Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quint

    aktív tag

    válasz gduck #114583 üzenetére

    Már ne tessék haragudni, de bőven a 21. században járva milyen káprázatosan sötét média és kábelszolgáltató kombináció kell ahhoz, hogy a ("fejlesztések" előtt még tökéletesen, mindenféle hókuszpókusz és magasabb szintű filozófiai értekezések nélkül működő) rögzítési lehetőséget ellehetetlenítsék?

    Nézze meg példaként a milliárdjainkkal feltuningolt M4 sportot. Ma például egész nap semmijük sem rögzíthető. Bizonyára azt feltételezik, hogy aki valamilyen eseményre kíváncsi, az éjjel-nappal bármikor ráér, semmi más dolga nincs, mert hát hogy a kukimba lenne. Az ilyenhez (illetve ennek bármilyen fokozatához) mennyire kell hülyének lenni?

    Oké, oké, tudom, most azzal fog jönni, hogy használjam médiacarddal, és rakjak a tévémre egy háttértárolót, és akkor majd felvehetem, vagy keressek egy olyan STB-t, ami tudja kezelni a Voda kártyát és felvenni is tud, vagy virtuálisan nézzem PC-n, és bármilyen média mentő/streamelő alkalmazással tároljam le. Stb.

    Ugye látja, hogy így is sok-sok legális lehetősége van a felvételnek? No, ez bizonyítja a legjobban, hogy mennyire értelmetlen az egyszerű, jó szándékú felhasználók szopatása. Semmivel sem indokolható agyatlanság.

Új hozzászólás Aktív témák