Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    Mi van most az UPC-nél? Meg vannak zavarodva? Eddig legalább a számlázással nem volt gond. Múlt hónap legelején felhívtak, megállapodtunk egy új csomagban ami 7700 helyett 8300ft lesz Nonstop M csomaggal.
    Látom más is írt számla problémával kapcsolatban, rá is néztem, hogy gyanúsan régóta nem kaptam számlát és tényleg, múlt hónap végén nem jött!
    Felmegyek UPC oldalára 9468Ft-ot akarnak beszedni tőlem 13-án úgy, hogy számlát nem kaptam és le sem tudom tölteni mert azt írja a rendszer, hogy a számla 1-2 napon belül elérhető lesz.
    De hogyan lesz egy 7700Ft-os csomagról 8300Ft-os csomagra váltásból 9468Ft befizetendő számla ha mobilt sosem szoktunk hívni a vezetékes meg a Nonstop M-ben már ingyenes!?

    Az szintén érdekes, hogy míg eddig új csomagra váltásról mindig kaptam konkrét infót e-mailben, most csak annyit, hogy a telefonos kötésünk 10.01. napján XY iktatószámú ügyemre visszajelzés érkezett, mindenféle konkrétum és melléklet nélkül. Majd 10.23án annyit, hogy visszaigazolás szolgáltatás bekapcsolásáról.

    Ezt kényelmesen leírtam miközben zenél az ügyfélszolgálat épp negyed órája kapcsolják a kollégát...

Új hozzászólás Aktív témák