- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz blakey #72896 üzenetére
Jó mert ez biztos hogy butaság....
Anno bejott a nagy horizon meg társai...
Kérdeztem szerelőt h eddig miért volt fika scartos box.. Mit nem lehetett eddig is hdmi.. Jaa hát a szomszédos országban is több éve lecsereltuk már ezeket is... Onnan kaptak valszeg a scartos verziót.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
woodworm
veterán
-
ArthurShelby
addikt
válasz blakey #72816 üzenetére
Ma ránéztem, bejelentkeztem (megint 2x kellett, nem értem miért), de nincs már myprime-om. Ha rámegyek egy myprime filmre, a lejászsás gomb helyett előfizetés frissítése gomb van, ami ide irányít át.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
LouiS22
veterán
Sziasztok!
Tegnap este óta az RTL Klub HD adása meglehetősen zajos, "kockásodik", mint amikor sérült a stream. NEm nézhetetlen, de egészen biztosan nem normális. Másnál is ilyen? Budapest, VIII. kerület, passzolok, hogy melyik fejállomás.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
woodworm
veterán
válasz #19482368 #72904 üzenetére
Az volt a felháborodásod tárgya, hogy miért nincs ez az app nekünk. Mivel nem csak a box néhány funkcióját kezeli, hanem emailt, sms-t küldesz vele, kezeli a szolgáltatásaid. Mivel utóbbit nálunk valószínűleg nem támogatják szerver oldalon, ezért nagyobb lenne a felháborodás a nem működő funkciók miatt, mint a néhány működő feletti öröm.
A horizon go és az oldal használhatóságából kiindulva sok munka van még előttük, ha egyáltalán érdekli őket még a felvásárlás lebonyolítása előtt.Náluk viszont nincs wifi booster és a gamer csomagból kiindulva, mintha kisebb lenne az elérhető legnagyobb letöltési sebességük.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz woodworm #72906 üzenetére
Ezen vagyok ki akadva, hogy itt miért nincs, miért nem életképes. A kifogás, mi miért nem. Az bizonyos szempontból lényegtelen. Mert azzal nincs előrébb menve semmi. A voda is elfogathatatlan, hiszen még nem történt meg. Addig meg a upc sara. Na mindegy is, mert nagy valoszinuséggel ebből is ki maradnak az előfizetők. Mindenféle okra hivatkozva.
-
atala
addikt
Jól megcsinálták a UPC a weboldalát. Black Friday akció online megrendelés esetén. A baj csak az, hogy nem lehet címet beírni, nem lehet csomagot kiválasztani. Mindegy, úgy is telefonálni akartam, mert ott nagyobb kedvezményt adnak.
-
Ez a vacak már megint ledöglött (Újpest)!
Modem kikapcs-bekapcs már megvolt, de net (és telefon) továbbra sincs. Elég sűrűn megy ez a játék. Hibabejelentéskor meg jön a sablon bullshit szöveg, hogy náluk minden rendben, ellenőrizzem a wifimet. Annyi fáradtságot sem vesznek, hogy a hibához csatolt képet megnézzék, amin látszik, hogy vezetékkel kapcsolódom a modemhez, a wifi zöld, de az internet meg a telefon nem megy...
Alig várom, hogy leteljen a két éves szerződés, tuti másik szolgáltatóhoz megyek....Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
vitezlejszlo
őstag
Ujpesten este 6 utan a tv adas surun elmegy 3 percre, ekkor a net is megall kb 10 percre napok ota... Ugyfelszolg tulterhelt, hivjam maskor.
-
MODERÁTOR
válasz vitezlejszlo #72921 üzenetére
Üzenet küldése az Ügyfélszolgálatnak
Írhatsz nekik facebook-on is, ott bizonyára gyorsabban reagálnak, de a hivatalos oldalon is írd meg, mert a facebook nem hivatalos csatorna, és az alapján nem leszel jogosult kötbérre, ha nem hárítanák el a hibát időre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vagy a napi szintű áramtalanítás nagyon sokat dob hogy stabil legyen a kapcsolatod.
Tudom, nem igazán tesz az eszköznek jót, de az igazság az, hogy ha pl home office-ra is használod, akkor ugye fontos hogy időben megkapd az email-t. Mi jártunk már így, nem egyszer, hogy lusta voltam kikapcsolni, éjszakára, és másnap, harmadnap, később kaptunk meg fontos email-ket. Amióta nem vagyok rest, azóta időben megérkezik minden, minimális késéssel.
Lehet nincs összefüggés első olvasásra, de a tapasztalat sajna ezt mutatja. Szóval, éjszakára, simán áramtalanítom. És azóta nincs ilyen probléma. De már más is írta hogy amióta így csinálja, azóta tűrhető a szolgáltatás. Szóval, van benne valami. Valaki erre külön vett egy időzítő kapcsolót, és azóta kevesebb a gondja. próbáld ki, hátha neked is hatásos lesz ez a megoldás.[ Szerkesztve ]
-
modi
tag
Újpesten a régi uszoda környékén ,illetve az Izzó lakótelepen nem tapasztalunk ilyen hibát. Csatlakozásokat a lakásban nézted. Nincsen valami lelazzúlva?
-
kabelmania27
Topikgazda
Modemértékek rendben vannak?
Amennyiben leírod milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító meg tudjuk írni, hogy lakáson belül megoldható-e a probléma.
Osztónál nézd meg, hogy a bejövő kábel legyen az in-ben.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Kérdés: A Bridge módba rakott CB képes lesz a megállítható, visszatekerhetős műsorlejátszára? Vagy a kettő nem függ össze...?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
MODERÁTOR
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Intruder2k5 #72928 üzenetére
Jogos De akkor nem befolyásolja a CB üzemmódja
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
MODERÁTOR
-
Kicsirics77
veterán
várható,hogy a my upc felület működni fog még valamikor a héten,vagy ne is nagyon álmodozzak ilyesmiről?
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
GeoPhoto
tag
válasz kabelmania27 #72925 üzenetére
Hello,
Pár napja káposztászmegyeren is rendszeresen van kiesés, mind digitális tévében mind net kapcsolatban, és semmit nem változtattunk mióta vagy 2 éve megkaptuk az Ubee modemet.
Bár kocka vagyok a gyerek jobban kiakadt amikor elment a youtube neki, viszont a tévé kimaradást meg a feleségem nem díjazta. A vezetékes UPC telefon is elkezdett vacakolni, pedig az is kábelen van bekötve. IT-sként türelmes ember vagyok, csak szólok, hogy létező probléma.
-
oszy
veterán
válasz zolee001 #72934 üzenetére
Nekem nincs tervem. Az a lényeg, hogy a lakótelepen a szüleim látják a wi-free-t. Eddig anyum használta is a szolgáltatás (páromék szüleinek van UPC előfizetés, innen a wi-free hozzáférés), de pár hete a laptop (XP) ezt írja ki: "a windows nem talált tanúsítványt amellyel be tudná jelentkeztetni a hálózatba upc wi-free!"
Alig használja egyébként, ezért is nincs net bekötve nekik.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Kicsirics77
veterán
IEEE 802.1x tanusítvány hiba lesz,nyilván mivel xp,nem is fog menni,mivel elég régóta nincs támogatása az xp-nek.
egyébként lehet csak az IEEE 802.1x hitelesítést kellene a CB letiltani,lehet működne.[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
oszy
veterán
válasz zolee001 #72938 üzenetére
Igen ezt linkelted. De TP-Link Wireless Client-en állítja be a videón. Olyan nincs a gépen.
(#72936) Kicsirics77:
"egyébként lehet csak az IEEE 802.1x hitelesítést kellene a CB letiltani,lehet működne"
ezt sajnos nem nagyon értem. :/Ami érdekes, hogy nem lett elállítva, és 1-2 hónapja még működött!
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
-
senior tag
Üdv!
Miért van az, hogy a upc weboldalán egyszerűen használhatatlan a saját fiók számla befizetésre. Minden hónapban szo...ok vele és már minden böngészővel próbáltam. Jó ideig díjneten fizettem a számlákat, aztán jött az email, hogy menjek a upc weboldalra mert ott kényelmesebb a fizetés stb..
Azóta nem tudták összerakni 1 éve. Gusztustalan, használhatatlan, retek. Nem is engedném működni az egészet lekapcsolnám a fenébe!!! -
rellif
senior tag
válasz Fox Mulder #72942 üzenetére
Szintén szívok vele én is
Számlát fizetnék ha tudnék... -
veterán
válasz Fox Mulder #72942 üzenetére
Pont emiatt álltam át csoportos beszedésre. Azóta legalább a retek UPC weboldal miatt nem kell idegeskedjek.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
ates2
senior tag
este kell szorakozni upc oldalán pl befizetéssel nekem mindig tökéletes müxik,napközben tény egy rakatszar
-
gyulazsolti
senior tag
Eddig csak karikázott, de most már tilt is. [kép]
-
senior tag
-
Amur
addikt
A upc oldalán myupc bejelentkezés után hol tudom megnézni az előfizetésem adatait(nem a nevem címem kell hanem milyen csomagokban vagyok).
Valamit mókoltak, telefonon kerestek meg, mondták hogy nem változik semmi, de szerintem változott, kiváncsi lennék mit írnak hivatalosan melyik internet és tv csomagban vagyok.(számlalevelet nem kapok mert valami kedvezmény miatt lemondatták szintén telefonon), emailt sem kapok mert a díjnetre mennek az elektronikus számlák.. végignéztem minden menüpontot, csak a saját adataim látom az előfizetését nem..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest