Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • facan

    tag

    válasz ripla #16941 üzenetére

    Eddigi tapasztalataim alapján (ha nem vágják el a kábeleket markolóval és nem cserélik ki éppen a villanyoszlopokat ahol a kábelek mennek) akkor atomstabil a netszolgáltatás. Voltak nem tervezett leállások, de hamar megoldották. (nagyjából 3 éve vagyok előfizető, a T ADSL után ez egy megváltás számomra!)
    Ezen sokak állításával ellentétben nem változtatott a 240-es net megjelenése sem tapasztalataim szerint. (Igaz csúcsidőben speedtest alapján ugyan nem mindig van meg a 240 lefele, de igen közel van hozzá, így a szolgáltatás ebből a szempontból is hibátlan számomra :) :) :).)
    Bár valóban változtatott. Duplájára nőtt a le és feltöltési sebessége a netkapcsolatnak :DD

    A Digitális TV szolgáltatással kapcsolatban már kicsit árnyaltabb a kép. Bő fél évig nem volt semmi probléma, azóta 3 adó néha teljesen nézhetetlen (szerencsére médiakártya van a tévében, bár lehet hogy a box is kezeli ezt valahogyan) Tv előfizum nagyjából 1 éve van, azelőtt csak net és teló volt.

    Valószinűleg a Nagyfaluban még cizelláltabb a helyzet mivel egységnyi kábelre vonatkoztatva sokkal több az előfizető mint itt vidéken. :)

Új hozzászólás Aktív témák