Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz asdf_ #118623 üzenetére

    a miért nincs mobilkerete az embernek, az az, ami előtt értetlenül állok.

    Ilyen alapon azt is megkérdőjelezhetnéd, hogy mi értelme van a mobilos prepaid csomagoknak. Én pl. alig használom a mobilt, a mobilnetet csak vész esetére tartom, mert a szolgáltatóm ad ugyan korlátlant, de max. 5 napra, tehát erre nem lehet alapozni. Meg az olyan netekre sem, ami a trékomnál van, hogy korlátlant ad 1-3 napra, de lezárja a sessiont kb. fél óránként, innentől kezdve semmilyen folyamatos töltésre nem lehet használni. Szóval egyelőre a mobilnet számtalan sebből vérzik, hogy kiváltson vezetékes neteket. Ja és most biztos sokan megköveznek, de nálam nagyon ritkán van a vezetékes netnél "üzemszünet". Biztos a Cisco modem a kulcs. ;)

    wi-free-re szorulna az ember.

    Amúgy a wi-free-vel is ugyanaz volt a gond, mint a trékom prepaid korlátlannal, session closed azt köszönjük. Csak a UPC-nél legalább kibírtak 1 órát (figyelem nem megszakadás!) megszakítás nélkül.
    Ja hát arról nem beszélve, hogy hülyén volt korlátozva, mert papíron 10/1 volt a sebessége, nálunk meg jött 50/5-tel. :D

    Analóggal én se foglalkoztam sokáig, csak mióta UPC-ékből vodkafon lett, de lapos képernyőn elég szarul néz ki az analóg jel, szóval tök mindegy. Mondjuk annak sincs sok értelme, hogy kiírnak egy üzenetet, de a csatornahelyek ugyanúgy megvannak még, de csak az üzenetet mutatja.
    Ez a "megszüntetjük az SD adásokat" típusú féligazsághoz hasonló.

Új hozzászólás Aktív témák