- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arolotifar
őstag
válasz kabelmania27 #20298 üzenetére
Nem lazák, ma néztem. Társasház.
Holnap bejelentem, ma már veszekedtem egy másik ügyfélszolgálattal
Köszönöm@mate3553 Megvolt a reset, de ugyanaz. Neked is köszönöm
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Mate
nagyúr
válasz Arolotifar #20302 üzenetére
Szerelőnél kérdezz majd rá, hogy mikor lesz 500-as net
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Arolotifar #20302 üzenetére
Nincsmit. Írd majd meg a fejleményeket.
-
Arolotifar
őstag
válasz kabelmania27 #20305 üzenetére
Rendben
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
|AP|
veterán
BP IX. kerület, reggel óta nincs net szolgáltatás. Telefonban azt mondják területi hiba, 9-re ígérik a javítást. 8. kerületben lakóknál minden oké?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Ex RubiCom terület, Vác környéke, továbbra is hibátlan minden!
-
addikt
Ha a neten netet rendelek ( ), akkor mennyi idő, mire kijönnek? Elvileg kábel van felvezetve, viszont szerződés, modem, hasonló szutykok kellenek.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
MODERÁTOR
-
addikt
-
GabN73
addikt
válasz F_Zolee #20313 üzenetére
Tört hónap lesz, biztos. Közben utánakérdeztünk, mennyiségnél nem néztem hogy 1.161 van beírva. De én is úgy gondoltam, hogy egyben küldik majd, aztán jóéccakát'. Na, most már ezt is tudjuk.
A csomag tartalma volt benne, és melléjük odaírva az összeg (pl digital broznze, HD csomag) -
tomp
félisten
Boxon megrendelném a HD csomagot. Pin beírása után "Kérem várjon!" Majd fél perc után közli, hogy sikertelen megrendelés.
Lehet köze annak, hogy a boxon csak HD+DVR opció megrendelés van miközben DVR opcióm már van? Gondoltam szimplán hozzá csapják a HD-t. Hát nem. -
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz Intruder2k5 #20325 üzenetére
Gondoltam 2014-ben kényelmesen meg lehet rendelni. Hát nem!
Most be kellett lépni a díjnetbe megnézni az ügyfélszámomat majd a upc-n belépve megrendelni a hd+dvr opciót és végig menni a sok felesleges dolgokon. ÁSZF elfogadás, telepítés napja, marketing célra át adom e az adataimat.
Boxon csak a PIN kellene és kész. Á az túl egyszerű lett volna. -
kabelmania27
Topikgazda
Nálatok is kockásodnak bizonyos sd adók? Azért kérdezem mert megint előjött a múltkor említett probléma.
Ha mindenkinél minden okés akkor lehet Monoron van valami probléma, több karbantartási időpontot is kiírtak.[ Szerkesztve ]
-
heim
tag
Érdeklődni szeretnék, hogy a: Fiber Power Business 50+ internettel van e valakinek tapasztalata. Céges előfizetés lenne. Eddig T-online volt de mivel új helyre költözünk (Budapest, 1085, 8. ker.) ott nincs csak 10 megás internete a T-online-nak. Migrálnám az e-mail címeket is, kb 8 darab. A honlapot a gyümölcstárhely üzemelteti azt nem hoznám át (vagy az e mail címeket is vigyem a gyümölcshöz?) Előre is köszi az infókat és a segítséget.
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
func93
senior tag
Sziasztok!
UPC kábel fut be hozzánk és boxon keresztül is jön a TV-re stb. Szobámba is van kábel és most vettem egy tv monitort, de valamiért nincs pár csatonra rajta ami pl: kint van. RTL, TV2, Sport 1... van erre megoldás?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
válasz kabelmania27 #20332 üzenetére
mármint a monitorhoz is kell külön?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
canniball
nagyúr
válasz func93 #20331 üzenetére
Amik "kint" vannak azokat ott is analógon nézted meg hogy vannak?
"mármint a monitorhoz is kell külön?"
Igen, minden eszközhöz kell külön; ha digitálisan akarod nézni. Ha jó az analóg (a szavaidból úgy vettem ki azzal próbálkozol) akkor nem kell semmi.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
kabelmania27
Topikgazda
-
func93
senior tag
válasz kabelmania27 #20335 üzenetére
úgy látom van mediacard slotja. ezért is fizetni kell?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz func93 #20336 üzenetére
Igen előző hsz-ban leírtam mindhárom esetet, de csak akkor kérj kártyát ha CI+os ha csak CI-s akkor nem fog menni, ez esetben boxot kérj. Biztos ami biztos alapon nézd meg a 192.168.100.1 címen a modem értékeket és azt is hogy milyen osztóval van elosztva a koax.
[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
válasz kabelmania27 #20337 üzenetére
most nézem a számlát... digital gold csomagunk van.
-
vargalex
félisten
válasz kabelmania27 #20337 üzenetére
Szia!
Most nem azért, de az említett csatornáknak analógon jönniük kell...
Alex
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Martin094
csendes tag
Hello!
Nem tudom valaki futott-e már bele ebbe a problémába: az Ookla-minden formájú oldala elérhetetlen PC-n. A speedtest pl iPad-on le se fut, network issues-ra panaszkodva. Próbálkoztam PC-n másik böngészővel, újonnan telepített böngészővel, mind hiába. Semmilyen Ookla oldalt nem tudok betölteni, UPC ügyfélszolgálat azt mondja, hogy nálam van a hiba. Jó, de egyszerre 4-5 készüléken? És ugyanaz?
Esetleg ti tudtok valami megoldást?
-
Martin094
csendes tag
válasz kabelmania27 #20342 üzenetére
Ezzel kezdtem. (Elvileg rendszergazda a végzettségem, nem vagyok teljesen laikus) Sőt, UPC már egy teljes resetet is rátolt, továbbra is szar. Szokásos (history-stb) ürítés megvolt. De, mivel minden eszközöm ezt csinálja, gyanítom nem az én oldalamon lesz a gond. Csak minden amire gondoltam, jó, és nincs több ötletem. Aztán gondoltam írok ide, itt vannak nálamnál okosabbak is
-
MODERÁTOR
-
Martin094
csendes tag
válasz Intruder2k5 #20345 üzenetére
Közvetlenül csatlakozok a Technicolor nevű csodára, Google DNS-el ugyan az a helyzet. Az a vicc, hogy így a Weboldal már betölt, de csak iPad-en. Ott meg ugye felajánlja az appot. De az app ugyan úgy nem talál szervert, hogy teszteljen. Ookla oldalak továbbra is elérhetetlenek.
Felhúz, kicseréltetem velük a modemet, más megoldást már nem nagyon látok. Proxyn keresztül kellemetlenül lassú megkeresni azokat amik nekem kellenének.
-
MODERÁTOR
válasz Martin094 #20346 üzenetére
Csak a webes oldal elérhetetlen, vagy a névfeloldás sem megy? Pingre van válasz mondjuk a speedtest.net címről? A megcélzott IP cím megfelelő? Nálam speedtest.net esetén 216.146.46.11
És ha a Technicolor csodát átállítod Bridge módba, hogy a géped kapja meg a UPC-s külső IP címet?
[ Szerkesztve ]
-
Tido
aktív tag
UPC ügyfélmegtartás 2014:
Felhívnak, hogy régi előfizetőként kedvezményesen ajánlanak fel csomagot, ha két évig még az előfizetőjük leszek.
Megkapom a szerződést, a 'kedvezményes' csomag egy sima Trio L..
Felhívom őket, hogy ha ez a nagy kedvezmény, akkor legalább a 240/20as net 2 hónapos próbáját dobják rá.
Nem lehet, csak új előfizetőnek.
Akkor maradjon minden úgy ahogy volt.Tudom, hogy nem nagy összeg havonta 800 Ft plussz, de az UPCnek miért nem éri meg, 2 hónapig adni egy próbát, ami után, esetleg még feljebb is váltanék sebességet?
Nem igazán volt eddig gondom UPCvel, de ezt nagyon inkorrektnek tartom, és pont az ilyen kis stílűség miatt fogok elgondolkozni a váltáson, ha bekötik errefele a DIGIt..
UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.