- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Asus maxumis Formula 2 +SB X-FI hangkari, EVGA Supernova Nex 750G 80+ Gold táp, zsir új 120GB SSD pár órát ment, 4x2=8GB DDR2 CL5 ramok, Gainward GTX 680 Phantom 2GB, Xeon X5460 proci 3,8Ghz-en, Zalman CNPS10X hűtő, Kolink Luminosity házban
Személyesen Veszprémben átvehető kipróbálható, por és dohányfüst mentes, a táp fullos dobozos, a procihűtő is az, SSD-meg új és garis. Minden hibátlanul működik.
Irányár 90k egyben, ha esetleg a gépház-táp nem kell a konfigot is lehet vinni külön, az 60k, ha a VGA sem kell csak a félkonfig az 40k.
[ Szerkesztve ]
Öreg vagyok már bohócnak!
-
ArmanD.
őstag
Az akkori kor szerelmeseinek és retro gyűjtőinek ajánlanám, ezt a jó állapotú Zalman ZF-RS6F 5.1 fejhallgatót és Zalman ZM-MIC1 mikrofont, ebben rendesen 6 hangszoró van és aranyozott 5.1 jack kimenetek, évekig vigyáztam rá ritka belőle az egyben darab, Veszprémben átvehető, privátban érdeklődjetek
Fejhallgató: Zalman ZM-RS6F 5.1 jack
- Meghajtó egység: Electro Dynamic Round Type Micro Speaker
- Frekvencia 50Hz-20kHz
- Bemeneti impedancia: 32 Ohm @ 1 kHz (center speaker unit) 16 Ohm @ 1 kHz
- Érzékenység: 89dB +/- 3dB S.P.L. at 1KHz
- Vezeték hosszúsága: 300m
- 3db Aranyozott jack
Mikrofon: Zalman ZM-MIC1
- Típus: Csíptetős
- Csatlakozó: 3,5 Jack
- Vezetékhossz: 3 m
Ár:10k
-
Rabbitf_24
addikt
Giga 1030 2G DDR5, 1 éves, dobozában eladó.
Holnap reggel be tudom vinni Veszprémbe.
i.á. 18 e Ft.Amd 2200g még mindig eladó, i.á. 20 e Ft.
[ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
Nincs valakinek bármiféle kuponja vagy kedvezménye bármelyik számteches webáruházhoz amit esetleg nem használna már fel?
-
Tockos25
tag
válasz Rabbitf_24 #22453 üzenetére
A 1030 gondolom nem LP-s.
A Ryzen mellé esetleg nincs alaplapod és memóriád is?
AMD, ATI - the BEST
-
Tockos25
tag
válasz Rabbitf_24 #22457 üzenetére
A magasságára gondoltam - low profile - nem arra, hogy két slot-ot foglal-e a hűtése!
AMD, ATI - the BEST
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, eladó Eladó MacBook Pro 13", ha valakit érdekelne írjon.
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
__Zs__
tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy van-e esetleg valakinek egy használaton kívüli, vagy egy ideig nélkülözhető, internetezésre / médiafogyasztásra akadás nélkül alkalmas, 4G/LTE képes (mindegy, hogy Android vagy Windows) kölcsönbe?Jó lenne, ha legalább 10"-os lenne a kijelző, de ha csak kisebb van/lesz az is OK lehet.
Bérleti/kölcsönzési díjat is hajlandó vagyok fizetni, illetve ha beválik, és eladó lehet a készülék, akár meg is vásárolni (kijező 10" vagy felette esetén).1-3 hónap időtartamról lenne szó, és nem azonnal kellene, hanem valahol 1 hónapon belül (feltételezve, hogy tovább enyhül a korona-vírusos helyzet, és el tudunk utazni a nagyszülőkhöz).
Ha valaki tud a fentiekben segíteni, kérem, privátban írjon rám! Előre is köszönöm!
Üdv': __Zs__
[ Szerkesztve ]
-
__Zs__
tag
válasz __Zs__ #22465 üzenetére
Most látom, hogy kimaradt pontosan mire is lenne szükségem (még ha a leírásból valószínűleg össze is raktátok):
Érdeklődöm, hogy van-e esetleg valakinek egy használaton kívüli, vagy egy ideig nélkülözhető, internetezésre / médiafogyasztásra akadás nélkül alkalmas, 4G/LTE képes tabletje (mindegy, hogy Android vagy Windows) kölcsönbe?
-
Grave_444
nagyúr
Valakit érdekelne AMD 7890K R7 APU-s proci lappal együtt?
Komplett gépként is tudom adni.
Teszek majd fel hirdetést, opcióként GTX 1050 is szóba jöhet. -
Bélaaaa
őstag
Laptopba való DDR3-as memókat keresek, 2 egyformát.Van ilyen valakinek eladó? (2x4 GB)
Köszi
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Grave_444
nagyúr
60-128GB-ig keresek SSD-t, esetleg 240-es is szóba jöhet jó áron.
-
aazimi
tag
Sziasztok!
Kék vagy piros ledszalagot keresek. Nem akarok rendelni 5 métert, mert annyi nem kellene. Tudtok ajánlani boltot, ahol itt Veszprémben lehetne ilyet venni vagy van esetleg eladó valakinek?
Egy fél-egy méter elég lenne bőven, PC belső világítást csinálnék belőleKöszi!
PÜ a biztos
-
Eladó Socket 2011v3 DDR4-es alaplap, dobozos új, hátlapjával, sata kábellel!
Kllisre X99Z V102
32eFt
Kezel akár milyen v3-as 16xx, 26xx, 46xx processzort.
Ramokból DDR4 sima, ECC és ECC REG is megy benne, rendes 4 csatornás.
6db usb 3.0 és 6db USB 2.0
6db Sata3
NGFF/M2 és NVME csatlakozó, mindegyikről tud bootolni is.
Igény szerint adok hozzá Xeon 2620v3 procit is (6 mag 12 szál 3.2ghz) +9eft
Kipróbálható![ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Valakit érdekel 27"-os IPS paneles FullHD monitor?
-
csibor
addikt
Mikrókapcsoló javítással (cserével) foglakozik valaki Veszprémben, vagy a környéken ? Konkrétan autótávirányítóban kéne cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
Sziasztok, keresek nyák forrasztásban jártas embert, egy 8 lábú mikrokontrollert kellene cserélni egy pici lapon.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
ArmanD.
őstag
Kolink Luminosity Midi ATX ház eladó, nincs lelakva teljesen elfogadható állapotban csavarokat is mellékelem 3db 12 centis venti van benne, személyesen megtekinthető átvehető Veszprémben, egyelőre helyben árulnám.
Ár:9kTechnikai részletek:
Méretek: 183 x 435 x 400 mm (Sz x H x D)
Anyag: acél (Body), műanyag (elöl)
Súly: 6 kg
Szín: Fekete
Form Factor: ATX, Micro-ATX, Mini ITX
Ventilátor összes lehetséges:
3x 120 mm (elöl)
2x 120 mm (fedél)
1x 120mm (hátul)
Az elõtelepített:
1x 120mm (hátul, fehér LED)
2x 120 mm (elöl, fehér LED)
Radiátor lehetõségek:
1x max. 240 mm (elöl)
Meghajtóhely:
2x 5,25 hüvelyk (külsõ)
2x 3,5 hüvelyk max. (Belsõ)
2x 2,5 hüvelykes max. (Belsõ)
PSU 1x szabványos ATX (nem tartozék)
Bõvítõhelyek: 7
I / O panel:
1x USB 3.0
2x USB 2.0
1x per Audio In / Out
1x ventilátor vezérlés (3 tűs, 4 port)
Maximális videokártya hossz: 390 mm
Maximális CPU hűtõ magasság: 155 mm
Maximális PSU-hossz: 230 mmosszúság: 140 mm (GPU 190 mm) / 220 mm (GPU, mint 190 mmÖreg vagyok már bohócnak!
-
varmi2
nagyúr
Albérletet keresek Veszprém megyében. Veszprém és fehérvár között. Ha tudtok írjatok privit.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
ArmanD.
őstag
Sziasztok itt hirdetném meg elsőre, lenne egy SEGA Mega Drive Flashback HD-m, dobozában, hibátlanul, minden tartozékával vezetéknélküli kontrollerekkel, HDMI kábellel, HD verzióban tolhatjátok a rajta lévő klasszikusokat mint PL: Mortal Kombat 1-2-3, Sonicból 8-10 féle, Golden Axe 1-2-3, Shinobi stb. És nem csak egyedül, hanem ketten! Összesen 85 Sega játékot rejt a gépezet.
Veszprémben 20k fejében átvehető!Öreg vagyok már bohócnak!
-
Daert
őstag
Üdv Urak!
Valaki meg tudná osztani velem hol lehet esélyem Desztillált viz vásárlására(20-30L) Veszprém és környékén?
Előre is köszi! -
pecccccccca
őstag
Tesco? Anno én ott vettem “raklapszám”. Vagy nem jó 5 literes kiszerelésben?
Mondjuk az igazsághoz hozzà tartozik, hogy évekkel ezelőtt vettem ennyit. De nem hinném, hogy beszüntették a forgalmazását. Autós részlegen szerintem raklapon van felpakolva.Szerk.: Ja már értem... Az árral van a gond...
De szerintem gyógyszertárban drágább lesz mint a Tescoban.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
Daert
őstag
válasz pecccccccca #22483 üzenetére
Igen,a Tesco-t ismerem meg az árát is.A vasalóhoz eddig onnan szereztem be a deszt vizet,de most a terrárium párásitásához nagyobb mennyiségre lesz szükségem,gondoltam megkérdem még hol lehetne beszerezni,talán olcsóbban.Egy kérdést viszont megér.
ArmanD: olyan 500Ft/5L,vagy az OBI,most néztem 390Ft/5L
[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz ArmanD. #22486 üzenetére
Az egyik ásványi anyagoktól mentes víz a másik pedig egy teljesen szűrt, szennyeződéstől, ásványi anyagoktól és baktériumoktól mentes víz.
Mivel az ioncserélt víz teljes mértékben iható, a desztillált víz meg csak módjával, ezért nem gondolnám, hogy bármi gondja lenne akármelyiket is használja párásításra.Humorban nincs helye tréfának!
-
ArmanD.
őstag
válasz pecccccccca #22487 üzenetére
Ha ioncserélt vizet szeretne, de desztvizet mond akkor nem a patikába küldöm mondjuk, a másik még mindig két különböző dologról beszélünk, ezért a felhasználásuk is különbözik, mint ahogy az előállitásuk is, persze leesett mit szeretne venni.
-
doc
nagyúr
mi az hogy "csak modjaval" ihato a tiszta H2O?
-
A desztillált víz desztillációs eljárással nyert ionmentes tiszta víz,
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
doc
nagyúr
válasz pecccccccca #22491 üzenetére
na de mi baja lesz a 'nem kis' mennyisegtol, illetve mennyi az a 'nem kis' mennyiseg?
nyilvan kelloen nagy mennyisegben barmilyen viz mergezo, akar halalt is okozhat, de maradjunk a normal felhasznalas mellett: ha megiszok belole mondjuk napi harom litert, szerinted mi bajom lesz a tiszta H2O-tol? -
pecccccccca
őstag
-
válasz pecccccccca #22493 üzenetére
Te jó politikus lennél! Nem a kérdésre válaszolsz .
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
__Zs__
tag
Nem vagyok szakértője a témának, és google-ban sem nétem utána, de itt a lényeg amit cigam kollega írt: a desztillált víz ion-mentes, az ioncserélt, meg cserélt (egyiket valami másra, talán Calcium -> Nátrium vagy Kálium, tényleg nem néztem utána). Bizonyos orvosi, labor, gyogyszerészeti (biztos vannak még egyéb felhasználási területek is) célokra ténylegesen ion-mentes víz kell. További részletekre meg ott a net.
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz pecccccccca #22495 üzenetére
az hogy NEM VOLT valaszod.
Meg mindig nem tudjuk hogy szerinted milyen problemat is okoz a szintiszta viz ivasa. Arra a kerdesre hogy "milyen bajt csinal" az a valaszod hogy "ne igyal sokat belole, akkor nem lesz baj" -
pecccccccca
őstag
Mit szeretnél mit válaszoljak?
De most komolyan mit vársz? Doktorprofesszoradjunktusi választ vagy azt, hogy a tököm se tudja?
Vagy, hogy 3 liter tiszta víz naponta, hogy hat a szervezetre? Nem próbáltam még. Eszem ágában sem volt. Nagyon jó minőségű a veszprémi víz.
Annyit írtam, hogy nem árt meg kis mennyiség. A többi feltevés az részedről volt. Kérlek tisztázd mire is vagy kíváncsi konkrétan, mert eddig csak azt látom, hogy túl sokat akarsz kihozni egy tök egyszerű mondatból feleslegesen, amit nem tudok máshogy venni mint egy hétfő esti unalmat, amin az én vegzálásommal akarsz enyhíteni.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
doc
nagyúr
válasz pecccccccca #22499 üzenetére
"az ioncserélt víz teljes mértékben iható, a desztillált víz meg csak módjával,"
Azt szeretnem, hogy tisztazd, MIT ertesz az alatt hogy a desztillalt viz "csak modjaval" ihato (ellentetben az ioncserelt vizzel, ami "teljes mertekben", tehat a desztillalt viz szerinted "nem teljes mertekben ihato").
Meg mindig nem tudjuk hogy szerinted a desztillalt viz (ami ugye szintiszta H2O) miert is "nem teljes mertekben ihato".
Nem varok "Doktorprofesszoradjunktusi" valaszt, csak azt, hogy ha egyszer kijelented hogy a desztillalt viz "nem teljes mertekben ihato", akkor legalabb azt ird le, hogy szerinted miert Mert ez igy most egy kijelentes a levegobe, barmifele indoklas, magyarazat, stb nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs