Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    Első tapasztalataim a Vodafone TV boxon megjelent HBO Max app használatával.

    Mindenekelőtt azért örülök neki, hogy egyáltalán van, mert Panasonic tévém van, amin HBO GO app sem volt soha, és HBO Max app sem lesz. Szóval most legalább a Vodaboxon keresztül tudom használni a szolgáltatást úgy, hogy a tévé a megjelenítő, és nem egy mobil eszköz, amin én csak a legutolsó szükséghelyzetben néznék filmet/sorozatot.

    Sajnos azonban úgy tűnik, sem HDR kép, sem 5.1-es hang nincs, ha a Vodaboxos HBO Max appot használom. Bármi is van feltüntetve a film/sorozat adatainál (5.1 vagy akár Dolby Atmos), amelyeket eddig próbáltam, mindnek csak 2.0-ás PCM hangja volt. HDR-es képpel pedig még nem találkoztam a feltüntetett adatok között sem, semelyik tartalomnál, ellenben néhol Dolby Visiont írnak – ezt viszont nem tudom ellenőrizni, mert nincs DV-képes megjelenítőm, de nem hinném, hogy ilyet ki tud adni a Vodabox.

    Szóval ez a Vodaboxba épített app sokkal jobb annál, mintha egyáltalán nem lenne nézhető nagy képernyőn az HBO Max, de ha valaki szeretné az elérhető legjobb kép- és hangminőségben nézni az összes tartalmat, akkor legyen olyan tévéje vagy külső eszköze, amin van erre szolgáló natív app.

    (Bónusz: elkezdtem nézni a Station Eleven c. sorozatot – persze ez is csak 2.0-ás hanggal jön a feltüntetett 5.1 helyett, de nem is ez a hab a tortán, hanem az, hogy míg az első két rész le van szinkronizálva – aminek én személy szerint örültem – meglepődve tapasztaltam, hogy a harmadik epizódtól kezdve már csak eredeti hanggal nézhető, felirattal. Ez azért kicsit átverés-szagú, de ennek ugye már semmi köze a Vodafone boxhoz…)

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák