Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    Sziasztok!

    Új UPC-s vagyok (pár hete). 30 / 3 mbps-es csomagom van. Úgy néz ki naponta (de legalábbis sűrűn) szakad, legalább 5x vettem észre, a gép előtt voltam, hogy nem megy a net. A ledek villognak rendesen a modemen mintha minden rendben lenne. 1-2-3 perc után rájön a modem, hogy nem oké és akkor kapcsolódik (1-2 perc). Alapvetően nem a kis downtime a baj hanem hogy akkor történik amikor gép előtt vagyok, pl online játszom...
    Ez normális a UPC-nél vagy valami gond lehet? Ha hibát jelentenék be akkor van-e valami olyan tool ami mondjuk folyamatosan nézi a státuszt és esetleg logol is, hogy legyen egy valós képem arról valójában milyen sűrűn szakad le? Jó lenne valami olyan cucc pl. ami pingelget és logolja az eredményeket, valami amiből könnyen grepelhetek dátum ill. esemény szerint esetleg grafikont csinálok, hogy lássam a kiesés mennyiségét / időtartamát... (ha viszont ez "normális" akkor bukó)

    szerk. olyan napi max 1-szer szakadok le (amit észreveszek, csak este vagyok gépnél akkor sem végig). Amikor megy akkor stabil, speedtest szerint hozza a rated sebességet.

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák