Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kai_sehmet

    csendes tag

    válasz philoxenia #2416 üzenetére

    "Ezt hívják tudománynak. :) [link]
    15 fős minta, gondoljanak erre, meg arra, aztán pár áttételen
    keresztül már mint egetrengető felfedezés jelenik majd meg. :(("

    Nem értem mi baj van ezzel. Nem mondták, hogy feltalálták a spanyol viaszt, csak találtak valamit, amin továbbmehetnek. Benne is van a cikkkben: "Ezen a területen további kutatásokat végeznek majd."
    Ilyen a tudomány, ilyen a kutatás. Egy jelentősebb felfedezés sokszor egy ember egész életének munkája. Vagy az is lehet hogy dolgozik egész életében és mégsem ér el jeletős áttörést. De legalább megpróbálta.

    Mire ebből lesz valami rég nem 15 emberről lesz már szó. A bulvársajtó híreire meg tényleg nem szabad adni. PL főcímek a blikkben: megtaláltál az aids ellenszerét. Aztán kiderül, hogy kb még tíz év mire azorvos majd felírja a betegének, ha közben ki nem derül, hogy nem jó mert olyan mellékhatásai vannak hogy csak na. Ilyen ez. De már sok betegség gyógyítható, amibe pár évtizede még belehaltál volna ha megkapod. Erre is gondolj mikor a gaz tudományt fikázod.

    Nem mondom hogy csak szép és jó, lásd pl előző hszemet, de mint minden a világon ez sem fekete vagy fehér.

    [ Szerkesztve ]

    csak szubjektív véleményt írok, nem biztos hogy így is van, csak így gondolom... :) "Az egyetlen baj a semmittevéssel, hogy sohasem tudod mikor végeztél."

Új hozzászólás Aktív témák