Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    Hmm.. ma egy igazán érdekes felfedezést tettem. Ha a Voda TV box nem kap netet, csak elkezdesz a menüben lépkedni, úgy működik, mint a villám. Bármilyen gombnyomásra azonnal reagál, semmi lag. Tökéletes. Mihelyst netet kap, az egész elkezd laggolni.

    Tehát vagy az ethernet vezérlő egy kalap kaka vagy a ram mennyisége. Mert ugye tárhely az gondolom pár megabájt összesen, (userek számára nem hozzáférhető módon) hogy legalább a beállításokat tudja tárolni vhol. Mert ezek szerint a proci le tudja kezelni, csak hiába van gyors proci, ha kevés a ramja, akkor ugyanez a laggolás van.

    Jó én értem, hogy egyeseket egy ilyen mértékű lag nem zavar, de akinek lehetősége van, hasonlítsa már össze a menü kezelhetőségét offline és online állapotban. Ég és föld a kettő.

    Most nem azért mondom, de egy picivel nagyobb házba simán elfért volna pl. több ram, jobb proci, az alap audio portok: minimum egy optikai audio meg egy RCA audio vagy legalább az egyik vagy mondjuk elfért volna bele egy SSD vagy elfért volna rajta egy HASZNÁLHATÓ USB3-as port esetleg külső wifi antenna stb..

    Ezek ilyen hatalmas elvárások így 2022 közepén?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák