Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petakpa1

    őstag

    1 műszaki és 1 adminisztrációs kérdésem lenne UPC gurukhoz

    Muteromék egy olyan nagyméretű családi házban laknak, amelyikben 2 külön bejáratú lakás van kialakítva, de pl a padlástér közös, egy légterű.
    UPC kábel az utcán lévő oszlopról jön be a padlástérbe, és onnan megy keresztapámák lakásába. Tudomásom szerint UPC TV és Net előfizetésük van.
    Muteromék jelenleg T-nél vannak IPTV-vel + xDSL nettel, de ár árték arányban nagyon rossz a szolgáltatás szerintem. Ezért most, hogy UPC egyesül Vodával és Vodánál épp lejár a családi mobilflottánk megpróbálnám beletenni a Vodás csomagunkba plusszba a TV+Net szolgáltatást, hátha anyagilag is jobban járnánk, és legalább a Net jobb lenne mint a T-nél.

    Műszaki kérdés:
    Az utcáról bejövő 1 db koax kábelt a padlástérben mielőtt lemegy keresztapámék lakásába UPC szerelő szét tudja e osztani és egyik ágát levinni Muteromék lakásába és ott rá lehet-e kötni még egy HGW-t illetve TV-ket?

    Adminisztrációs kérdés:
    Egyazon lakcímre, de két külön magánszemélynek fog tudni UPC két szolgáltatási szerződést kötni?
    Családi háznak egy házszáma van, nincs /A /B se semmi csak x.y. utca 11. szám. Ettől függetlenül belül két teljesen önálló lakás van, villany, gázórákból is kettő van.

    [ Szerkesztve ]

    "... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

Új hozzászólás Aktív témák