Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz Mauzes #54622 üzenetére

    Egyébként tud valaki olyan dologról, ami miatt érdemesebb a Horizon box-ot megtartani és nem visszakérni a Cisco-t? Tegnap alaposabban próbálgattam, és nekem eddig az alábbi meglátásaim vannak:

    Horizon előnyök:
    1. Nagy +, hogy a Horizon-on a kedvenc csatornák hozzáadása után a kedvencek egyesével növekvő számsorrendben jelennek meg és még tetszőleges sorrendbe is lehet őket rakni. Amikor ezt legutóbb próbáltam a Cisco-n, akkor nem lehetett saját kedvenc sorrendet beállítani, ráadásul megmaradt az eredeti csatornakiosztás számozása is, így "lyukak" maradtak a kedvenc csatornák között. Ha számgombokkal egy nem kedvenc csatorna számát írtad be, akkor kilépett a kedvencek listájából, sőt még olyankor is, amikor egy három számjegyű kedvenc csatorna számát (jól) beírtad. Na ilyen a Horizon-nál nincs.
    2. Kis +, hogy az EPG gyorsan bejön (Cisco-n guide-nak hívták és nagyon lassú volt)
    3. Kis +, hogy egy fokkal talán jobban néz ki a menü, jópofa az is, hogy a csatornák logóját megjeleníti.

    Horizon hátrányok:
    1. Nagy -, hogy a Horizon távirányítója nem kezeli a TV-t. Korábban a Samsung távhoz hozzá sem értem soha, most tök idegesítő, hogy minden alkalommal kétszer kell be- és kikapcsolni.
    2. Nagy -, hogy felvételnél nem tudsz elkapcsolni más csatornára. Nem szoktam gyakran használni a funkciót, de ez mennyire nevetséges visszalépés már.
    3. Kis -, hogy ha a kedvencek lista módban a gyors csatornalapozó felületre váltasz, akkor nem csak a kedvenceket listázza, hanem mindet, így kábé kétszer annyit kell lapoznod.
    4. Kis -, hogy nem lehet egy sorozat minden részére beállítani a felvételt előre. A Cisco mintha tudott volna ilyet.
    5. Kis -, hogy egy 10 méteres UTP kábelt kellett átvezetnem a szobán, és még a HDD is külön van bekötve.
    6. Kis -, hogy a tvtár nem működött, legalábbis én nem tudtam kiválasztani semmit.
    7. Kis -, hogy 2 nap alatt már kétszer fagyott le vagy nem működött valamilyen funkciója ,csak újraindítás után. Ez csak azért kis mínusz, mert a Cisco is szarakodott időnként, csak áramtalaníts segített rajta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák