Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz gduck #132310 üzenetére

    Jajj az de korrekt. Meg amikor webáruház... (érted WEBáruház, nem APPáruház) kiírja, hogy a kedvezmény csak appos megrendelés esetén jár. Mer miért is?

    Ráadásul ott még az sem játszik, hogy azért használd az appot, mert ott tudjuk a személyes adataidat elkérni, mivel a szállításhoz amúgy is meg kell adni a személyes adatokat weben is, rosszabb esetben lakcímet is.

    Bár gondolom a reklámok felől fúj a szél, mert a weben, laptopon vagy PC-n sokkal egyszerűbb a reklámokat letiltani, mint mobilon. És ha már a füleden is reklám jön ki, akkor nagy kegyesen adunk 10% kedvezmény helyett 20-at, csak azért, mert hagytad, hogy betemessenek a reklámok.

    Hogy valamennyire ON is legyen: Nemrég ugye teszteltem a VTV boxon azt a France24 appot és tényleg az van, hogy a megállításon kívül hiába van ott a többi vezérlőgomb, se előre, se hátra nem tudod a videókat tekerni, mert rögvest reklám jön, majd amikor vége, akkor meg vagy kezelhetetlenül megy előre vagy hátra vagy nem csavarja sehova, hanem ott folytatja, ahol a reklám előtt tartottál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák