelési számot.Bár először azt írták, választhatok, hogy vagy kicserélik a fülest, vagy visszatérítik az árát. De igazából nem volt sok választási lehetőségem, mivel írták, hogy most nincs raktáron nekik és úgy is visszafizetik az árát, hogy a rossz töltődobozos példányt vissza sem kell küldenem.
Az utolsó (tegnap előtti) válaszukban már csak annyit írtak, ahogy kértem, visszatérítik az árát, és ma már landolt is a számlámon a teljes összeg.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
válasz dzsi23 #13207 üzenetére
Bár a videón egy macbook-hoz csatlakoztatják, de semmi sem utal rá, hogy pc/laptop/stb. kellene a beüzemeléséhez.
Azt látni, hogy van rajta egy jack csatlakozó, amit a zeneforráshoz csatlakoztatsz, a másik USB a jelek szerint csak a tápellátás miatt kell. A vezetéknélküli fejhallgató (vagy hangszóró) párosításához az adapteren lévő gombot kell megnyomni.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
-
dzsi23
addikt
válasz g.peter23 #13211 üzenetére
Első bekapcsoláskor automatikusan párosító módba lép az adapter, és ha talál egy eszközt (esetedben a fülest), ami szintén párosító módban van, akkor automatikusan csatlakozik hozzá. Ha másik eszközt is csatlakoztatnál hozzá (mondjuk egy fejhallgatót), akkor a gombra kell duplán nyomni, hogy párosító módba lépjen az adapter.
[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
Jbl vibe buds vagy Jbl 520BT jobb hangzasilag? Trance, elektronikus zenet hallgatok. Spar akcioban neztem ezeket. 5.3 bluetooth miben nyujt többet?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
mcs
veterán
válasz Becksman #13213 üzenetére
Az egyik kis dugasz fülhallgató, a másik pedig pántos fejhallgató. Melyik lenne kényelmesebb számodra?
Amúgy mindkettő ugyanúgy megfelel elektronikus zenére.
A Tune 520BTnél a jobb akku üzemidő és többpontos csatlakozás miatt van jelentősége a BT 5.3 szabványnak.[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
Sziasztok,
In-ear kialakítású vezeték nélküli fülhallgatót szeretnék. Munkára kéne, online meetingekhez. Max 20000 Forintot szánnék rá.
Merre érdemes elkezdeni nézelődni?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
ayalon99
csendes tag
válasz dzsi23 #13141 üzenetére
Szia!
Már nyüstölöm egy ideje, az EQ nagyon egyén függő, kinek mi a preferenciája, milyen zenei stílust hallgat. Nekem a magas hangok tudják bántani a fülemet és ebben a fülesben amúgy is "boostolva" van, tehát bármilyen zenét hallgatok bátran mínuszba rakom.
Amit észrevettem, hogy 1.6k-t azt én nagyon mínuszba rakom mert sokkal tisztább lesz tőle a vocal.
Egyébként amikor valami EDM zenét hallgatok ( Techno, DnB stb... ) akkor szeretem ha "üt" a basszus vagy éppen egy hip-hop, rap, drill zenénél
Így ezeknél a stílusoknál az EQ: 100k +6, 200k +3, 400k +4, 800k +4, 1,6k -6, 3,2k +3, 6,4k -4, 12,8k -5Ha pedig inkább vocal orientáltabb zenét hallgatok, kicsit chillesebbet, akkor ezt használom: 100k 0, 200k +1, 400k +3, 800k +3, 1,6k -6, 3,2k +3, 6,4k -3, 12,8k -4
Sokat játszadoztam vele és nekem ezek most a legszimpatikusabbak számomra, az én fülemnek.
Próbáld ki őket természetesen, aztán várom a visszajelzésed!De egyébként azt ajánlom, hogy legyen egy referencia zenéd, rakj mindent nullára és mozgasd mondjuk 800khz-nél -6-ra majd +6-ra az equalizert, két szélsőséges irányba és nézd meg neked melyik irány jön be jobban és így a többinél is.
Egyébként a Soundcore presetek is teljesen jók, illetve néhány zenénél kifejezetten szeretem a fixed music spatial audio hangzást is. ( Korábban említettem, hogy filmeknél a fixed movie spatial audio még mindig nagyon király!! ) -
zoltanz
nagyúr
1more triple driver hez lehet usb-c -n digitális jelet audiot átvinni?
(A hozzá adott kábelen van adat érintkező vagy az firmware frissítéstr jó?)
Köszi![ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz ayalon99 #13219 üzenetére
Köszönöm a részletes választ! Az enyém még úton van Kínából; gondoltam, gyűjtök egy kis tapasztalatot, mire megjön. A magas hangokról a külföldi tesztek is hasonló véleménnyel vannak, gyanítom, hogy azt nekem is mérsékelnem kell majd. A jelenlegi Soundpeats Life-hoz képest mindenképp előrelépésre számítok.
-
-
Tajték
senior tag
Sziasztok!
Van egy Beats Fit Pro fülhallgatóm és egyik napról a másikra a töltőtok nem tölti a fülest... Nem volt sokat hasznàlva, agyonhajtva...
Van rá valami megoldás vagy már kuka? -
gulyasa
őstag
válasz Tajték #13223 üzenetére
Nem tudom, hogy néznek ki a Beats-ek tokjában a töltőérintkezők. Nálam a Tribit-nek az egyik érintkezője benyomódva akadt meg és onnantól nem érte el a fülesen lévő érintkező felületet. Ha nálad nem történt ilyen baj, akkor még próbálkozhatsz kontaktsprével, hátha csak az történt, hogy elkoszolódtak az érintkezők.
(Feltéve, hogy a toknak és a benne lévő akksinak nincs egyéb baja és fel van töltve rendesen...)Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
patomi
őstag
Van valakinek tapasztalata az ilyen [kép] airpods clonokkal? Sok fülesem volt, de ezek kimaradtak néhány jobb minőségű (tws200 pl.) kivételével.
Szóval most valami olcsót keresnék, mert lányaim ezekből nézték ki valami 2rugóért, de ha hav olyan amiből "értékelhető" hang jön ki akkor inkább olyat vennék.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
MaxxDamage
félisten
válasz stellaz #13123 üzenetére
Közben úgy döntöttem adok esélyt egy Technics AZ80 Silver fülesnek és holnap már elvileg elmondhatom, hogy jól döntöttem vagy sem.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Volt egy Xiaomi Haylou X1 pro anc-s BT fülesünk ami tönkrement. Tudtok helyette hasonló kialakítású megbízható fülest ajánlani, ami szintén anc s és be tudja engedni js a hangokat (forgalom)? Ez 15k ért volt véve, de kifutott így már drágábban van külföldi partnertől.
[link]Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz Fishor #13236 üzenetére
Sziasztok!
A Xiaomi Redmi Buds 4 Pro fülesről elég jók a vélemények, meg a marketing. Véleményeknél vklt aki írta, hogy lehet hangerőt állítani a fülesen, de tesztekben, meg a használatin azt írják nem lehet. Valaki tudja esetleg, hogy mi az igazság? Hogy lehet rajta állítani, ha lehet?
Üdv: Fishor
-
MaxxDamage
félisten
Ma megérkezett.
Ismerkedem vele és a tok is meg a füles is igazi minőségi terméknek néz ki.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #13242 üzenetére
Eddig tetszik a sok opció/beáll. lehetőség, de a TV-hez nem tudom csatlakoztatni, mert az nem is látja.
LG V50 ThinQ 5G gond nélkül csatlakozik.
Első kivételkor még a BT-t sem kellett bekapcsolni, auto bekapcsolt az a telón.Holnap kipróbálom a TV-t másik fülessel is, mert korábban csatlakoztam másik fülessel és van még 1-2 fajta itthon amik benne is vannak a listában és ha azok csatlakoznak hozzá akkor a TV tuti jó.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
stellaz
veterán
válasz MaxxDamage #13243 üzenetére
Lehet, hogy hülye kérdés,.de aktiválód a fülesen a Bluetooth párosításr? Első bekapcsoláskor lehet, hogy nem kellett.
-
MaxxDamage
félisten
válasz stellaz #13244 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de nem tudom mire gondolsz.
Kiveszem a tokból a TV-t keresésre állítom és érzékelnie kellene, vagy nem?QCY T17 fülest kiveszem a tokból és gond nélkül látja a TV.
-
stellaz
veterán
válasz MaxxDamage #13245 üzenetére
Van amit külön párosítás üzemmódba kell tenni, hogy lássa egy készülék. Olvas el a használatit. És/vagy ilyenkor ha a telóról nem kapcsolód le manuálisan vagy nyomod ki a Bluetoothot, akkor ahhoz kapcsolódik és máshou nem, vagy csak ha be van állítva a multi csatlakozás (ha tud ilyet).
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz stellaz #13246 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz stellaz #13246 üzenetére
Neked lett igazad!
Elolvastam online és a leírást követve gond nélkül csatlakozott.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Ery
tag
Sziasztok,
milyen in-ear fülhallgatót ajánlanátok 55k-ig? Nincsenek extra igényeim, legyen kényelmes, jó zajszűréssel. Főleg utazáshoz, filmnézéshez, pár kilóméteres futásokhoz használnám. Töltőtokkal együtt jó lenne egy 20+ órás üzemidő. Köszi
-
Fishor
senior tag
válasz RedCactus #13241 üzenetére
Köszönöm!
Fura, hogy a korábbi Haylou X1 pro nál volt kikapcsolt, áteresztő és zajszűrő mód, ebben meg 2 hangzás van alapból, és nem érzek olyan erős áteresztést, mint annál volt. Annál szabályosan felerősítette a külső forgalom zaját, ennél ezt egyáltalán nem érzem, vagy azt valahogy máshogy kell aktiválni?Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Hivatalos Playstation Magazin Magyar kiadás
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i7-1265U, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD+ IPS, HUN Vil.Bill
- ARCTIC Liquid Freezer II 360 - INGYEN FOXPOST
- LG 27UL600-W IPS 4K HDR 27"-os monitor ajándék fali konzollal eladó
- Könyv, Tolltartó, Füzet, Zsírkréta, Ceruza STB... eladó / Csere is van!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest