- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32549 üzenetére
az mevolt többször is, beléptem a modembe hol nézzem és mit?
-
pimmi
senior tag
-
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32555 üzenetére
müszaki tesztél van egy felkiáltó jel a mediabox ip 0.0.0.0.0. sikertelen
-
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32557 üzenetére
megéztem már, ugyanolyanok pace hd
-
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32559 üzenetére
így sem ok. a mac az sikeres és van is ott szám
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
az nem lehet hogy ezen a boxon kb 4 honapja nem volt videotár meg ilyenek nézve, csak régebben?
-
Topikgazda
-
Grawens
senior tag
Euros. 1-2 SD/HD nálam elfelejtett magyarul beszélni!
-
SybenX
őstag
Én sem tudok belépni a horizon go-ra.Nálam is ezt írja:
Bejelentkezés jelenleg nem lehetséges. Kérjük, próbálja meg később. Tableton működik. -
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32565 üzenetére
holnap kicserélem a két boxot, próbából, köszi az eddigieket
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg UPC előfizetésem van (Trio M csomag) és most lehetőségem van váltásra, olyan helyre költözünk, ahol van DIGI is, ami csábító, olcsóbb, és a net is gyorsabb.
Tudom, ez a UPC topikja, de van, akinek esetleg mindkét szolgáltatóval van tapasztalata, és ezt meg is osztaná? Megéri-e váltani vagy nem, esetleg mik az előnyei, hátrányai a UPC-nek a DIGI-vel szemben és fordítva.Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
-
-
radir01
tag
válasz kabelmania27 #32536 üzenetére
Mester a hiba még mindig jelentkezik :S A broadcast progi az első 1-2 órában hibátlanul működött majd többször is teljesen lecsökkent a feltöltésem 500kb/s alá volt hogy 50-100ra sőt 0is volt és meg is szakadt 2x is az adás :S Ezt játszotta úgy egy órán keresztűl is ha nem több utána egy ideig megint jó volt szóval igazából össze vissza produkálta a dolgot. Van esetleg még valami ötleted?
-
delon
tag
Ma reggel az android 5.0 telefonomon is elérhető lett a horizon go valamit bűvészkedtek vele az upc-nél. Szerintem ezért nem volt tegnap mobiltelefonon elérhető a rendszer.
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
HofiZoli
senior tag
-
Topikgazda
válasz Gubek-Einste #32564 üzenetére
Most már megy a webes verzió.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
nandow
aktív tag
válasz Zitronensaft #32574 üzenetére
Ez az, hogy "azt hallani", a diginél nem túl jó az ügyfélszolgálat. Számít a kábeltévé képminősége is természetesen. Alapvetően meg vagyok elegedve a upc-vel, csak az bosszant, hogy a 60 MBites nettel wifin keresztül jó esetben max 15-20 MBit/s-os letöltési sebesség van csak. A modem-routert nem piszkáltam, lehet ott van valami, de nem nagyon értek hozzá...
-
kezo0
addikt
Tegnap hajnalban azt vettem észre, hogy az alacsonyabb frekiken (112-120-128 MHz) található tv-csatornák erősen kockásodnak, szétesnek vagy egyáltalán nem jönnek be.
Azon nyomban hívtam a 1221-et (ez kb. hajnali fél 4-kor volt!), az ügyfélszolgálatos pedig még aznap délutánra (!) küldte is a szerelőt. A szerelő kb. fél 2-kor meg is érkezett, és először a lakásban levő csatlakozásokat mérte végig, de mivel ott rendben volt minden, a lépcsőházi elosztószekrényben kezdett matatni. Kiderült, hogy a szekrényben kissé elöregedtek a vezetékek és csatlakozók, így ott kicserélt mindent, amit csak lehetett. Kb. fél óráig dolgozott. Mikor ezzel végzett, én még külön megkértem, hogy egy hármas osztóba bemenő kábel végén legyen szíves lecserélni a koax dugót egy f-csatlakozóra, hogy ne kelljen egy átalakítót közbeiktatnom. Szó nélkül megcsinálta ezt is.
Azóta szinte minden csatornán 100/100 a jelerősség/jelminőség.
Közben beszélgettünk is kicsit, elmondta, hogy egy napra olyan 10-12 címe van, amennyi belefér. Hétvégén is melózik, szóval rá nem vonatkozik a vasárnapi munkavégzés tilalma.Az emberek hajlamosak csak akkor írni, ha nemtetszésüknek akarnak hangot adni, szóval mindezt csak azért kanyarítottam ide, hogy legyen némi pozítív tapasztalat is az üfsz és a szerelők munkavégzésével kapcsolatban.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
balaaa88
aktív tag
12. ker. MOM-park környéke; ma kb. 02.30 óta nincs wan kapcsolat. DS/US villog. Másnál esetleg?
-
Uthenger
aktív tag
válasz nandow #32580 üzenetére
Annak hogy wifi-n mennyit tudsz átvinni, semmi köze nincs hogy 60 v. 500 Mbit-es neted van
Lassan már olyan zsúfolt a legtöbb helyen a 2,4GHz, hogy örülhetsz ha megy annyival is...Ha van androidos telefonod, akkor töltsd le rá a wifi analyzert, és keress 1 tisztább csatornát, állítsd be arra a wifi-t,
vagy vegyél 10-20 ezerért 1 saját routert, amin van több és erősebb antenna, a modem wifi-jét pedig letiltod.Wifin keresztül is garantálnak sebességet, 0/0 Kbit-et
szóval ahhoz képest egész jól jönFekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Uthenger
aktív tag
"Hétvégén is melózik, szóval rá nem vonatkozik a vasárnapi munkavégzés tilalma. "
Szépen is néznénk ki, ha a szolgáltatóknak is le kellene állni, meg a tűzoltók is csak hétfőtől szombatig dolgoznánakEgyébként meg a kereskedelmi dolgozók többsége már nagyon panaszkodik,
mivel annyit nyertek vele, hogy hétfő-szombat között kell ledolgozni a legtöbb helyen majd ugyanazt az időt ami hétfő-vasárnap között volt.szóval vasárnap ugyan otthon lehet a családjával, de cserébe a többi nap pár órával tovább marad
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
club1
veterán
válasz nandow #32580 üzenetére
Citromszörp tök jól összefoglalta a lényeget, a wifi-d sebességének meg nem sok köze van a szolgáltatódhoz. Ha megfelel a másik szolgáltató csatornakiosztása, több tv-n akartok ingyen digitális tv-t nézni, nem kellenek a plusz UPC szolgáltatások (wi-free, UPC Phone, Horizon, stb.), akkor egyértelműen az új szolgáltatót kell választani.
-
nandow
aktív tag
1 tv-t használunk, meg a netet 2 laptopon eddig wifin keresztül. A plusz szolgáltatásokat nem vettük igénybe.
Ami még csábít a digihez, az a digisport, nagy sportfan vagyok, viszont a barátnőmnek meg inkább a upc-s csatornák tetszenek.
Köszi szépen választ neked is, Zitronensaftnak is, meg Uthengernek is, megfontolom még a választást.
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz Uthenger #32584 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá,hogy néhány éve még se szombaton,sem vasárnap nem volt ügyfélnél hibajavítás. Nem tudom biztosan,de a telecom szolgáltatók jelentős részénél ma sincs ilyen...
Nyilván ügyelet van ,a nagyobb üzemzavarok elhárítására,de a tűzoltók munkája meg aközött,hogy vasárnap délben próbálom az ügyfélnek megmagyarázni hogy a 8 éve is elavult gépébe dugott usb-s wifi vevővel nem fog jönni 120mb...hát nem sok analógiát látok.[ Szerkesztve ]
-
zolikum
csendes tag
válasz nandow #32572 üzenetére
Én költözés miatt kényszerből kellett váltsak UPC-ről Digire.
UPC-től volt 30-as net, gold tv (mediacarddal)+hbo+bronz telefon. Digitől 100-as netem van, és a kódolatlan digitális tv csatornák.
Ami a DIGI mellett szól:
- ár (fele annyit fizetek hűség nélkül, mint a upc-nél hűséggel)
- net sebesség (nekem a 100-as csomag untig elég, a 30-as csomaggal is elvoltam a upcnél)Ami a UPC mellett szól:
- több és jobb tv csatorna (nekem a digi sportra csak véletlenül kapcsolok, nem hiányozna...)
- sok kiegészítő szolgáltatás, amit használtam (wifree, upc phone, hbo go, most meg a horizon go-t is szeretném, de diginél ilyen nincs)Hibát anno UPC-nél 4 év alatt 1-2 alkalommal tapasztaltam, 1x kellett kijönnie a szerelőnek. Kábeleket, csatlakozókat cserélt. Gyorsan, rugalmasan és pontosan dolgozott, semmi negatív tapasztalat.
Diginél még nem volt hibabejelentésem (1 éve vagyok náluk). Csak a bekötés során beszéltem az ügyfélszolgálattal, de nem voltak túl kedvesek.
Ha megtehetném, akkor a TV-t a UPC-től kérném a netet pedig a DIGItől (esetleg még mobilt is a UPCtől).
Remélem segítettem
-
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32571 üzenetére
100 hogy a box, kicseréltem őket és itt is rossz, az ip ahogy irtátok kb ilyen : Pl. 01.01.01.01, hivtam őket elmondtam a szitut és hogy mindent végigzongoráztam, 16 ig jön szerelő és boxot is hoz, de meg kell néznie azt mondták.
jó sokáig birta a box. kb fél év, és esténként nézte a gyerek kb 1-2 órát max[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz nandow #32572 üzenetére
Üdv!
Helyeztesd át az új lakhelyre a szolgáltatást ha lejár a hűség 1221 lemondás menüpontban tudsz kérni ügyfélmegtartót, ismerősnél vb alatt kockás volt az m1hd Digin.
Modemen kapcsold ki az energiatkarékos wmm-et, legjobb ha saját routert használ és modemet bridge módba kapcsolod.[ Szerkesztve ]
-
balaaa88
aktív tag
Amúgy nyeljen 10 sünt a UPC. Ma hajnali fél három óta nincs internet. ÜFSZ-t hívom reggel. Mondja Katerina gépies hangon, hogy tudnak róla, akarok-e SMS értesítőt , hogy tudjam követni a folyamatot. Hát mondom persze. Jött is rögtön kettő, hogy több óra lesz meg miegyéb. Na 11.55-kor kb. jött is az öröm és bódottá, hogy kijavították, esetleg indítsam újra a cuccot. Hát kb. ennyire lett kijavítva, hogy sehogy. Újraindítom a HGW-t, semmi. Ugyanaz mint reggel. Hívom az ÜFSZ-t megint, lejátszottuk ugyanazt a kört. Megint kaptam SMS-t, de most már azt írták bele, hogy várhatóan 21 órára lesz kijavítva a hiba. Persze élő emberrel nem lehet beszélni, egyből bontja a hívást, az automata. Most meg tolhatom a 32 kbps-es mobilnetről...
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
válasz kabelmania27 #32593 üzenetére
Szia!
Mit takar ez az ügyfélmegtartó? Ha lejár a hűségidő (egyébként még majdnem 1,5 év), akkor maradhatok ugyanezen feltételekkel, akár hűségidő nélkül?
Teljesen amatőr vagyok a modemes dolgokban. Ezt az energiatakarékos dolgot az admin felületen tudom beállítani? Este tennék egy próbát.
-
pjen
félisten
válasz nandow #32596 üzenetére
Ha lejár a hűség,általában azt írják 1-2 hónapig,hogy a díjak változatlanok,aztán szép lassan elkezdik hónapról hónapra emelgetni.Ha van másik szolgáltató is nálatok,mondjuk a DIGI érdemes kezdeményezni a lemondást,általában találnak kedvezöbb árakat ugyanazért a szolgáltatásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest