Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz Zitronensaft #28217 üzenetére

    Nekem pl. azon egyszerű oknál fogva kellene a Horizon, mert a jelenlegi Cisco HD DVR-es box-szal nem lehet még 2 db, egymást időben átfedő műsort sem előre időzítve felvenni. Márpedig az esti főműsoridőben nekem ez a funkció nagyon jól jönne, és a korábbi Philips box - melyből nálam már kettő is elhalálozott - tudta ezt, tekintve, hogy 3 db tuner is volt benne...
    Aztán már csak Ciscot adtak, amiből nekem most egymás tetején van 2 db (nyilván extra havidíj ellenében), csakis azért, hogy meg tudjam oldani azt, amit a kezdeti időkben enélkül is meg tudtam oldani, olcsóbban.
    A távirányító meg még véletlenül sem tud két különböző frekvenciát, számolva esetleg azzal, hogy lehet olyan előfizető, aki egy helyiségben két boxot is akar használni, és amikor az egyiken csatornát vált, nem szeretné, hogy a másik is csatornát váltson... Ezért most egy félbehajtott névjegykártyával (!) vagyok kénytelen mindig eltakarni annak a boxnak az ir-vevőjét, amelyiket NEM szeretnék épp távvezérelni. Vagyis a távirányítás úgy működik, hogy állandóan oda kell mennem a boxokhoz, mikor váltani akarok közöttük. És még egyszer: mindezért extra pénzt fizetek ahhoz képest, mint amikor még Philips boxom volt (nem mintha annak meg nem lett volna ezer más betegsége). No comment.
    Úgy tudom, a Horizonban 6 db tuner van, amiből 4 db-ot lehet a műsorok rögzítésére használni, és bármelyik szobában megnézhető, amit rögzítettél, nem kell hozzá pl. egy másik, külön box a hálóba is (mint most nekem --> így van összesen 3 db boxom).
    Hát én csak ezért várom a Horizont, kb. úgy két-három éve. :)

    [ Szerkesztve ]

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák