Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lordmynher

    csendes tag

    Sziasztok!

    Az alábbi probléma megoldására keresek ötletet, ha már a Vodafone nem tudta megoldani.
    Több eszköz csatlakozik a hálózatra, laptop és telefonok és mindegyiknél ugyanaz a jelenség. Ha elindítok bármilyen honlapot akkor amíg betölti az oldalt több másodperc telik el, mint amennyit a feleségem el tud viselni. (és happy wife happy life van)
    Ezt úgy kell érteni, hogy elindítottam a hervis.hu-t és mire betöltötte az oldalt eltelt 35 mp. Ez különböző honlapoknál olyan 30-50 mp között változik. Ha összekötöm a laptopot a telefonnal, tehát a telefont használom routerként szintén Vodafone-os előfizetéssel és onnan töltök be honlapot akkor 3 mp alatt megtörténik. Mértem sebességet a speedtest.net-el és azt is lassan töltötte be, de letöltési sebességben hozta az előfizetésemnek megfelelő 500 megát. A jelenséget nem befolyásolja, hogy wifi-n vagy kábelen csatlakozom.
    Az első az volt, hogy újraindítottam a routert, de nem oldotta meg.
    Utána hívtam az ügyfélszolgálatot, aki távolról lefuttatott egy frissítést majd ő is újraindította, de ezzel sem lett jobb.
    Utoljára kijött egy technikus, aki kicserélte a modemet, de a probléma még mindig fenn áll.
    Próbáltam azt is, hogy inkognitó módban indítom el a böngészőt hát ha valami add-on miatt csinálja, de úgy is lassan töltenek be a honlapok.

    Szóval hogyan tudnám megoldani?

Új hozzászólás Aktív témák